BERBEC

Problemele majore sunt cele financiare determinate de motivatia fiecarui nativ in parte. La nivel partenerial, nu pot duce la bun sfarsit contractele semnate si parafate, din cauze diverse. Nu sunt excluse nici conflictele si reactiile agresive, accentuate miercuri si joi de principiile exagerate si incapatanarea bine cunoscuta. Vor rupe legaturile cu traditia ori cu relatiile anterioare in contexte neobisnuite vineri. Vor admira intregul interval persoanele mai tinere din anturaj pentru energie si impetuozitate. Nativele sunt gata sa inceapa o relatie noua, cele mai multe numai din simpla plictiseala!

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – luni

TAUR

Apar noutati la nivelul relatiilor interpersonale. Norocul, sanatatea buna, sansele sunt din ce in ce mai evidente. Sunt supusi totusi unor presiuni, unor contestari, la nivel profesional, insa toate "atacurile" sunt anulate cu ajutorul unor aliati iviti miercuri pe neasteptate. La mijlocul intervalului, cardiacii vor trebui sa respecte cu sfintenie tratamentul prescris de specialist. Schimbari majore apar doar in domeniul reactiilor, tinand cont ca vor comunica din ce in ce mai usor. Avantaje deosebite se inregistreaza indeosebi pentru scriitori si jurnalisti. Nativele se plictisesc usor si cauta noi "domenii" in care sa se implice trup si suflet.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – joi

GEMENI

Ura si invidia isi arata coltii si ii determina sa se lipseasca de prietenii barfitori. Disfunctiile tiroidiene si problemele stomatologice se pot agrava de miercuri. Vor primi functii noi joi ori vor fi promovati sau pur si simplu li se recunosc in public calitatile si talentele native. Va demobilizati usor vineri pentru ca sunteti foarte obosit si bulversat, lipsit de energie. Nu este exclus nici sa va indragostiti, daca nu aveti deja un partener stabil. La sfarsitul intervalului, vor avea mai multa rabdare si vor organiza o intalnire cu membrii familiei. Nativele par lipsite de seriozitate pentru ca uita sa se prezinte la intalniri (sentimentale ori de afaceri… au acelasi comportament).

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – luni

RAC

Intervalul poate fi caracterizat ca un fel de respiro, mai ales la nivel profesional. Va gasiti totusi miercuri contracte mai serioase, care pot sa va aduca visata bunastare. Nu va puteti imbogati din cauza datoriilor acumulate de aproape doi ani incoace, dar nici nu mai sunteti la fel de stresat de grija zilei de maine. Cei tineri (si nu numai ei) primesc si oferte sentimentale, greu de refuzat. De astfel pot aparea complicatii, indeosebi pentru cei casatoriti. La sfarsitul intervalului, va dedati multor feluri de placeri "interzise". Nativele nu prea stiu ce vor, iar in week-end li se traseaza "viata" de catre cei din anturaj.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – miercuri

LEU

Vi se ofera ocazii diverse, multiple, de a va razbuna pe acei parteneri care v-au umilit cu voie sau inconstient. Sunteti preocupat intregul interval de aspectul dv. exterior si nu pregetati sa va innoiti garderoba ori macar gama de accesorii. Unii nativi vor exagera miercuri si isi vor schimba imaginea prin modificari esentiale. Sunteti suspus joi la tot felul de teste de catre colaboratori, care vor sa va dovedeasca in primul rand ca sunt indispensabili. La sfarsitul intervalului, primiti vesti de departe, cu reala placere. Nativele vor sa calatoreasca singure, dar descopera ca nu au nicio sansa.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – vineri

FECIOARA

Nu veti reusi intr-un interval atat de scurt sa rezolvati toate problemele pe care doriti sa le finalizati. Faceti miercuri eforturi mari pentru starea dv. de sanatate si considerati ca nu sunteti ajutat suficient. Veti amana joi de buna voie tot ce priveste persoanele din afara familiei, cu toate ca pana acum ati preferat sa-i puneti adesea pe primul plan. Apar vineri socuri si surprize diverse, mai ales la nivelul ruperii unor relatii de prietenie. La sfarsitul intervalului, faceti aliante de moment cu persoane lipsite de principii clare. Nativele nu par a fi mai modeste, cu toate ca sunt permanent angrenate intr-un vartej de treburi casnice.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – miercuri

