BERBEC

Sunteti permanent in prim plan pentru ca toti cei ce va inconjoara stiu ca puteti fi in stare de lucruri remarcabile si vor sa va atraga in activitati noi. Relatiile sociale devin si mai importante. Sunteti insa efectiv foarte epuizat.

Sanatate – ●

Bani –●●●

Dragoste –●

TAUR

Stabiliti relatii sociale noi, dar veti ajunge curand sa va plictisiti de aceasta solicitare exagerata. Va dedicati altor activitati, decat celor cu care deja v-ati obisnuit sau de care deja v-ati plictisit. Seara, va primiti amicii in vizita.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●

GEMENI

Veti progresa profesional, doar daca veti accepta schimbarile si va veti implica cu toata energia. De dimineata, aveti probleme majore de autoritate fata de colaboratori ori membrii familiei mai tineri. Seara, partenerul devine incomod.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

RAC

Initiativele si gesturile dv. sunt criticate de cei care nici macar nu au capacitatea sa le inteleaga. Veti da dovada de diplomatie si veti prefera sa afirmati ceva si sa faceti cu totul altceva. Familia va aproba intru totul reactiile.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●●

LEU

Singura problema importanta pentru dv. e posibila rupere a unui contract sau asociere. Partenerilor li se pare ca actionati fara coerenta si va reproseaza ca nu le comunicati intentiile dv. sincere, insa nici ei nu va dau toate informatiile.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

FECIOARA

Interesele personale va indeparteaza de cei dragi, mai ales ca ati tot amanat niste drumuri, ce au devenit imperative. Actionati fara diplomatie si este posibil sa rupeti relatii de amicitie foarte promitatoare. Seara, musafiri inoportuni.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●

BALANTA

Realizati ca aveti responsabilitati profesionale mai mari decat ar fi fost de dorit. Nu mai aveti timp pentru familie, pentru persoana iubita, pentru nimic din ceea ce va facea placere pana acum. Se pare insa ca rudele nu va duc dorul!

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

SCORPION

Veti incerca sa negociati o functie mai buna, stiind din start ca nu prea exista sanse sa obtineti ceea ce doriti. Simtiti ca nu mai faceti fata la atatea obligatii profesionale si nimeni nu va crede (incepand chiar cu familia dv.).

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

SAGETATOR

O multitudine de acte trebuie refacute si deja v-ati cam plictisit sa tot reparati ce strica altii. La sfarsitul zilei, apar presiuni suplimentare in familie, iar reactiile sunt pe masura. Lipsa de relaxare incepe sa-si spuna cuvantul.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

CAPRICORN

Va propuneti noi inceputuri in mai toate domeniile importante. Acum, va avantajeaza toate cererile de revizuiri si refaceri, insa nu trebuie sa va bazati in niciun caz pe ajutorul nimanui din anturaj. Reafirmare prin propriile puteri.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●

VARSATOR

Vor exista momente cand considerati ca sunteti exploatat si revolta se instaleaza imediat. Acceptati usor constrangerile si doriti sa terminati cat mai repede cu tot ceea ce are deja termenul depasit. Sentimental, sunteti pe deplin fericit.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●●

PESTI

Sunteti suprasolicitat de mult timp si incepeti sa simtiti ca stresul face parte permanent din viata dv. Sunteti prea putin dispus sa faceti schimbari mari, tocmai cand primiti oferte profesionale foarte interesante. Afaceri convenabile.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●