BERBEC

Acestor nativi nu li se poate reprosa in niciun caz ca au goluri de activitate. Muncesc excesiv si au mult mai multe contracte decat pot sustine. Fac drumuri foarte multe si ca sa se vada cu cei dragi sunt nevoiti sa calatoreasca impreuna. De altfel, cei care castiga in acest interval adevarate averi sunt transportatorii, comerciantii si jurnalistii. Starea de sanatate ii sustine, numai ca financiar au de asteptat pana vor primi primele gratificatii. Cei tineri se indragostesc iremediabil. Nativele muncesc si ele fara necesara relaxare.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – sambata

TAUR

Sunt cei mai avantajati nativi in sectorul financiar. Fie ca se descurca singuri, fie ca partenerul de cuplu dispune de noi posibilitati in care ii angreneaza si pe ei, vor castiga din ce in ce mai multi bani. La jumatatea intervalului, vor avea de depasit unele probleme de sanatate (foarte posibil, o disfunctie biliara), dar in rest nu vor avea de suferit decat din cauza stresului maxim. Intreaga perioada, vor trebui sa ocoleasca deschiderea unor conflicte cu cei mai in varsta ca ei sau eventual cu parintii. Nativele primesc cu mare placere invitatii la sindrofii de familie.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – vineri

GEMENI

"Carausii" zodiacului vor fi in stare sa ii manipuleze pe toti cei care vor sa obtina putere la un anumit nivel. Nu vor renunta la principiile lor si vor juca rol de judecatori fata de cei care gresesc sau incearca sa faca escrocherii. Este o perioada de investitii maxime ori de acumulare in vederea achitarii unor investitii precedente. Vor fi poate exagerat de amabili si deosebit de tandri, asa ca nu este de mirare ca vor face noi si noi cuceriri. Au noroc din plin si reusesc sa scape din incurcaturi numai datorita inteligentei lor maxime. Nativele sunt mai retrase si mult mai visatoare.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – joi

RAC

Cu foarte multi adversari si preocupati de aventurile galante de care nu pot scapa, Racii se incapataneaza sa faca investitii, sa imprumute bani si intra in incurcaturi din ce in ce mai mari. Starea de sanatate este destul de problematica, mai ales daca nu au un regim de viata echilibrat. Relatiile cu colegii, colaboratorii si partenerii sunt extrem de dificile, iar la mijlocul intervalului reusesc sa se certe si cu prietenii. Toti Racii sunt stresati la maximum, sunt irascibili si fac mari eforturi. Nativele nu resesc sa-si adune prietenele pentru o petrecere.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – miercuri

LEU

Barfiti de toata lumea si criticati chiar si de amici, Leii se simt claustrati, lipsiti de libertate si de noroc. Va fi necesar sa faca multe drumuri scurte si este posibil ca din cauza lipsei de concentrare sa fie implicati in accidente (in cazul in care conduc singuri mijlocul de deplasare). Se incapataneaza sa nu renunte la relatiile deja perimate, dar stabilesc si altele noi, fara a avea un criteriu clar de selectare a partenerilor. Cel mai bine ar fi sa nu amestece prietenii sau propriii copii in afaceri. Nativele devin prea miloase si altruiste, dar folosesc banii partenerilor.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – joi

FECIOARA

Casa acestor nativi este pusa in pericol. Au fost implicati in afaceri lipsite de sanse sau au ales singuri aceasta cale, care acum le da batai de cap si le goleste punga. Muncesc cu disperare, accepta tot felul de activitati (fara sa le mai analizeze cu atentie), cu speranta ca vor reusi sa se redreseze financiar. Le vor reprosa membrilor familiei si mai ales partenerului de cuplu, ca nu-i ajuta suficient si se vor simti nedreptatiti, cu toate ca in incurcaturi au intrat singuri si nu au cerut parerea nimanui. Nativele se incapataneaza sa finalizeze activitati lipsite de logica.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – luni

BALANTA

Vor, nu vor, Balantele vor trebui sa faca multe drumuri, unele foarte lungi, poate chiar peste hotare. Chiar daca sunt criticati de cei mai buni si mai importanti prieteni, relatiile se vor pastra in limite acceptabile. Sunt poate nativii cu cel mai mare noroc in sectorul politic si social. Este adevarat ca isi apara cu darzenie principiile si incearca permanent sa nu incalce legea. O mica parte dintre acesti nativi vor fi promovati, iar altii isi vor cauta singuri un post mai bun. Nativele sunt nemultumite de relatiile familiale, ar vrea sa se mute, sa schimbe ceva din temelii.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – duminica

SCORPION

Deosebit de creativi si originali, Scorpionii sunt gata sa renunte la parteneri, in cazul in care acestia sunt impotriva planurilor lor. Patronii vor fi nevoiti sa investeasca singuri in noile afaceri, deoarece nimeni nu mai are suficienta incredere in ei. Oamenii politici au intuitii deosebite si cuceresc o cota de atentie neasteptat de buna. Nimic nu le place din ceea ce fac cei din jur, dar isi pastreaza protectorii si au din nou un fler deosebit. Nativele se indragostesc pe neasteptate, de cei mai bizari parteneri posibili.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – sambata

SAGETATOR

Pentru Sagetatori este periculos sa faca declaratii referitoare la secretele pe care pana acum le-au pastrat cu mare grija. Partenerii lor (de afaceri sau de viata) le cer imperios sa nu se mai ascunda fata de ei, dar vor fi primii care ii vor judeca aspru. Prietenii ii sustin cu tarie, ii insotesc peste tot, spre deosebire de colegi si colaboratori. In ciuda acestor aspecte, arcasii zodiacului se vor incapatana sa nu renunte la niciun asociat, oricat de dificil ar fi. Starea de sanatate este destul de buna pentru planurile nativelor.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – marti

CAPRICORN

Cei care inca nu si-au schimbat serviciul ori activitatea se gandesc serios sa o faca. Nu se simt deloc bine in compania colegilor, colaboratorilor, in general, a celor impreuna cu care muncesc. Au impresia ca succesele lor financiare sunt invidiate si in mare parte au dreptate. In majoritatea cazurilor, cei casatoriti vor sa se separe de partenerul lor, indiferent de cat de lunga si reusita a fost casnicia. Din punct de vedere profesional, succese au doar lucratorii din media. Nativele vor sa se relanseze intr-o activitate la care au renuntat nu de mult timp.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – joi

VARSATOR

Excentrici si altruisti, dornici de independenta totala, Varsatorii se intorc impotriva colaboratorilor si protectorilor de pana acum. Vor adopta alt fel de metode, vor face contracte de publicitate, vor iesi din anonimat. Sectorul financiar nu este la fel de infloritor ca pana acum si probabil din aceasta cauza vor aparea conflicte perene cu colegii. Din pacate, nu este exclus ca persoanele mai in varsta sa fie supuse unor interventii chirurgicale. Nativele sunt gata sa renunte la partenerul de cuplu daca acesta este gelos ori prea pretentios.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – luni

PESTI

Daca la inceputul intervalului, acesti nativi nu prea vor reusi sa stea locului din cauza multelor drumuri pe care nu le vor putea ocoli, in a doua jumatate a saptamanii, nu vor parasi casa (este posibil sa inceapa unele renovari, care se vor dovedi interminabile). Nu vor accepta sub nicio forma ca cineva din anturaj sa ia decizii in locul lor. Unii vor incerca totusi sa-si motiveze "viciile", greselile, si vor fi penalizati in viitor. Stare de sanatate buna pentru cei care nu fac excese. Nativele vor sa fie mai putin invizibile, sa le fie apreciate toate eforturile.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – marti