BERBEC

Manifestati inca de luni o stare de neliniste si de nemultumire accentuata. Vi se pare ca viitorul dv. este sumbru, ca cei dragi au pretentii prea mari. Va distantati semnificativ de problemele celor din jur si preferati sa fiti lasat in pace, doar ca nimeni nu va ia in seama. De joi, sunt blocate aproape toate activitatile in care sunteti implicat din cauza unei "aprovizionari" deficitare. De abia vineri lucrurile par sa revina la normal. In week-end, reusiti sa va impuneti in sfarsit si cei dragi nu fac nimic fara aprobarea dv. Nativele doresc sa reorganizeze si sa infrumuseteze interiorul casei in care locuiesc si au o surpriza placuta atunci cand se ofera toti cei dragi sa le ajute.

Zile norocoase – miercuri si vineri

Zile fatidice – joi

TAUR

Aspectele astrale va avantajeaza in continuare. Nu mai amanati nimic si doriti sa finalizati toate proiectele pe care le-ati tot amanat pana acum. Joi, traiti satisfactii in urma unor drumuri multe, scurte, pe la oficialitati (reusiti sa obtineti aprobarile dorite). Primiti joi vesti bune, cam disproportionate, in ceea ce priveste o promovare mult dorita. Renuntati la contractele nefolositoare. Preocuparile pentru sanatatea unor persoane dragi va ocupa cea mai mare parte din timp, incepand cu ziua de vineri. Nativele sunt stresate de timpul scurt in care trebuie sa finalizeze tot, inainte de a face un drum in provincie ori in strainatate.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – vineri

GEMENI

Colaborarile pe care sperati ca le veti dezvolta, ca vor ajunge foarte avantajoase si pentru care ati depus eforturi deosebite, se vor dovedi prea putin promitatoare. Cum nu puteti sa renuntati la ele, veti incerca sa le pasati altor persoane. Faceti investitii care va pun in pericol bugetul si sunteti nevoit ca de marti sa treceti pe economii. Sunteti mult prea amabil cu prietenele care profita cat pot de pe urma dv. Aproape tot ce castigati se regaseste in imbunatatirile facute in casa. Nativele vor noi joburi ori noi contracte care sa le asigure prosperitatea. Chiar daca sunt de scurta durata, aceste contracte va asigura un buget mai mare.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – sambata

RAC

Este o perioada plina de surprize, de sensibilitate si de iritabilitate. Nimic nu va convine si nimic nu lasati nepenalizat. Cu riscul de a rupe relatiile cu prietenii la care pana acum ati tinut ca la sfinti, veti cere lamuriri, clarificari dureroase. Surprizele de la locul de munca se refera la disparitia unor colaboratori sau sefi si inlocuirea acestora cu persoane total necunoscute. Miercuri si joi, va fi necesar sa supliniti o parte din activitatea acestora, asa ca la sfarsitul intervalului veti fi mai obosit decat de obicei. Este posibil ca nativele sa pastreze secrete noile sanse financiare, deoarece considera ca partenerul de cuplu si familia cheltuiesc mult si fara rost.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – miercuri

LEU

Eficienta dv. ii cam sperie pe cei din anturaj, care s-au obisnuit sa fie lasati in pace, intr-un "dolce far niente" periculos. Cei care dau examene sunt avantajati, ca si cei care examineaza. Aroganta si orgoliul manifestate sunt periculoase doar in relatiile cu persoana iubita care si asa se simte neglijata. Exista pericolul sa va faceti iluzii si sa fiti nevoit sa reveniti asupra unor decizii. Se normalizeaza relatiile cu rudele apropiate si cu partenerii de afaceri. Ca parinti, se vor dovedi extrem de rigizi. Nativele sisteaza numai pentru moment activitatile in care au batut de buna voie pasul pe loc. Fac cu multa placere cateva drumuri impuse de munca lor si investesc tot ceea ce castiga in casa, mai mult de nevoie.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – joi

FECIOARA

Asperitatile din comportamentul acestor nativi tind sa dispara si vor exista situatii in care cei care ii cunosc sa se mire cand vor surprinde toti nativii cerandu-si scuze. Miercuri si joi, vor fi laudati cu sau fara motiv. Faptul ca acesti nativi sunt mai originali decat pana acum nu le este de folos in toate ocaziile. Sunt avantajati mai ales cei care sunt artisti, care creeaza opere de arta. Sunt sustinuti moral de partenerii de viata si de parinti, asa ca se vor simti puternici, chiar indestructibili. Este bine ca in prima parte a intervalului nativele sa fie foarte atente la ce medicamente iau!

