BERBEC

Problemele majore sunt cele financiare, determinate de motivatia fiecarui nativ in parte. La nivel partenerial, nu pot duce la bun sfarsit contractele semnate si parafate, din cauze diverse. Nu sunt excluse miercuri conflictele si reactiile agresive, accentuate de principiile exagerate si incapatanarea bine cunoscuta. Vor rupe legaturile cu traditia ori cu relatiile anterioare in contexte neobisnuite. Vor admira intregul interval persoanele mai tinere din anturaj pentru energie si impetuozitate. Nativele vor sa se afirme in orice conditii si renunta de buna voie la amicele infidele.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – miercuri

TAUR

Apar noutati la nivelul relatiilor personale. Norocul, sanatatea, sansele sunt din ce in ce mai evidente. Sunt supusi totusi miercuri unor presiuni, unor contestari, la nivel profesional, insa toate "atacurile" sunt infrante cu ajutorul unor aliati iviti pe neasteptate. La mijlocul intervalului, cardiacii vor trebui sa respecte cu sfintenie tratamentul prescris de specialist. Schimbari majore apar doar in domeniul reactiilor, tinand cont ca vor comunica din ce in ce mai usor. Avantaje pentru scriitori si jurnalisti. Nativele se incapataneaza sa se implice in activitati pentru care nu au talent si nici deprinderi.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – vineri

GEMENI

Ura si invidia isi arata coltii si ii determina sa se lipseasca de prietenii barfitori. Disfunctiile tiroidiene si problemele stomatologice se pot agrava. Vor primi miercuri functii noi, vor fi promovati ori pur si simplu li se recunosc in public calitatile si talentele native. Va demobilizati usor pentru ca sunteti foarte obosit si bulversat, lipsit de energie. Joi, nu este exclus sa va indragostiti, daca nu aveti deja un partener stabil. La sfarsitul intervalului, vor avea mai multa rabdare si vor organiza o intalnire cu membrii familiei. Nativele simt nevoia sa fie inconjurate de persoanele care le iubesc neconditionat.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – vineri

RAC

Intervalul poate fi caracterizat ca un fel de respiro, mai ales la nivel profesional. Va gasiti contracte mai serioase, care pot sa va aduca visata bunastare. Nu va puteti imbogati din cauza datoriilor acumulate de aproape trei ani incoace, dar nici nu mai sunteti la fel de stresat de grija zilei de maine. Cei tineri (si nu numai ei) primesc si oferte sentimentale, greu de refuzat. Astfel pot aparea complicatii, indeosebi pentru cei casatoriti. La sfarsitul intervalului, va dedati multor feluri de placeri. Nativele sunt mai tandre si cam lipsite de simtul realitatii, asa ca pot deveni o prada facila.

Zile norocoase – duminica

Zile fatidice – marti

LEU

Vi se ofera ocazii diverse, multiple, de a va razbuna pe acei parteneri care v-au umilit intentionat sau inconstient. Sunteti preocupat intregul interval de aspectul dv. exterior si nu pregetati sa va innoiti garderoba ori macar gama de accesorii. Unii nativi vor exagera si isi vor schimba imaginea prin modificari esentiale. Sunteti supus miercuri la tot felul de teste de catre colaboratori, care vor sa va dovedeasca in primul rand ca sunt indispensabili. La sfarsitul intervalului, primiti vesti de departe. Nativele au tendinta sa exagereze in tot ceea ce inseamna vestimentatie si fac apel la prea multe accesorii.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – luni

FECIOARA

Nu veti reusi intr-un interval atat de scurt sa rezolvati toate problemele pe care doriti sa le finalizati. Faceti eforturi mari pentru starea dv. de sanatate si considerati ca nu sunteti ajutat suficient. Veti amana de buna voie miercuri tot ceea ce priveste persoanele din afara familiei, cu toate ca pana acum ati preferat sa-i puneti adesea pe primul plan. Apar socuri si surprize diverse, mai ales la nivelul ruperii unor relatii de prietenie. La sfarsitul intervalului, faceti aliante de moment cu persoane lipsite de principii clare. Nativele sunt si mai meticuloase, si mai pretentioase, asa ca nu se lipesc de ele cuvintele de amor!

