BERBEC

Acceptati un contract, cu mari sanse de a va propulsa intr-un post mai bun. Reactiile dv. sunt dure (ripostati, ironizati si ii convingeti in final pe cei dragi ca gresesc). Sensibilitatea marcheaza toate relatiile cu cei din anturaj.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●●●

TAUR

Nu v-ati odihnit din cauza cosmarurilor si este posibil sa produceti incurcaturi (fie din pricina unei exprimari anapoda, fie doar pentru ca va tremura mainile). Lasati celor din jur impresia ca sunteti preocupat in continuare de soarta lor.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●●

GEMENI

Aveti noi planuri de viitor, care se refera doar la dv. Nu este indicat sa va faceti iluzii si sa continuati sa-i laudati pe cei care va produc numai necazuri. Este vorba in primul rand persoana iubita, apoi de rudele foarte apropiate.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●

RAC

Cereti explicatii suplimentare celor care va evita si ajungeti sa va motivati dv. reactiile. Este bine sa va ocoliti amicii si sa cereti ajutorul rudelor. Traiti momente speciale si sunteti singurul care intuiti adevaratele scopuri ale sefilor.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

LEU

Veti face tot posibilul sa va salvati postul, dar ar fi bine sa va ganditi si la prieteni. Sunteti obligat sa sustineti un proiect si descoperiti ca nu sunteti deloc pregatit. Va ajuta un amic, iar notarea satisfacatoare o primiti impreuna.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●●●

FECIOARA

Admirati o persoana din anturaj si sunteti pe cale sa va indragostiti. Ar fi bine sa clarificati situatia dv. amoroasa, inainte de a se complica prea mult. Sunteti nemultumit de lipsa banilor, dar cum primiti o suma oarecare, cum o cheltuiti.

Sanatate – ●●

Bani –●

Dragoste –●●●

BALANTA

Nu vor renunta la principiile lor si vor juca un rol de judecatori fata de cei care gresesc sau incearca sa faca escrocherii. Nu tin cont nici macar de sentimentele de iubire! Este o perioada de investitii maxime ori de acumulari fortate.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●●

SCORPION

Vor avea loc discutii aprinse in familie pe teme financiare. Nu mai suportati comportamentul prietenilor, dar va revoltati fara succes. Asteptati poate prea mult din partea acestora sau nu mai vreti sa va critice fara rost, dar statornic.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

SAGETATOR

Ii vor manipula pe toti cei care vor sa obtina "puterea" la un anumit nivel. Nu le pasa de sperantele celor implicati, ci de bani! Vor fi poate exagerat de amabili si deosebit de tandri, asa ca nu este de mirare ca vor face noi cuceriri.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●●●

CAPRICORN

Au noroc, dar reusesc sa scape din incurcaturi mai mult datorita inteligentei lor maxime. Au dorinte secrete care le depasesc cu mult posibilitatile. Oamenii de afaceri au sanse de a castiga prestigiu si bani, daca atrag simpatia presei.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●●

VARSATOR

Pentru cei cu datorii apar migrene violente, imposibil de atenuat. Cu foarte multi adversari si preocupati de aventurile galante de care nu pot scapa, se incapataneaza sa faca investitii, sa imprumute bani si intra in incurcaturi mari.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●●

PESTI

Starea de sanatate este destul de problematica, mai ales daca nu au un regim de viata lipsit de excese. Nu merg la medic pentru ca sunt foarte ocupati si gresesc. Relatiile cu colegii, colaboratorii si partenerii sunt extrem de dificile.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●●