BERBEC

Se vor spune multe lucruri nedrepte atat despre dv. cat si despre partenerul de cuplu. Nici relatiile profesionale nu sunt mai blande si descoperiti ca intreaga saptamana va este pusa la incercare rabdarea. Se poate vorbi miercuri despre escrocari. Vi se cere sa fiti mai sincer si apoi vi se reproseaza ca nu sunteti suficient de discret. Veti primi nenumarate "lectii", dar veti si reactiona pe masura. La sfarsitul intervalului, nu mai respectati pe nimeni si nimic, inclusiv programul stabilit cu acordul dv. Nativele sunt lipsite de rabdare si vor sa se distreze din ce în ce mai mult.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – sambata

TAUR

Traiti din plin foarte multe provocari. Au loc schimbari de statut social si se pot produce evenimente neplacute prin pierderi de bani si de acte. Exista momente de cumpana care implica renuntari si asumari de noi activitati. Demnitatea dv. pare ranita, iar maleabilitatea lipseste cu desavarsire. Resursele dv. sunt ca de obicei maxime, insa nu veti renunta sa-i pedepsiti pe cei ce vor sa va faca rau. La sfarsitul intervalului, apar si lucruri bune, care se refera la situatii agreabile. Nativele incep noi schimbari in locuinta, iar cele mai curajoase se implica in renovari masive.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – miercuri

GEMENI

Un interval bun pentru creativitate, indiferent de domeniul in care lucreaza, insa cu precadere pentru cei care activeaza in constructii. Saptamana este una a micilor bucurii, din care nu sunt excluse drumurile ori o mica vacanta sau o intalnire cu o persoana neobisnuita. Traiti confortabil si renuntati la complicatii si actiuni nesigure. Se castiga multi bani si descoperiti metode de a prelungi exploatarea unor surse financiare. Sunt avantajati nativii maturi care muncesc mult si cu placere. Nativele rup aproape toate relatiile de prietenie, dar numai din motive foarte serioase.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – marti

RAC

Toate ofertele trebuie explicate si lamurite. Nu mai aveti posibilitatea sa recuperati banii pe care i-ati investit ori i-ati dat cu imprumut. Este un interval in care veti beneficia de investitii care se refera la spatii ori chiar la o bucata de pamant. Va "ordonati" destinul si acceptati sa faceti economii pentru a ajunge la un viitor mai putin stresant. Nu este exclus sa fiti blocati tocmai de persoanele care ar fi trebuit sa va ajute. La sfarsitul intervalului, va desprindeti de contextele care va streseaza si va oferiti putina relaxare. Nativele continua sa cheltuiasca si ceea ce nu au incasat inca si raman fara urma de economii!

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – vineri

LEU

Subtilitatea comportamentului dv. aduce aminte de diplomatia latenta pe care o posedati si la care nu mai faceti prea des apel. Va propuneti sa continuati sa dezvoltati toate activitatile in care v-ati implicat. Va redimensionati eforturile miercuri si cautati mijloace sofisticate de a evita atat riscurile, cat si rutina. Ziua de joi va deveni un fel de reper datorita deciziilor pe care le luati impreuna cu familia. La sfarsitul intervalului, capitulati pe neasteptate in fata dorintelor exprimate de persoana iubita. Nativele sunt tafnoase si declanseaza conflicte din te miri ce!

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – sambata

FECIOARA

Nu puteti incheia definitiv activitatile prin care doriti sa reparati decizii luate cu multi ani in urma, ce acum se dovedesc daca nu eronate, macar lipsite de avantaje. Considerati ca nu mai puteti imbunatati cu nimic eforturile pe care le-ati facut de aproape un an si lasati de izbeliste tot ceea ce va anihileaza pofta de viata si vitalitatea. Aveti totusi sansa miercuri sa recuperati o parte din pierderile financiare. Unii dintre acesti nativi se vor decide brusc sa faca o calatorie in strainatate. Nativele considera ca trec printr-o perioada funesta si renunta la o gramada de activitati utile.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – vineri

