BERBEC

Nu veti mai reusi sa ii ocoliti pe cei carora le datorati sume mai mari sau mai mici si veti fi nevoit sa luati taurul de coarne. Sunteti, din fericire, calm si amabil cu toata lumea si acceptati sa amanati investitiile dorite pentru propriul camin. Marti si miercuri aveti sanse totusi sa va imbunatatiti situatia financiara. Stiti mai bine ca nimeni altul sa va organizati resursele si veti face chiar un rabat pentru unii prieteni (ori ii imprumutati, ori ii invatati cum sa faca economii). Mai prietenoase, insa lipsite de optimism, nativele vor relua relatiile amicale si vor face multe drumuri scurte intregul interval.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – joi

TAUR

Intregul interval este presarat cu evenimente placute, dar ziua de miercuri se inscrie printre cele cu reusitele cele mai mari. Chiar daca aveti de intampinat niste mici obstacole, toti prietenii sar imediat sa va ajute. Recompense mici si joi. Oriunde ati pleca, veti fi placut impresionat de ceea ce veti vedea. Unii nativi au ocazia sa plece chiar peste hotare. Din punct de vedere profesional inregistrati o reusita planuita de foarte multa vreme. Partener copilaros vineri. Nativele nu mai au rabdare sa colaboreze cu fostii colegi si renunta pe neasteptate la contractele care le streseaza. Bani putini si sanatate schimbatoare.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – luni

GEMENI

Aveti multe drumuri scurte de facut, dar din pacate intampinati unele greutati (va dor de exemplu picioarele, se strica autoturismul etc.). Viata de familie este insa deosebit de armonioasa. Profesional, inregistrati noi succese. Mare atentie la tensiunea arteriala joi! Se pare ca vreti cu tot dinadinsul sa faceti o schimbare majora in viata dv., eventual sa va mutati in alta casa. Din aceasta cauza, sau poate chiar fara motiv, veti avea probleme cu partenerul de viata. In mod sigur, multe drumuri ori doar unul lung. Situatia financiara a nativelor este atat de infloritoare ca depaseste orice asteptari.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – vineri

RAC

Este posibil ca Racii sa aiba unele probleme de comunicare, care se vor reflecta in viata de cuplu. Pentru moment, marti si miercuri, sunt in pericol de a se desparti de persoana iubita. Problemele de sanatate se acutizeaza pe neasteptate. Acesti nativi nu vor primi bani din salariu, ci mai degraba sunt avantajati de relatiile cu rudele apropiate si prietenii. Din pacate, vor cheltui mult din cauza unei persoane mai in varsta, foarte probabil bolnava. Relatia de cuplu este insa excelenta. Nativele sunt nemultumite pentru ca nu sunt lasate sa faca ce investitii vor pentru locuinta, dar succesele nu le pot fi desconsiderate si se simt iubite si admirate.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – marti

LEU

Cele mai importante evenimente sunt legate de certurile cu prietenii, care apar de-a lungul intregului interval. In casa, apar tot felul de musafiri – unii foarte in varsta, altii, cam certareti. Exista pericolul declansarii unor crize biliare miercuri. Rudele va ajuta sa depasiti unele probleme stresante joi. Nu sunt de vina copiii (care o duc bine, chiar daca nu va viziteaza), ci mai degraba niste cunostinte rau voitoare. Cei tineri se indragostesc si fac cheltuieli care ii lasa fara economii. Pline de optimism, energie si intentii bune, nativele sunt parca ocrotite de ingeri, asa ca vor reusi sa finalizeze orice activitate. Mamele nu mai au deloc rabdare.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – vineri

FECIOARA

Sunteti atat de amabil, incat toti cei din anturaj se minuneaza. Din pacate, aveti tendinta sa faceti promisiuni fara acoperire, doar pentru a crea pentru cei din jur momente de fericire. Culmea este ca nu primiti, ci faceti cadouri. Toate sarcinile de serviciu sunt analizate corect si finalizate doar datorita energiei dv., aflata la cote maxime. Pe neasteptate, trebuie sa faceti mai multe drumuri. Va place in continuare sa va ascundeti adevaratele sentimente. Nativele se descurca in orice conditii, chiar daca nu sunt ajutate si renunta la prieteniile dubioase. La sfarsitul intervalului, pot aparea neintelegeri cu soacra.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – miercuri

