BERBEC

Simtiti o pofta de viata si un optimism prin care nu ati mai trecut de mult timp. Din pacate, tendinta de a face excese este maxima si poate sa fie "penalizata" prin o serie de disfunctii organice. Anuntati ca plecati singur la drum.

Sanatate – ●

Bani –●

Dragoste –●●

TAUR

Relatiile parteneriale va creeaza noi probleme, dar se pare ca deja v-ati obisnuit. Persoana iubita are pretentii care va umplu de uimire si care va creeaza o stare simultana de disconfort si placere. Partenerul de afaceri va incurajeaza.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

GEMENI

Sunteti rasplatit financiar regeste pentru aproape toate activitatile si nimeni si nimic nu va poate desfiinta starea de multumire. Considerati ca sunteti prea tracasat de drumuri si birocratie. Nici acasa nu va asteapta nicio schimbare.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

RAC

Fidelitatea si constanta sentimentala nu sunt coordonate ale comportamentului dv. de azi, dar veti avea grija sa nu va faceti publice tendintele (mai ales familiei). Sunt apreciate ordinea si rigurozitatea. Va plictisiti impreuna cu familia.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

LEU

Faceti din tantar armasar si provocati prin acest tip de reactii tot felul de conflicte in familie. Nu permiteti nimanui sa va invadeze intimitatea si apoi va mirati ca nu comunicati cu cei din jur. Primiti o oferta profesionala exceptionala.

Sanatate – ●●

Bani –●

Dragoste –●●

FECIOARA

Aveti un comportament mult prea temperamental pentru a fi acceptat intr-un grup oarecum select (asta este pentru moment numai parerea dv.). Comunicati in schimb foarte bine cu intreaga familie! V-ati cam obisnuit sa taiati frunza la caini.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

BALANTA

Aveti nevoie de ajutor in sensul suplinirii dv. in cazul activitatilor care nu va fac deloc placere. Este necesar sa dati dovada de si mai multa diplomatie si de insistente de natura financiara! Birocratie suparatoare, tot restul zilei.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

SCORPION

Sunteti onest cu cei din anturaj si le oferiti informatii pe care daca le-ar exploata corespunzator, ar beneficia de multiple sanse. Poate ca totusi unele persoane nu va apreciaza suficient! Aveti tendinta sa faceti promisiuni exagerate.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

SAGETATOR

Analizati atent afirmatiile celor din anturaj si ajungeti la concluzia ca nimeni nu va cunoaste suficient. Va implicati in noi activitati, intr-un fel de recuperari, si uitati de toate impedimentele. Seara, mergeti singur la "plimbare".

Sanatate – ●●

Bani –●

Dragoste –●●

CAPRICORN

Sfaturile "exceptionale" pe care le primiti de la prieteni se vor dovedi astazi cam superficiale si lipsite de realism. Va dedicati timpul gasirii unei solutii pentru stingerea conflictelor sentimentale. Este necesar sa va odihniti mai mult.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

VARSATOR

Faceti greseala sa va asumati responsabilitatea pentru activitatile de care raspund colegii dv. Pensionarii si studentii se considera capabili sa se implice in activitati care cer energie si mult timp liber. Va menajati fortat de imprejurari.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

PESTI

Descoperiti ca nu puteti avea incredere in persoane ce pareau credibile. Va decideti sa va lipsiti de ajutor si sa faceti dv. totul, desi va trebui sa renuntati la intalnirile programate. Puneti in practica planuri de reconversie profesionala.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●