BALANTA

Va doriti sa calatoriti mai mult, sa reveniti la obiceiul de a va oferi relaxare la munte sau la mare. Problemele de sanatate dispar, sunt uitate si revin pofta de viata si exuberanta din anii trecuti. Se poate spune ca intineriti. Cei foarte tineri, actioneaza fara a sta pe ganduri si nu accepta niciun fel de sfaturi de la nimeni. Va integrati usor in orice fel de echipa si demarati noi si noi activitati. La sfarsitul intervalului, va bucurati de placerea relaxarii langa cei dragi. Nativele planuiesc mici internari pentru operatii de infrumusetare ori pentru captarea unui nou standard de sanatate.

Zile norocoase – duminica

Zile fatidice – miercuri

SCORPION

Exista un mare potential de noroc pentru toti acesti nativi. In functie de gradul de implicare in viata sociala, se pot obtine succese mai mari sau mai mici, atat la nivel profesional, cat si la cel sentimental. Provocarile care apar va obliga sa va implicati, iar de rezolvat veti descoperi ca nu va fi greu in niciun fel de situatie. Sustinerea neconditionata a amicilor si rudelor va mira doar in prima parte a saptamanii. La sfarsitul intervalului, organizati cu spirit practic o festivitate familiala. Nativele recunosc ca au protectori puternici, insa nu le mai doresc serviciile.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – joi

SAGETATOR

Incepe o etapa buna pentru achizitii, in primul rand pentru ca sunteti permanent in stare sa scoateti bani si din piatra seaca. Chiar daca banii vor intarzia sa apara, sunteti sigur pe dv. si nu va feriti sa faceti datorii pe termen scurt. Descoperiti miercuri scopuri comune cu ale partenerului de cuplu si acest fapt va aduce cateva picaturi de fericire in plus. Nativele sunt mai emotionale si mai efervescente din punct de vedere sentimental. La sfarsitul intervalului, pasiunile si sentimentele ajung la cote maxime. Nativele se indragostesc subit de persoane lipsite de orice farmec!

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – marti

CAPRICORN

Doriti din tot sufletul sa-i puteti penaliza pe cei care v-au facut farse ori v-au ironizat in cele mai grele momente din ultima etapa de viata. Nu puteti renunta la partenerul de viata de acum si asta doar de teama singuratatii si uneori din mila. Conduita dv. ar trebui revizuita miercuri, mai ales in relatiile de cuplu. Altruismul dv. este in continuare exploatat de toti cei care va inconjoara, fara niciun fel de jena. La sfarsitul intervalului, conflictele cu partenerul se accentueaza. Nativele sunt tandre si doresc ca partenerii lor de cuplu sa se bucure de succese mai mari decat ale lor.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – vineri

VARSATOR

Apar "convulsii" la nivelul prieteniilor si în mai toate felurile de relatii. Constrangerile va irita si va simtiti amenintat, asa ca veti accepta mai bine sa va despartiti de cei care va contrazic permanent ori va impiedica sa va afirmati. Complicatiile si nemultumirile va incarca psihic, iar atunci cand se ivesc ocaziile sa va impacati, aproape ca va este teama si sunteti neincrezator. Situatii jenante, dificile si complicate joi. La sfarsitul intervalului, apar alt fel de incercari, mai ales pentru nativi. Nativele sunt mai permisive, dar in continuare fac declaratii lipsite de vreo cenzura.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – marti

PESTI

Pragmatismul va ajuta sa depasiti orice disputa, iar castigurile financiare va sustin moralul. Toate tranzactiile sunt bine aspectate si aduc noroc. Exista momente de gelozie, cu stari de spirit neplacute in zilele de miercuri si joi. Aveti nevoie de certitudini si va supuneti partenerii la adevarate interogatorii. Puteti beneficia de intalniri de exceptie cu oameni deosebiti, care au realizat mult si multe. La sfarsitul intervalului, apar mici bariere, intarzieri ori amanari ale unor intalniri asteptate cu nerabdare. Nativele se plictisesc, sunt melancolice si lipsite de pofta de viata.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – sambata