BALANTA

Aveti atat de mult de lucru ca nu mai stiti cum veti reusi sa-i multumiti pe toti cei care apeleaza la dv. Din fericire, capacitatea de a va organiza si talentul de a-i face pe cei din jur sa colaboreze intre ei va salveaza inca o data. Trebuie sa faceti fata unui scandal, mai ales ca sunt afectati si prietenii dv. Cei dragi va duc dorul, deoarece sunteti mai mult pe drumuri (nu stiti nici cand plecati, nici cand va intoarceti). Sunt posibile crize biliare, dar si rude bolnave. In cazul nativelor, apar prea multi adversari si prea multe probleme pentru a putea sa fie linistite cat de cat.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – joi

SCORPION

Daca din punct de vedere profesional nu se poate spune ca o duceti rau, ba dimpotriva, in ceea ce priveste relatia dintre parinti si copii lucrurile stau cu totul altfel. Este foarte posibil sa aflati lucruri destul de stresante si despre amici. Intregul interval aveti darul de a presimti tot ceea ce se va intampla bine sau rau, atat cu dv., cat si cu cei din jur. Miercuri sau joi cel tarziu faceti rost de bani si plecati imediat intr-o calatorie mai lunga (unii, chiar in alta tara!). Nativele vor refuza interventiile prietenilor si amicilor, poate chiar si ajutorul rudelor.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – vineri

SAGETATOR

Aveti probleme cu unii Scorpioni laudarosi si va trebui sa acceptati sa vi se impuna noi reguli, care va afecteaza indeosebi activitatea profesionala. Va enerveaza si nativii din Fecioara pentru ca va critica, fara sa fiti vinovat, doar pentru a parea buni specialisti. Rabdarea si diplomatia va sunt straine intreaga saptamana. Ii puneti la grea incercare pe toti colegii si din cauza tendintei de a colabora cu adversarii de pana acum. Le declarati celor dragi ca doriti o schimbare majora. La sfarsitul intervalului, este pusa in pericol, fara motive clare, pana si relatia de cuplu a nativelor.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – luni

CAPRICORN

Starea de sanatate se imbunatateste, doar ca inca este posibila aparitia unor pusee de tensiune arteriala ori "crize" reumatismale. Sunteti nevoit sa faceti multe drumuri scurte, care nu prea va mai fac placere. Apar foarte multi copii (multi dintre ei straini) in jurul dv. Pentru moment, sunt la ordinea zilei pagubele banesti, mai ales din pricina prietenilor sau rudelor apropiate. Cele mai bune investitii din aceasta perioada sunt cele pentru casa (fie ca va mutati sau nu). Posibile calatorii amanate vineri. Nativele vor renunta la orice fel de deplasari, dar nu si la intalnirile cu prietenii, care parca le dau viata si le incarca de sperante.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – marti

VARSATOR

Nu aveti cum sa scapati de drumurile pe care trebuie sa le faceti, asa ca, fara sau cu bagaj, veti colinda intreg orasul. Culmea este ca dv. doriti sa stati mai mult pe acasa, numai ca nu aveti spor. Bani putini, datorii multe (dar mici). Nici prietenilor, nici rudelor, nici macar vecinilor nu le vine sa creada cat de bine va intelegeti cu persoana iubita. Pentru o parte dintre nativi este posibil sa se mai intample o minune – se mareste salariul! Casa plina de musafiri intreg week-end-ul! Cu toate ca muncesc mult, situatia financiara este de-a dreptul periculoasa pentru native, mai ales pentru cele care inca nu au achitat toate ratele bancare.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – miercuri

PESTI

Orice s-ar fi intamplat pana acum, partenerul de viata va sustine si va ajuta neconditionat. Reluati relatiile cu prietenii intr-o conjunctura neplacuta (este posibil sa fiti afectat de calomnii si scandaluri). Bani castigati usor in continuare. Gasiti o vorba buna pentru fiecare, in asa fel incat si cei mai incercati de soarta se simt consolati. Poate ca si optimismul dv. este molipsitor, poate ca in sfarsit ati reusit sa depasiti propriile probleme financiare si profesionale. Nativele primesc multe propuneri de schimbare a serviciului (unele sunt doar promovate, dar nu prea mai au rabdare sa suporte hachitele colegilor).

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – joi