BERBEC

Va atrage atat de mult munca, incat ati uitat cu desavarsire de casa si de cei dragi. N-ar fi rau daca ati aloca putin timp din programul dv. si pentru lucruri care tin de suflet. In dragoste, intregul interval insa, numai de bine. Miercuri, ati putea primi propuneri tentante sau v-ati putea planifica o intalnire deosebit de romantica. De joi, apar tot felul de evenimente care presupun si deplasari lungi si obositoare, care nu va mai permit sa va implicati in alt fel de "activitati", mai placute ori macar un pic mai relaxante. Nativele sunt prea indraznete si lipsite de complexe.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – vineri

TAUR

Relatia dv. de familie si cea intima cu partenerul de cuplu vor cunoaste o evolutie armonioasa. Sunt de asteptat surprize placute si sprijin din partea persoanelor iubite. Saptamana aceasta favorizeaza relatiile sentimentale si le protejeaza, aducand mai mult optimism in cuplu. Sunt favorizate de joi calatoriile alaturi de familie. Colaborarile joaca si ele un rol important, daca va ganditi sa castigati bani alaturi de persoanele din familie. La serviciu, vi se impun reguli noi, in urma unui control de rutina. Nativele sunt fericite, relaxate, iar cele tinere vor sa faca un copil.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – marti

GEMENI

Aflati din greseala ca sunteti barfit de prieteni, dar culmea este ca situatia nu va supara prea mult. Invatati astfel sa fiti pe faza si sa nu dezvaluiti nimanui nimic din planurile pe care le aveti. Se cere prudenta mai ales miercuri in destainuirile sau promisiunile ce se fac, chiar si apropiatilor. Cat despre sanatate, este posibil ca durerile reumatice sa va creeze unele dificultati intreg intervalul. De vineri, incepeti o campanie de schimbari prin care interveniti fara niciun pic de jena in viata celor din anturaj. Nativele au reactii mai putin echilibrate si fac cheltuieli foarte mari.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – sambata

RAC

Pozitia astrelor din aceasta saptamana corespunde momentului de constientizare a unor noi directii de actiune. Veti fi mai dispusi decat pana acum sa preluati fraiele activitatii dv., sa va proclamati independenta si chiar sa riscati mai mult. Intervalul influenteaza favorabil calatoriile si comertul, trezind in personalitatea individului si oarecare tendinte de viclene. Referitor la sanatate, apare posibilitatea unor dureri in zona coloanei vertebrale (din pacate, nu scapati nici de durerile de stomac). Nativele de toate varstele viseaza in zadar intreaga saptamana la un week-end de vis.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – sambata

LEU

Sa nu va asteptati sa primiti incurajari din partea familiei in legatura cu o schimbare pe care doriti sa o faceti in locuinta. Se pare ca planurile dv. in legatura cu caminul trebuie sa mai astepte, cel putin pana se mai calmeaza tensiunile care au aparut de catva timp intre apropiati. Trebuie sa dati dovada de prudenta miercuri, daca vi se cere sa semnati niste acte. Este posibil sa primiti vineri o veste importanta despre o ruda mai in varsta, care a fost spitalizata. In general, cheltuiti mai mult pentru altii decat pentru dv. Nativele se grabesc si pierd din vedere valoarea diplomatiei, asa ca vor fi "penalizate" si de familie.

Zile norocoase – duminica

Zile fatidice – sambata

FECIOARA

Graba cu care vreti sa finalizati proiectele nu va face altceva decat sa intarzie realizarea acestora. Chiar daca nu va iese nimic din ceea ce v-ati propus sa realizati, ar fi bine sa nu va pierdeti pentru nimic in lume rabdarea. Numai astfel veti reusi sa duceti lucrurile dorite la final. Miercuri, cineva va va face un cadou din partea unui membru al familiei aflat in alta tara sau localitate. De joi, este necesar sa incepeti sa va faceti din nou bagajele pentru o deplasare care chiar a devenit de rutina. In week-end, nu aveti parte in niciun caz de odihna. Nativele sunt patimase si dornice de "razbunare"!

