BERBEC

Vei finaliza multe activitati si poate ii vei ajuta si pe cei de la serviciu. Cei din jur prefera sa stea pe langa tine datorita norocului care te inconjoara. Marti, vei intra in contact cu cei din jur intr-un mod foarte personal. Spontaneitatea ta te face o persoana foarte interesanta. Vei gasi un sprijin in apropiati, iar asta iti da senzatia de armonie si buna comunicare. Joi, vei fi mai puternic si mai independent, vei prefera sa te bazezi mai mult pe tine decat pe cei din jur. Este posibil sa faci multe drumuri. Pe native scandalurile nu le-au obosit, dar descopera ca daca par indiferente este mai "bine".

Zile norocoase - miercuri

Zile fatidice - vineri

TAUR

Vei avea o saptamana frustranta si asta datorita obligatiilor pe care le ai fata de persoanele mai in varsta din familia ta. Oricum, poti sa ii ajuti, iti trebuie doar putina rabdare! Miercuri, esti foarte comunicativ, nu doar curios. Iti place sa vorbesti si sa scrii. Poti fi convingator si foarte explicit, te exprimi natural si te faci imediat inteles. Daca nu vei pleca joi intr-o calatorie, o vei face cat de curand. Iti place sa lucrezi cu cei mai tineri, decat cu cei mai in varsta decat tine. S-ar putea sa te implici si in activitatile noi. Nativele sunt un model de eficienta si, chiar daca sunteti invidiate, continua sa obtina cu nonsalanta succese.

Zile norocoase - duminica

Zile fatidice - marti

GEMENI

Vei petrece mult timp in mijlocul unei activitati sociale care te ingrijoreaza. Esti vesel si te exprimi pe intelesul tuturor. Esti usor de urmarit si cei care te asculta au multe de invatat de la tine. Miercuri si joi, te vei confrunta cu probleme legate de viata particulara. Te vei contrazice cu cei din jur vineri, mai ales cu cei mai tineri. Esti legat numai de pozitii de conducere, iar colegii vad in tine un adevarat lider, insa iti doresti sa ai mai mult timp pentru a avea grija de tine, de sanatatea ta. Nativele nu dispun de suficienta rabdare pentru a-si pastra morga "aristocratica" toata saptamana.

Zile norocoase - miercuri

Zile fatidice - joi

RAC

Ar trebui sa iti exprimi direct sentimentele si nevoia de protectie. Te faci inteles si ai o atitudine pozitiva. Marti, vei ajuta un tanar care ti se confeseaza si o persoana de sex feminin, cam obraznica. Ai energia necesara sa abordezi orice problema sau proiect nou. Miercuri si joi, vei evita sa cumperi ceva mare si scump, asta pentru ca in ultimul timp ai facut eforturi mari pentru a economisi bani. Vrei sa muncesti cu mai multa seriozitate, sa poti fi mandru de realizarile personale. Nativele sunt parasite de persoana iubita pentru o scurta perioada de timp, dar le controleaza sistematic.

Zile norocoase - vineri

Zile fatidice - sambata

LEU

Intregul intervalul, la serviciu, cineva incearca sa te ajute sa avansezi. Sunt aspecte care dovedesc faptul ca ai progresat, asa ca ai putea sa obtii o functie de conducere cat de curand. Ii inspiri pe cei din jur si se pare ca ii si intelegi. De joi, te vei concentra asupra celor mai importante aspecte din viata ta. Sambata, acele probleme pe care le-ai lasat nerezolvate se vor intoarce impotriva ta. Incearca sa-ti rezervi timp si pentru familie, chiar daca esti solicitat tot timpul la serviciu. Nativele sunt in pericol de a nu se intelege nici cu cei maturi, nici cu cei de-o seama cu ele.

Zile norocoase - joi

Zile fatidice - marti

FECIOARA

Este un interval potrivit pentru a lucra in echipa. Capacitatea de a rezolva problemele, de a-i ajuta pe cei din jur te face cunoscut si iti da posibilitatea de a intalni persoane noi, de a castiga mai mult. Joi, vei descoperi ca atat succesul personal cat si cel profesional depind de felul in care te vei descurca in discutia cu o colega. Oricum, succesul se apropie, muncesti mult si iti indeplinesti toate indatoririle. Vineri, vei avea probleme in dragoste, dar si mici tulburari de sanatate. Nativele nu sunt atente la afirmatiile pe care le fac si mai ales nu-si aleg cu grija amicii cu care pleaca in calatorie!

