Richard Branson, fondatorul Virgin Group si unul dintre cei mai bogati oameni din lume, va lansa marti prima revista din lume destinata in exlcusivitate platformei Apple iPad, informeaza Mashable. Publicatia se va numi “Project” si va trata subiecte ce variaza de la design la entertainment si noi tehnologii.

Coperta primului numar "Project"Foto: iTunes Store

Revista va costa 2,99$ pe luna, iar prima editie il are pe coperta pe Jeff Bridges, unul dintre actorii principali din filmul TRON: Legacy, care va fi lansat anul acesta. Printre articolele din numarul de debut se gaseste si un profil al primului super-car electric de la Jaguar, modelul C-X75, capabil sa atinga o viteza de 330km/h.

Revista este deja disponibila in magazinele iTunes europene, iar lansarea oficiala va avea loc pe parcursul zilei de azi, in cadrul unei conferinte de presa ce va avea loc la New York. Vom reveni cu detalii.

Richard Branson s-a clasat anul acesta pe locul al 212-lea al topului Forbes 500 Miliardari si are o avere estimata la peste patru miliarde de dolari. Activitatile grupului Virgin variaza de la industria muzicala la turismul spatial, iar Branson este vazut drept unul dintre cei mai excentrici oameni in viata.

Lansarea “Project” drept prima publicatie destinata exclusiv iPad-ului vine dupa ce pe piata au aparut zvonuri conform carora Rupert Murdoch ar vrea sa lanseze un cotidian dedicat exclusiv platformei Apple, care ar urma sa se numeasca “The Daily”.