(P) Pentru impatimitii conversatiilor nesfarsite, care insa se simt descurajati de vremea de afara si inchiderea teraselor, Cosmote a pus la punct o ofensiva de oferte speciale menite sa ii mentina in priza si aproape de prieteni.

Astfel, toti clientii Cosmote care isi incarca cartela cu minim 3 euro in perioada 23 octombrie 2009 – 20 noiembrie 2009 primesc un bonus de 2.000 de minute in reteaua Cosmote. Cele 2.000 de minute sunt valabile 7 zile din momentul alocarii si pot fi utilizate in perioada activa a contului. Apelurile initiate din cele 2.000 de minute bonus sunt tarifate la secunda dupa primul minut indivizibil. Bonus 2000 se consuma ultimul, dupa epuizarea minutelor in retea incluse in extraoptiunea activata pe cont si dupa bonusul standard de reincarcare, 50 de minute si 50 de SMS-uri in retea, valabil pentru incarcarile cu valori mai mari de 4 euro.

De asemenea, amatorii de convorbiri interminabile, utilizatori ai cartelei Cosmote, isi pot activa, cu numai 5 Euro/luna, o extraoptiune care le ofera cate 800 de minute si SMS-uri in retea si 150 de minute nationale si internationale, utilizabile catre retele fixe din Europa, si retele fixe si mobile din Statele Unite, Canada si Israel.

In functie de nevoile de comunicare ale fiecaruia, clientii Cosmote isi mai pot activa si alte extraoptiuni, care le aduc un numar important de SMS-uri si minute utilizabile in retea, precum si nationale si internationale. Una dintre aceste extraoptiuni este cea care le ofera cate 800 de minute si SMS-uri in retea, precum si 60 de minute in alte retele nationale si internationale (catre retele fixe din Europa, si retele fixe si mobile din Statele Unite, Canada si Israel), pentru un cost lunar de 4,5 Euro.

Alte doua extraoptiuni atractive sunt: Full Time, care include 2.000 de minute in retea catre doua numere preferate, 60 de minute in retele nationale si internationale (catre retele fixe din Europa, si retele fixe si mobile din Statele Unite, Canada si Israel) si cate 450 de minute si SMS-uri in retea, pentru numai 4,5 euro pe luna – si Bonus Lunar, care include cate 300 de minute si SMS-uri in retea pe luna pentru prima reincarcare de minim 3 Euro in cursul oricarei luni a anului, pana la 30 iunie 2010. in plus, aceasta extraoptiune nu are taxa de activare sau taxa lunara de utilizare, iar creditul incarcat poate fi folosit pentru orice tip de comunicare.

Cu cat vremea de afara se raceste, cu atat placerea unor conversatii lungi si placute, creste. Asadar, in ultimile luni, utilizatorii de prepaid s-au mai putut bucura de cateva oferte exclusive, precum Cartela BONUS. Prin intermediul acestei cartele, care nu are un cost initial, utilizatorii pot beneficia de un credit bonus de 5 Euro (cate 1 Euro alocat in fiecare luna incepand cu momentul activarii). Activarea cartelei se face la prima incarcare de minim 3 euro credit prin cartele valorice, reincarcare electronica sau reincarcare directa. Tarifele pentru Cartela BONUS sunt cele standard pentru apelurile si mesajele text nationale si internationale, exceptie facand cazul in care iti activezi o extraoptiune. Cartela BONUS include aceleasi beneficii ca si Cartela Cosmote: apeluri internationale, roaming, SMS, MMS, Transfer Credit, Internet Wireless, Notificare Apeluri Pierdute si multe altele. De asemenea, daca folosesti Cartela Bonus iti poti activa extraoptiunile sau ofertele promotionale disponibile pentru Cartela Cosmote.

Nu in ultimul rand, cei care nu au bugetul lunar prea generos, dar au nevoie sa comunice, pot achizitiona Pocket Minutes, un produs de reincarcare de urgenta, care este disponibil pentru numai 0,5 Euro, TVA inclus. Mai mult, Pocket Minutes reprezinta primul produs independent de reincarcare de pe piata care le ofera utilizatorilor minute de convorbiri in retea in loc de credit pentru comunicare.