Zile norocoase - sambata

Zile fatidice - miercuri

BALANTA

Vei avea o perioada minunata la serviciu. Entuziasmul tau combinat cu finalizarea proiectelor iti vor da noi satisfactii. Stii ce vrei si ce poti face si nu-ti ramane decat sa le arati si celor cu care lucrezi. Miercuri, iti apreciezi prietenii si iti place sa faci tot ce poti pentru ei. Singurul lucru pe care nu il agreezi este rutina. De vineri, ai grija! Situatia financiara nu iti permite sa faci schimbari majore, dar vei reusi sa faci noi tranzactii sau sa inchei afaceri promitatoare. Nativele gasesc solutii originale pentru problemele profesionale, dar nu le comunica celor interesati.

Zile norocoase - marti

Zile fatidice - joi

SCORPION

Ar fi bine sa eviti intregul interval discutiile in contradictoriu. Trebuie sa ai grija sa iti mentii energia si sa te ingrijesti. Vei descoperi ca iti place sa lucrezi sau sa predai tinerilor, pentru ca iti dau energie si te motiveaza. Daca apare o noua posibilitate de investitii vineri, profita de ea! Presiuni interne sau externe s-ar putea sa te forteze sa-ti reevaluezi prioritatile si sa te faca sa te razgandesti. Ai grija la detalii si fii deschis la ce este nou in profesia ta. Nativele le dau o "lectie" colegilor si pornesc o adevarata campanie impotriva adversarilor.

Zile norocoase - duminica

Zile fatidice - vineri

SAGETATOR

Vei privi cu seriozitate toate aspectele vietii tale. Este momentul sa ramai singur si sa-ti rezolvi problemele. Esti mereu in miscare si evoluezi, datorita descoperirilor continuue, cautarilor si schimbarilor. Marti, vei fi mai generos decat de obicei, mai ales cu prietenii si familia. Vineri este o zi potrivita pentru a merge la cumparaturi. La sfarsitul intervalului, vei fi mai romantic, iti vei exprima sentimentele cu multa usurinta si vei face progrese sentimentale. Nativele sunt in continuare obligate sa faca cheltuieli mari din pricina unor drumuri care le fac placere.

Zile norocoase - miercuri

Zile fatidice - joi

CAPRICORN

Inca de luni, vei fi preocupat de situatia unei persoane mai tinere decat tine. Va trebui sa fii mai intelegator decat de obicei cu toti cei din anturaj. Esti foarte sensibil si ar fi bine ca cei din jur sa nu te supere, pentru ca vei riposta dur. De joi, vei comunica cu usurinta, ii vei intelege pe cei din jur si vei reusi sa realizezi tot ceea ce iti vei dori. Vineri si sambata, te vei confrunta cu situatii mai neobisnuite. Vei simti nevoia sa faci ceva diferit, sa eviti activitatile de rutina. Nativele trebuie sa fie atente la excesele erotice, deoarece risca oarecum ca de vineri sa uite ce inseamna o relatie sexuala!

Zile norocoase - marti

Zile fatidice - sambata

VARSATOR

Marti, vei fi nevoit sa iti ajuti colegii. Vei da multe sfaturi si vei rezolva probleme importante. Miercuri, vei fi mai sensibil decat de obicei, dar ar fi bine sa nu amani rezolvarea problemelor majore. Joi si vineri, vei face schimbari si vei reusi sa finalizezi proiecte. La sfarsitul intervalului, vei dori sa le faci pe plac celor din jur, mai ales celor din familie. Vei comunica cu usurinta si te vei implica mai ales in discutii legate de religie ori arta. Sambata, ti se va propune sa lucrezi ca voluntar intr-o activitate non profit. Ambitia nativelor nu cunoaste limite, iar optimismul si incapatanarea le indeamna ca pana la urma sa actioneze in detrimentul propriilor interese.

Zile norocoase - vineri

Zile fatidice - joi

PESTI

Ai multa imaginatie, iti place sa povestesti si de cele mai multe ori ii impresionezi pe cei care te asculta. Prietenii iti vor solicita ajutorul toata saptamana. Gasesti intreg intervalul solutii pentru problemele altora. Joi, apreciezi arta, tot ceea ce este frumos si traditional. Vei avea posibilitatea vineri sa organizezi un eveniment important. Iti place sa lucrezi in echipa si faci eforturi pentru a-i ajuta pe cei care au probleme de viata. Poate te vei implica si in activitati casnice (pestele este specialitatea ta!). Nativele trec prin tot felul de evenimente care le deruteaza.

Zile norocoase - marti

Zile fatidice - miercuri