BERBEC

Va lasati prada angoasei, desi nu ati putea sa va motivati reactia. Va derutati amicii si adversarii, ce va vor ocoli daca veti continua sa va manifestati pesimismul. Ii convingeti pe colegi sa participe de miercuri la o activitate pentru care primiti multi bani. Amanati o intalnire joi, fara sa cereti acordul persoanei iubite si sunteti penalizat. Sefii ori partenerii va ocolesc si comportamentul lor nu va convine, deoarece presupune schimbari. Visati in continuare la o marire de "salariu", desi nu e posibila. Prin pragmatism si ambitie, va avantati in activitati noi, dar sustinerea familiei va veni mai tarziu decat sperati. Prietenii le salveaza pe native prin datele furnizate.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – sambata

TAUR

Mai exuberanti decat oricand, sunteti laudati de sefi si colaboratori deopotriva. Va risipiti energia marti in activitati "frivole", fara vreo speranta de suport financiar. Nu mai doriti sa depindeti de alte persoane si sunteti gata joi sa "intoarceti armele" impotriva rudelor, pentru ca va critica permanent ca stati pe drumuri, fara a rezolva nimic. Exista pericolul sa va lasati prada unor sentimente neplacute pentru partenerul dv. Gelozia nu va e straina si stiti ca nu veti dormi nopti de-a randul, daca veti continua sa va "ambalati". Va luati inima in dinti si incercati sa rezolvati conflictele dintre amici. Nativele au nevoie de ajutorul unei native din Capricorn, incapatanata si pragmatica.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – marti

GEMENI

Nemultumirile marunte va streseaza, desi aveti noroc din plin, iar surprizele placute oferite de prieteni nu sunt putine. Miercuri, sunteti tentat sa lasati la o parte interesul propriu! Vi se impune sa luati unele decizii de moment si va e greu sa va hotarati, in primul rand pentru ca trebuie sa renuntati la o parte din activitatile dv. preferate. Unora li se acorda o prima, insa sunt rugati sa pastreze totul secret, deoarece nimeni din anturajul profesional nu mai beneficiaza de o astfel de situatie. Bucuria insa se dovedeste prea mare! Daca aveti de rezolvat probleme de natura juridica, este bine sa le amanati. Nativele primesc cadouri, pe care este posibil sa le piarda din cauza oboselii.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – luni

RAC

Apar multe nereguli, neplacute indeosebi pentru situatia dv. profesionala. Decideti miercuri sa va sacrificati timpul liber pentru a consolida bunastarea familiei. Vi se acorda functii importante joi, in urma unor intrigi tesute de cei ce va admira si va invidiaza totodata. Responsabilitati mari de vineri si se anunta si mai multe in luna urmatoare. Vi se reproseaza ca faceti prea multe combinatii tactice. Sunteti apreciat de catre sefii directi, iar ceilalti devin invidiosi. Exista insa persoane ce va vaneaza toate greselile. Primiti noi oferte de munca si mergeti la un interviu unde vi se promite marea cu sarea. Pe native, persoana iubita le aduce foarte rapid cu picioarele pe pamant.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – duminica

LEU

Declaratiile dv. de marti sunt raspicate, clare si rigide. Nu explicati nimanui de ce ati luat alte hotarari, de ce doriti sa schimbati din temelii tot ce ati "construit" cu greu. Nu vreti sa recunoasteti fata de prieteni, insa evenimentele de la sfarsitul saptamanii trecute v-au obosit peste masura. O mica vacanta se dovedeste absolut necesara. Sunteti plictisit si va simtiti blocat de activitatile care nu va fac placere, pentru ca nu sunt rentabile. Asteptati cu nerabdare intregul interval intalnirea cu persoana iubita. Aveti impresia ca ati adus armonia in familie, dar curand veti descoperi cu totul altceva. Nativele pot sa rasufle linistite: si-au facut "datoria" fata de familie.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – joi

FECIOARA

Va trebui sa va adaptati de marti la conditii de "lucru" mai putin placute, ba chiar tensionate. Preferati sa va pastrati miercuri parerile pentru dv., nu atat din modestie, cat din simt de prevedere. Planurile profesionale sunt date peste cap de incapatanarea unui nativ din Taur, posibil, ruda apropiata. Nu va ramane decat sa acceptati situatia. Va pastrati increderea in calitatile si energia dv., desi parca s-au vorbit toti cei din anturaj sa va faca reprosuri. Nu merita intotdeauna sa dati atata atentie parerilor celorlalti! Ar fi de preferat ca nativele sa impuna restrictii financiare acelor rude care in ultima perioada n-au facut decat sa cheltuiasca (in curand s-ar putea sa fie si mai rau).