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – duminica

BALANTA

Comunicarea este foarte buna, desi un pic cam critica. Restrictiile se manifesta asupra posibilitatilor de a se deplasa exact in momentul in care vor sa o faca. Vor depasi toate suferintele si bolile, dar nu-si vor recapata pofta de mancare. Vor trebui sa adopte alte metode pentru a-i convinge pe cei din jur ca sunt oamenii potriviti pentru activitatile pentru care vor concura. Nu sunt multumiti de propria activitate si intregul interval vor umbla sa mai faca rost si de alte servicii. Sansele financiare se succed pentru native cu rapiditate, chiar daca unele sunt doar sub forma de proiect.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – miercuri

SCORPION

Puterea, demnitatea si ambitiile intra intr-un con de umbra pentru o foarte scurta perioada. Din pacate, de marti, va reaparea starea de nervozitate si de nemultumire, cu toate ca toata lumea ii asculta si ii apreciaza. Exista o determinare puternica pentru obtinerea unei a doua meserii, pentru perfectionarea intr-un domeniu pe care pana acum l-au neglijat. Indiferent daca sunt celibatari sau casatoriti, traiesc povesti de dragoste care le pun in pericol echilibrul psihic. Week-end, in familie. Nativele descopera noi escrocherii, dar de aceasta data sunt puse in garda si reactioneaza prompt.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – marti

SAGETATOR

Nu mai sunt sustinuti ca pana acum de prieteni, dar rudele nu ii lasa sa renunte la ceea ce este important pentru cariera lor. Independenta la care nu vor sa renunte, lipsa de diplomatie si atitudinea refractara, ii fac antipatici pentru sefi. Pana vineri, acesti nativi vor descoperi ca nu se pot descurca fara Gemenii cei lipsiti de discretie si vor accepta tot ceea ce li se cere. Arcasii zodiacului nu trebuie sa renunte la modul lor de a fi si mai ales la visele lor cele mai pretioase! Drumuri scurte multe vineri. Intentiile nativelor de a face schimbari la serviciu nu sunt intelese, ba unii le considera chiar prea excentrice.

Zile norocoase – duminica

Zile fatidice – joi

CAPRICORN

Apare o imensa sustinere din partea protectorilor care pana acum pareau ca sunt total dezinteresati de soarta lor. Acestor nativi le place sa creeze situatii din care sa reiasa cat de importanti sunt si au toate sansele de partea lor. Cei care au de suferit sunt cei care actioneaza excesiv, sunt cicalitori sau lipsiti de masura. Sunt din ce in ce mai puternici prin sustinerea pe care o primesc mai ales din partea Varsatorilor din anturaj. Joi, primesc bani mai multi decat se asteapta, iar vineri fac investitii dupa pofta inimii. Cele mai multe native primesc din punct de vedere financiar, pentru moment, doar promisiuni.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – duminica

VARSATOR

Nativii cu functii publice sunt cuceritori si fascinanti. Emana un magnetism prin care atrag sustinerea nativilor de sex opus. Vor fi insotiti de un noian de sentimente ca un vartej in care atrag tot ce au in preajma. Instabilitatea psihica de pana acum se transforma in originalitate pura. Dorinta de a trai intens ii impinge sa se implice in tot felul de activitati deosebite. Vor primi recompense importante exact cand vor crede ca nu mai au nevoie de nimic. Vineri, vor face investitii lipsite de sens. Este necesar ca nativele sa faca multe drumuri in provincie ori strainatate, pe care le amana de luni de zile.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – miercuri

PESTI

Vor aparea rasturnari de situatii din care Pestisorii vor iesi cam fara solzi. Vorbesc prea mult si acuza fara a avea dovezi. La locul de munca, au mici nesanse, iar sefii ii iau din nou in vizor. Falsa acalmie de miercuri si joi va disparea total vineri si vor avea parte de un sfarsit de saptamana plin de incordare si nemultumire. Banii pe care ii asteapta pot fi considerati pierduti sau sunt mult mai putini. Se vor simti bine in preajma unor personalitati care le promit ca ii ajuta neconditionat. Mai libertine decat de obicei, nativele se considera persecutate mai ales la serviciu, unde considera ca fac cele mai grele activitati, in timp ce altii sunt favorizati.

Zile norocoase – duminica

Zile fatidice – vineri