OCZ lanseaza la CeBIT primul sau netbook, Neutrino. Specificatiile sale: Procesor 1.6GHz Intel Atom, chipset 945GSE, pana la 2GB RAM, LCD cu rezolutie 1024 x 600, porturi gemene USB 2.0, baterie 4-cell (2,200mAh), WiFi si webcam de 1.3 megapixeli. Imagini ale acestuia pe Engadget;

Delkin Devices scoate la vanzare un suport pentru camerele foto, care pot fi astfel montate pe capota masinii, sau chiar pe exteriorul unui avion. Dispozitivul, botezat Fat Gecko, costa aproximativ 90 de dolari. Detalii pe CNet.

Obama a promis sa intareasca infrastructura broadband si reactiile nu au intarziat sa apara. Entertainment Software Association, un grup care reprezinta industria jocurilor video, a trimis imediat dupa aceea un document echipei prezidentiale, anunta The Standard.

Noua camera poarta parca un nume predestinat, Minoru3D. TechnologyReview analizeaza aparatul si aflam ca el contine de fapt doua camere, distantate in mod similar ochilor umani si trimitand imagini ce pot fi urmarite cu ajutorul ochelarilor 3D.

Alex Sima - TownPortal