BERBEC

Chiar daca nu le aratati celor din jur, sunteti entuziasmat de programul acestei zile. Seara, s-ar putea sa fiti putin dezamagit, dar in final surprizele vor fi placute. Incercati sa puneti la cale niste surprize pentru toti cei dragi.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

TAUR

Va pastrati calmul si in cele mai dificile situatii si sunteti mirat cand vi se reproseaza ca va lasati cuprins de nepasare. Crizele de isterie ale celor din jur totusi va irita. Preferati sa va autoizolati si sa nu cereti nimic nimanui.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●

GEMENI

Vi se ofera posibilitati de a petrece clipe placute cu persoana iubita si alegeti varianta cea mai putin costisitoare. Acceptati chiar si prezenta unei persoane straine. Cei din anturaj fac planuri pentru diverse ocazii, dar ramaneti sobru.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●●

RAC

Puneti in pericol relatia cu persoana iubita din pricina unei crize de gelozie nemotivate. Va decideti sa raspundeti in aceeasi maniera si va puneti intr-o situatie delicata. Sunteti preocupat inainte de toate de situatia profesionala.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

LEU

Nu puteti sa participati la activitatile cotidiene din cauza starii de sanatate destul de precare. Poate ca este de vina si lipsa fondurilor! Seara, musafirii nepoftiti va provoaca bucurii neasteptate si ii rasplatiti cum puteti.

Sanatate – ●

Bani –●●

Dragoste –●●

FECIOARA

Este cel mai bun moment pentru a semna contracte, angajamente etc. Aveti noroc cu carul, chiar daca nimeni nu doreste sa va ajute, sa va influenteze sansele. Conflictul cu partenerul de viata va dura, daca amanati discutarea neintelegerilor.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

BALANTA

Vi se ofera noi sanse de a castiga bani, dar aveti tendinta de a face economii, oricat de mult castigati. Este bine sa faceti cadouri frumoase si sa uitati de datorii. Vi se ofera sansa sa munciti cu cine va place, dar e bine sa nu exagerati!

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

SCORPION

Ati depasit cea mai grea perioada, iar de acum inainte urmeaza un interval de refacere, care nu exclude insa munca. Nu excludeti nicio posibilitate de realizare rapida, cu toate ca munca in echipa va displace cu siguranta.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

SAGETATOR

Calitatile dv. de organizator nu sunt puse de nimeni la indoiala, doar ca debutati intr-o activitate in care este nevoie de profesionalism, experienta si mult prea multa rutina. Deplasarile sunt mai rare ori mai putin lungi.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

CAPRICORN

Simtiti nevoia sa va gasiti tot felul de scuze pentru atitudinea nepasatoare fata de problemele rudelor prin alianta. Toti va iau in serios "framantarile" si toti gresesc. Va incapatanati sa le dovediti celorlalti cat sunteti de priceput.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

VARSATOR

Echipa din care faceti parte se desfiinteaza si va trebui sa apelati la vechii colaboratori pentru a va descurca. Un bun amic va da sfaturi si va sprijina fara pretentii. Eforturi sustinute pentru realizarea unui alt proiect complex.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

PESTI

Vi se aduce la cunostinta noul program de lucru, care contravine intereselor dv. Pentru moment nu aveti cum sa-l modificati, asa ca trebuie sa va adaptati. Finalizati chiar si o lucrare care parea ca nu mai are nicio sansa de realizare.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●