BERBEC

Activitatea profesionala ii plictiseste si se multumesc sa dea ordine celor din jur. Cei casatoriti vor sa se separe de partenerul lor, indiferent de cat de lunga si reusita a fost casnicia. Celibatarii se multumesc sa barfeasca.

Sanatate – ●●●

Bani –●

Dragoste –●●

TAUR

Toti fac drumuri si au musafiri importanti. Dorinta de a redecora o parte a casei sau de a renova dependintele devine aproape o obsesie. Toti sunt in pericol de a se imbolnavi, de a avea colici renale din cauza expunerii la umezeala.

Sanatate – ●

Bani –●●●

Dragoste –●●

GEMENI

Excentrici si altruisti, dornici de independenta totala, se intorc impotriva protectorilor de pana acum. Considera ca se pot descurca singuri si vorbesc prea mult. Vor adopta alt fel de metode de a comunica, vor incerca sa iasa din anonimat.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

RAC

Din punct de vedere sentimental, cei tineri pleaca la intalnire inca de dimineata, uitand de toate obligatiile lor familiale. Primirea seara a unor musafiri neanuntati ii umple de bucurie si sperante poate prea mari.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

LEU

Multe dorinte raman nesatisfacute. Starea de sanatate este destul de buna si se pastreaza astfel, cu conditia de a nu face excese si de a nu calatori foarte mult. Seara, activitati casnice de tot felul si eforturi contraindicate.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●●

FECIOARA

Daca nu renuntati la principiile dv. severe in ceea ce priveste educatia minorilor (si nu numai), riscati sa ramaneti singur. Primiti mici cadouri nesemnificative, faceti vizite, invitatii si prea multe pregatiri casnice.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

BALANTA

Excursiile, calatoriile, atat de dorite, sunt din nou amanate. Primiti multe cadouri care va mai insenineaza. Sunteti suficient de emotionat ca sa gresiti noile retete culinare. Munciti prea mult, dar sunteti ajutat si de partener.

Sanatate – ●●●

Bani –●

Dragoste –●●

SCORPION

Va decideti sa va vizitati rudele si pentru ca nu ati mai fost de mult impreuna, faceti cumparaturi care va dau definitiv bugetul peste cap. Nu vreti sa renuntati la obiceiurile de pana acum, chiar daca va trebui sa depuneti eforturi maxime.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

SAGETATOR

Nu renuntati la activitatea profesionala, macar ca faceti planuri pentru speculatiile din viitor. Excesele alimentare sunt penalizate de colici abdominale. Reusiti sa recuceriti respectul unei persoane dragi, dovedindu-i ca aveti dreptate.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

CAPRICORN

Prietenii refuza sa va viziteze si va dau explicatii greu de crezut. Va considerati vinovat si le faceti pe plac intru totul. Nu prea aveti multi bani, dar aveti in schimb multa ingeniozitate, asa ca va veti descurca de minune.

Sanatate – ●●●

Bani –●

Dragoste –●●

VARSATOR

Schimbarile ce apar in familie va provoaca conflicte interioare. Nu mai rabdati si luati o atitudine lipsita de maleabilitate si pragmatism. Seara, surprize costisitoare. Castigati o mare suma de bani exact cand nimeni nu mai spera nimic.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

PESTI

Va gasiti noi idealuri in viata. Va odihniti mai putin decat ar trebui si decat ati vrea, din cauza unor rude care va cer ajutor. Aflati din intamplare niste secrete importante si trebuie sa fiti discret. Incurcaturi, intarzieri si reveniri.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●