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – miercuri

BALANTA

Faceti reparatii acasa sau cheltuiti o suma de bani pentru reparatia autoturismului personal. Atentie marti la scurtele deplasari, in special daca folositi masina, pentru ca ati putea avea probleme cu autoritatile, posibil o amenda. Va veti vedea joi pe neasteptate cu o persoana la care tineti si veti dori sa organizati o mica petrecere in week-end pentru a sarbatori evenimentul. Nimeni din familie nu va sustine si va trebui sa renuntati, nu fara a reprosa egoismul evident. Vineri si sambata, sunteti nevoit sa faceti singur toate treburile casnice. Nativele isi gasesc noi joburi si renunta la toate "distractiile".

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – marti

SCORPION

Ati dori sa faceti mai multe pentru cei dragi si sa le dedicati mai mult din timpul dv. Pentru inceput, va decideti sa va apropiati si afectiv de ei. Declaratiile de dragoste pe care le faceti vor fi primite cu bucurie de toti cei dragi. In ceea ce priveste banii, nu trebuie sa munciti foarte mult pentru a incasa ce vi se cuvine de drept. Veti primi numai vesti bune de la rude si de la amici aproape intregul interval. Treceti totusi printr-o stare de nemultumire difuza (nu stiti cui sa-i reprosati ca va lipseste implinirea). Nativele (mai ales cele tinere) se implica in aventuri efemere, de care ulterior nu vor mai sti cum sa scape.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – duminica

SAGETATOR

Sunteti bine dispusi si comportamentul pe care il afisati intreaga saptamana in fata celorlalti va va avantaja. Ati putea fi totusi mult mai ingaduitori cu persoanele care v-au dezamagit la un moment dat. O persoana se arata interesata miercuri de relatia dv. intima, ceea ce nu va va fi tocmai pe plac, mai ales ca incearca sa va dea sfaturi cu aroganta. Prietenii va sunt in continuare de mare folos, mai ales ca trebuie sa faceti multe drumuri scurte si nu mai aveti timp pentru "afacerile" comune. In week-end, au loc intalniri placute si obositoare. Nativele nu au stare si se implica in tot felul de activitati care le "mananca" toata energia.

Zile norocoase – duminica

Zile fatidice – marti

CAPRICORN

Configuratia astrala predispune la izolare si nu este exclus sa vreti sa va retrageti pentru putin timp din orice activitate si implicit din viata publica si sa va odihniti mai mult. Totusi sunt favorizate intregul interval relatiile cu persoanele de sex opus. Nu este exclus ca miercuri sa va simtiti atras chiar de catre cineva din cercul cunoscutilor. Daca tot aveti atata pofta de iubire, poate ca n-ar fi rau sa dati curs provocarilor si sa retraiti o aventura sentimentala la care ati renuntat din pricina lipsei de timp. Nativele sunt mai putin tandre, dar decise sa-si cucereasca definitiv partenerul de cuplu.

Zile norocoase – marti, duminica

Zile fatidice – vineri

VARSATOR

Este o saptamana buna pentru vise indraznete, imaginatie si cresterea veniturilor. Este posibil ca in acest interval sa comunicati mult sau sa calatoriti. Apare miercuri si posibilitatea rezolvarii unor conflicte mai vechi si se intrezareste sansa unor colaborari eficiente. Se recomanda insa o mai mare prudenta in alegerea colaboratorilor. Este o perioada favorabila si conceptiei sau nasterilor. Oficializarile relatiilor de cuplu sunt de asemenea binevenite si recomandabile, mai ales vineri. Nativele sunt prea visatoare, lipsite de orice urma de pragmatism, si cred ca nu sunt apreciate la justa lor valoare.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – vineri

PESTI

Va asteapta o saptamana grea cu cei de acasa. Va trebui sa stiti sa dati explicatii cu privire la deciziile pe care le-ati luat pe propria raspundere si fara sa va consultati cu ceilalti membri ai familiei. Datorita puterii de convingere pe care o aveti, veti reusi totusi sa calmati repede spiritele. Marti sau miercuri, cineva din anturaj v-ar putea pacali cu o suma modica de bani. Va va fi jena sa-l dati de gol si alegeti alta maniera de a-l pedepsi. La sfarsitul intervalului, va fi necesar sa ramaneti acasa pentru a astepta musafirii anuntati inca de luni. Nativele isi impun dorintele intr-o maniera originala, dar prea agresiva.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – miercuri