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – vineri

BALANTA

Va simtiti bine si este posibil sa renuntati la un tratament absolut necesar pentru intretinerea sanatatii. Sunteti supus miercuri unor presiuni din partea familiei, dar aceasta maniera de a fi tratat nu mai este o noutate pentru dv. In cazul in care colegii dv. incearca sa va elimine dintr-o "afacere", va trebui sa luati o atitudine ferma, penalizatoare (diplomatia va fi interpretata ca slabiciune). Schimbari majore pot aparea in mentalitate, in modul de a percepe si judeca acte ilegale. Nativele iau masuri in privinta reinstaurarii armoniei familiale si uita de orice altceva.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – miercuri

SCORPION

Veti aspira in continuare la un statut profesional caracterizat de recunoastere, de faima. Consumul energetic este imens intregul interval, mai ales daca prietenii va vor lasa balta exact cand veti avea nevoie de ajutor. Este necesar ca relatiile paguboase sa fie eliminate din viata dv. o data pentru totdeauna. Patronii si persoanele publice fac multe drumuri lungi. Aparitia unei persoane care va protejeaza din umbra este salutara. Pot aparea disfunctii tiroidiene, care nu trebuie lasate netratate. Nativele se simt parasite de prieteni si au senzatia ca se inglodeaza in datorii.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – vineri

SAGETATOR

Veti fi mai vulnerabil la vorbele persoanei iubite mai mult decat doriti sa recunoasteti. Conflictele din acest interval presupun renuntarea la "discursurile" lungi, plictisitoare. Este necesar sa nu lasati miercuri impresia ca va razbunati pe persoane nevinovate din anturaj (va trebui sa va motivati atitudinile). Multi sunt pusi in situatia de a renunta la o mostenire din cauza unor acte gresite ori din cauza unor persoane concurente din familie. La sfarsitul intervalului, va propuneti sa faceti o vizita cuiva drag. Nativele recunosc ca a dat norocul peste ele si ca nu fac in zadar eforturi in domeniul profesional.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – marti

CAPRICORN

Sunteti pus in situatii limita de catre partenerul de cuplu si nu stiti cum sa procedati, cu toate ca nici pana acum nu ati fost lipsit de astfel de probleme. Veti afla miercuri adevarul intr-un context neasteptat si sunteti fortat sa luati o atitudine clara si in privinta problemelor profesionale declansate de sefi. Daca veti accepta invinuirile, doar pentru a va ajuta colegii, veti avea surpriza de a nu fi apreciat de nimeni. Elemente surpriza pot aparea intregul interval, dar mai ales la sfarsitul saptamanii. Nativele fac greseala sa se bazeze pe colegi ori pe simplii colaboratori si primesc sanctiuni de la sefi.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – sambata

VARSATOR

Sunteti exonerat de orice raspundere in privinta unor erori care au aparut din cauza prietenilor dv. Fie ca acestea apar la serviciu, fie ca apar in familie, procedura va fi aceeasi. Reactiile dv. sunt limitate pentru ca sunteti dezamagit si preferati sa nu mai raspundeti la provocari. Cooperati in schimb foarte bine cu partenerul de cuplu. Dorinta de revansa va aparea la mijlocul intervalului, cand ii veti surprinde pe toti cei care va cunosc. Intuitia va scapa in continuare de multe incurcaturi. Nativele vorbesc prea mult si nu respecta promisiunea de a pastra secretele persoanei iubite.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – joi

PESTI

Nu va puteti adapta la noile cerinte ale "postului" ocupat la serviciu ori in familie. Veti prefera sa ignorati miercuri ofertele si semnalarile amicale ale cunoscutilor, decat sa apelati la experienta acestora. Nu suportati ironiile si glumele rautacioase ale colegilor si veti prefera sa va bazati pe propriile decizii. Faceti declaratii bizare, dar va puteti permite pentru ca performantele dv. vor fi admirabile. La sfarsitul intervalului, pot aparea complicatii provocate de "atacurile" persoanei iubite. Nativele accepta cu luciditate "aliante" de natura mai mult amoroasa, decat profesionala.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – miercuri