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – vineri

BALANTA

Aveti multe beneficii datorate implicarii unor rude in rezolvarea problemelor dv. Aveti inspiratie joi, dar nu dormiti suficient si sunteti somnolent. In locul unei admiratii neconditionate sau a unei recunostinte vesnice, primiti replici extrem de dure din partea colegilor si a familiei. Va revoltati, dar actionati cu brutalitate de abia de vineri. Va lasati prada sentimentelor si doriti sa sistati o activitate. Norocul e la pun pas de dv., asa ca mai bine va afirmati independenta. In locul actelor de care aveti nevoie, veti primi noi promisiuni si o gramada de amanari. Cei dragi se afla si ei printre cei care profita de rabdarea si darnicia nativelor. Solicitari mari, pentru acestea de marti, pana vineri seara.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – sambata

SCORPION

Pot aparea evenimente iesite din comun, dar destul de placute sentimental. Cei tineri sunt admirati marti ori se indragostesc de o persoana nepotrivita. Un conflict colegial atinge apogeul joi. Sefii comit abuzuri foarte mari ce va pot afecta pozitia profesionala actuala. Sunteti pus intr-o situatie ce pare fara iesire, dar apar aliati neasteptati. Nu trebuie sa faceti decat eforturi minime pentru a obtine ce doriti, insa v-ati obisnuit sa actionati in forta si fara ajutor. Vineri, se dovedeste ca nu ati facut calcule corecte sau ca ati incercat sa pacaliti pe cineva drag. Nativele sunt in pericol de a fi inselate sau de a primi informatii false. In week-end, faceti o treaba plictisitoare.

Zile norocoase – duminica

Zile fatidice – vineri

SAGETATOR

Feriti-va sa provocati noi conflicte, care au la baza probleme de natura financiara. Adversarii sunt mai prudenti, dar foarte activi si lipsiti de simtul masurii. Miercuri, veti cere o modificare intr-un contract. Aveti capacitatea de a schimba in bine situatia financiara a familiei. Rudele apropiate va ofera tot sprijinul lor, dar nu e suficient. Va deruteaza barfele de care aflati prin intermediul unor "amici" amabili si reactionati fara a analiza situatia. Nu va cereti scuze, nici macar daca se dovedeste ca ati gresit. Nativele sunt solicitate sa ajute multe persoane si prefera sa le refuze, deoarece au si asa un program prea incarcat. Vizite oficiale toata saptamana.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – luni

CAPRICORN

Reevaluarile de marti va vor ajuta sa abandonati activitatile lipsite de succes. Dati dovada miercuri de putere de a analiza rezultatele profesionale, insa uitati sa faceti demonstratiile absolut necesare. Nu reusiti sa va convingeti joi partenerii ca ultimele evenimente nu v-au afectat energia vitala. Pana la urma, acceptati o perioada de relaxare. Munciti mult si nici macar nu sunteti apreciat cum se cuvine, dar se pare ca nu aveti incotro. In general, sunteti prea derutat pentru a putea lua o decizie pertinenta. Foarte nervoase, nativele se agita pentru toate nimicurile, deoarece vor sa dea impresia tuturor ca sunt foarte active. Isi modifica iar chiar si programul de lucru.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – joi

VARSATOR

Incercati sa ignorati neimplinirile ce va "bantuie", dar nemultumirile ies la iveala imediat ce un amic va intreaba cum va simtiti. Nu scapati de drumurile programate de catre sefi si descoperiti ca deplasarile respective chiar va fac placere. Preferati sa le povestiti tuturor "aventurile" amoroase! Joi, veti "beneficia" de prezenta persoanei iubite! Toti nativii ce incearca sa va puna bete in roate marti vor primi o riposta la care nu se asteptau. Deveniti insa pe neasteptate mai putin razbunator. Preferati sa nu dati o "lovitura" sentimentala si sa va angrenati in activitati de proiectare, de planificare pe termen lung etc. nativele apeleaza cu intelepciune la ajutorul unei persoane pricepute.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – marti

PESTI

Aveti nevoie de acordul anturajului pentru a schimba ce nu va place la actuala activitate profesionala. Este o saptamana complicata, care poate sa aduca si confuzii ciudate. Miercuri, vi se recomanda mai multa miscare. Cei dragi sunt ingrijorati de aparenta dv. stare de moleseala si fac tot posibilul pentru a va antrena in activitati ce nu prea va intereseaza. Joi, daca vi se fac reprosuri in legatura cu lipsa de activitate, e bine sa fiti indiferent. Oricum, tonusul dv. e mai ridicat si a disparut si starea de melancolie. Vineri, rupeti relatiile cu persoanele ce v-au ajutat pana acum si nu le rasplatiti cum se cuvine. Nativele sunt stresate, pentru ca trec printr-o perioada cu incurcaturi financiare.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – sambata