BERBEC

Talentele dv. vor "lumina" activitatile in care va implicati doar pentru a le dovedi celor din anturaj ca va pricepeti la toate. Intregul interval, aveti senzatia ca sunteti atacat pe nedrept de cei dragi si doriti sa le dati replici si lectii dure. Incepand de marti, este necesar sa aveti grija de o ruda apropiata care se afla in pericol de mai multa vreme (sanatate fragila). Izolarea de persoanele rau voitoare este absolut necesara, mai ales daca va sunt imputate fara vina sume considerabile de bani. Nativele sunt mai superficiale decat de obicei si lipsite de empatie.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – vineri

TAUR

La nivel financiar, va fi necesar sa le faceti dreptate acelor colaboratori care au muncit mai mult, uneori si in locul dv. Este necesar sa ajungeti la un echilibru, sa nu mai aveti senzatia permanent ca sunteti vinovat de saracia in care se zbat unii colegi (subalterni). De miercuri, veti "patrona" activitati noi si o veti face onorabil si cinstit. Veti fi mult mai cumpatat si va veti baza afirmatiile pe analize corecte si minutioase. Capacitatile oratorice se imbunatatesc simtitor si va ajuta sa readuceti armonia in familie. Nativelor li se reproseaza ca vorbesc prea mult, fara a le da celor din anturaj dreptul la replica.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – sambata

GEMENI

Sunteti cooptat inca de la inceputul intervalului sa participati la activitati la care pana acum nici nu visati sa colaborati. Nu prea aveti incredere in capacitatea dv. de adaptare si nici in performantele intelectuale, dar sunteti sustinut in primul rand de cei dragi si in al doilea rand de interesul financiar. Miercuri, traiti momente in care superficialitatea va fi amendata cu severitate. De joi, apar momente de optimism exagerat, total contraindicat. Aveti reactii disproportionate, haotice, necenzurate. Nativele accepta in sfarsit sa faca un consult medical general.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – luni

RAC

Participati la o negociere si ar trebui sa luati in serios toti participantii, chiar daca unii par dezinteresati ori neseriosi. Nu conteaza cat de mare este capitalul care vi se cere, nu conteaza cat de mari sunt promisiunile referitoare la profituri, ci inainte de toate conteaza sa castigati, sa va impuneti. Miercuri, sunt posibile accidente casnice, iar de joi, sunt posibile tot felul de crize hepatice sau migrene suparatoare. Din punct de vedere financiar, bugetul este pe linie de plutire. Nativele considera ca nu sunt sustinute de rude si familie in general.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – joi

LEU

Doriti inca de luni sa va combinati cu o persoana mai bogata decat dv., in vederea obtinerii unor beneficii materiale. Sunteti criticat de prieteni sau de rudele mai in varsta si nu va lipseste decat foarte putin inainte de a va certa cu toti. Marti, dati dovada de integritate si loialitate si sunteti rasplatit cum se cuvine. De miercuri, deveniti mai combativ si va "razboiti" cu cartile pe fata cu adversarii dv. Atitudinea critica nu va este insa de niciun folos. Nativele au senzatia ca isi pierd autoritatea si iau masuri eronate.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – miercuri

FECIOARA

Aruncati in aer efectiv relatiile parteneriale si nu mai tineti cont decat de necesitatea de a munci fara pauze. Vor aparea consecinte neplacute ale acestui comportament exact cand va asteptati mai putin. Marti, este absolut necesar sa faceti ordine in acte. Neintelegerile cu rudele apropiate se generalizeaza miercuri si devin din ce in ce mai stresante. De joi, renuntati la acuzatii, dar este posibil ca cei din jur sa nu va mai inteleaga deloc reactiile. Nativele redevin autoritare si foarte pretentioase, in detrimentul dorintei de a fi iubite.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – joi

BALANTA

Situatia dv. financiara se complica din nou. Nu mai aveti suficient timp pentru a lucra. Familia are nevoie de dv. aproape tot timpul si sunteti nevoit sa reziliati unele contracte. Optimismul cu care va manifestati li se pare celor mai multi un fel de inconstienta periculoasa. De miercuri, se normalizeaza relatiile cu autoritatile or faceti cunostinta cu o persoana miloasa care va ajuta neconditionat. Chiar daca ar vrea, prietenii nu va pot ajuta, pentru ca au din ce in ce mai multe probleme. Nativele se simt abandonate iar pesimismul se reinstaleaza periculos de sambata.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – sambata

SCORPION

Sunt avantajati notarii si in general cei care se ocupa cu eliberarea de acte. Majoritatea nativilor sufera din cauza insomniilor ori au probleme renale. Este necesar sa fiti prudenti si sa nu raspundeti la provocari, mai ales daca sunteti implicat in procese care necesita infatisari cu martori. Prietenii si rudele va dau sfaturi contradictorii care nu va prea impresioneaza deoarece oricum nu aveati de gand sa tineti cont de ele. La sfarsitul intervalului, rupeti toate barierele si desfiintati nesansele. Nativele apeleaza la farmecul lor incontestabil pentru a-si spulbera potentialii adversari.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – miercuri

SAGETATOR

Veti fi mult mai originali si mai curajosi – veti reusi sa cuceriti persoanele carora va chinuiti sa le atrageti atentia asupra dv. de vreo sapte luni. Toate problemele nerezolvate isi gasesc solutiile miercuri pe neasteptate, iar daca cereti o crestere salariala vi se aproba aproape imediat. Nu va grabiti sa faceti imprumuturi mari, pentru ca veti obtine pe neasteptate avantaje fara garantii sau dobanda. Relatiile cu familia nu sunt perfecte, insa devin destul de suportabile. Nativele sunt decise sa faca o mica escapada la munte sau la mare!

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – marti

CAPRICORN

Faceti toate demersurile necesare pentru a rezolva problemele profesionale. Veti accepta marti niste conditii pe care le-ati refuzat pana acum, dar veti fi clar avantajat. Va intelegeti cu partenerii, asociatii, adversarii, adica cu toata lumea. Conflictele de pana acum dispar joi ca si cum nu ar fi existat niciodata. De vineri, sunteti surprinsi de vesti care se vor dovedi pana la urma destul de bune. La locul de munca, apar colegi noi pe care va trebui sa-i instruiti (mai mult din mila). Nativele se incapataneaza sa nu lase nici o provocare "neonorata".

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – vineri

VARSATOR

Sunteti sustinut financiar de rude si profesional, de colegi. Inceputul saptamanii este tensionat mai ales din cauza amicilor care se revolta nemotivat. Va doriti din suflet sa fiti alaturi de persoana iubita, dar vi se pun tot timpul bete in roate. Sentimentele dv. sunt rascolite de vestile pe care vi le dau niste nativi "binevoitori". La sfarsitul intervalului, traiti cateva momente haotice, in care nu stiti cum sa actionati. Va certati tocmai cu persoanele pe care le pretuiti mai mult. Nativele par indecise si aeriene, insa aparentele sunt inselatoare.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – luni

PESTI

Simtiti un fel de clocot interior, total nefiresc pentru firea dv. prudenta si interiorizata. Aveti senzatia ca vi se schimba destinul si ca nu puteti face nimic pentru a anihila ce se intampla. Marti si miercuri, sunteti multumit din punct de vedere financiar si mai uitati de necazuri. Joi si vineri, persoana iubita va face propuneri foarte avantajoase din toate punctele de vedere, insa sunteti suspicios. La sfarsitul intervalului, primiti vizite din partea celor mai insuportabile persoane. Nativele vor sa evadeze sau macar sa fie scutite de vizite si musafiri simandicosi.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – miercuri