BALANTA

Va simtiti bine si este posibil sa renuntati la un tratament absolut necesar pentru intretinerea sanatatii. Sunteti supus miercuri unor presiuni din partea familiei, dar aceasta maniera de a fi tratat nu mai este o noutate pentru dv. In cazul in care colegii dv. incearca joi ori vineri sa va elimine dintr-o "afacere", va trebui sa luati o atitudine ferma, penalizatoare (diplomatia va fi interpretata ca slabiciune). Schimbari majore pot aparea in mentalitate, in modul de a percepe si judeca acte ilegale. Nativele devin mai cochete si vor sa se debaraseze de grijile familiale (mai ales casnice) pentru o perioada.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – vineri

SCORPION

Veti aspira in continuare la un statut profesional caracterizat de recunoastere, de faima. Consumul energetic este imens intregul interval, mai ales daca prietenii va vor lasa balta exact cand veti avea nevoie de ajutor. Este necesar ca relatiile paguboase sa fie eliminate din viata dv. o data pentru totdeauna. Patronii si persoanele publice fac de joi multe drumuri lungi. Aparitia vineri a unei persoane care va protejeaza din umbra este salutara. Pot aparea disfunctii tiroidiene, care nu trebuie lasate netratate. Nativele isi sperie partenerii de ocazie prin vitalitate si "exuberanta" amoroasa.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – luni

SAGETATOR

Veti fi mai vulnerabil la vorbele persoanei iubite mai mult decat doriti sa recunoasteti. Conflictele din acest interval presupun renuntarea la "discursurile" lungi, plictisitoare. Este necesar ca miercuri sa nu lasati impresia ca va razbunati pe persoane nevinovate din anturaj (va trebui sa va motivati atitudinile). Multi sunt pusi joi in situatia de a renunta la o mostenire din cauza unor acte gresite ori din cauza unor persoane concurente din familie. La sfarsitul intervalului, va propuneti sa faceti o vizita cuiva drag. Nativele sunt preocupate de aspectul si "calitatile" partenerului de cuplu mai mult decat este considerat normal.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – joi

CAPRICORN

Sunteti pus in situatii limita de catre partenerul de cuplu si nu stiti cum sa procedati, cu toate ca nici pana acum nu ati fost lipsit de astfel de probleme. Veti afla miercuri adevarul intr-un context neasteptat si sunteti fortat sa luati o atitudine clara si in privinta problemelor profesionale declansate de sefi. Daca veti accepta invinuirile, doar pentru a va ajuta colegii, veti avea surpriza de a nu fi apreciat de nimeni. Elemente surpriza pot aparea intregul interval, dar mai ales la sfarsitul saptamanii. Nativele se considera vinovate de toate incurcaturile care apar fara voia lor si nu pot depasi starea depresiva.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – miercuri

VARSATOR

Sunteti exonerat marti de orice raspundere in privinta unor erori care au aparut din cauza prietenilor dv. Fie ca acestea apar la serviciu, fie ca apar in familie, procedura va fi aceeasi. Reactiile dv. sunt limitate pentru ca sunteti dezamagit si preferati sa nu mai raspundeti la provocari. Cooperati in schimb foarte bine cu partenerul de cuplu. Dorinta de revansa va aparea la mijlocul intervalului, cand ii veti surprinde pe toti cei care va cunosc. Intuitia va scapa in continuare in week-end de multe incurcaturi. Majoritatea nativelor umbla creanga si uita ca mai au si responsabilitati familiale.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – marti

PESTI

Nu va puteti adapta la noile cerinte ale postului ocupat la serviciu ori in familie. Veti prefera sa ignorati miercuri ofertele si semnalarile "amicale" ale cunoscutilor, decat sa apelati la experienta acestora. Nu suportati ironiile si glumele rautacioase ale colegilor si veti prefera sa va bazati pe propriile decizii. Faceti vineri declaratii bizare, dar va puteti permite pentru ca performantele dv. vor fi admirabile. La sfarsitul intervalului, pot aparea complicatii provocate de "atacurile" persoanei iubite. Nativele au o saptamana cu prea multe surprize sentimentale care le destabilizeaza emotional.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – miercuri