BERBEC

Va fascineaza o persoana din anturaj atat de mult, incat acceptati tot ceea ce va cere, fara sa faceti comentarii. Marti, descoperiti ca sunteti inselat de rude. Sunteti nevoit sa luati o atitudine ferma impotriva celor care profita de foarte mult timp de dv. Chiar daca aveti nevoie de bani, mandria actioneaza si declansati conflicte noi. Joi, inca mai suferiti din cauza unei despartiri care nu este nici macar de lunga durata. Este de preferat sa va gasiti preocupari noi, pentru a uita de certuri si reprosuri. Surplusul de energie pe care il au nativele se manifesta in continuare prin stare de nervozitate sau (in cazurile persoanelor mai tinere) prin calatorii neplanificate.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – miercuri

TAUR

Sunteti cuprins de melancolie marti in cele mai nepotrivite momente, cand ar trebui sa actionati rapid pentru a nu va pierde drepturile familiale castigate cu greu. Miercuri, trebuie sa faceti o calatorie, un drum mai lung, care va lasa fara resurse financiare. Joi, veti face rost de bani intr-o maniera mai putin obisnuita si destul de riscanta. Aveti senzatia vineri ca nimeni nu va sustine eforturile, ca nu sunteti ajutat suficient pentru finalizarea activitatilor casnice. Trebuie sa recunoasteti ca, in realitate, va descurcati destul de bine si singur. Pentru native, sunt posibile mici accidente casnice la sfarsitul intervalului.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – vineri

GEMENI

Aprecieri favorabile intregul interval si multe comentarii avantajoase. Marti, primiti o recompensa care, in mod normal, trebuia sa apara de acum o luna. Nu o refuzati si nici nu faceti reprosuri celor care au intarziat, pentru ca sunteti sigur ca au uitat. Joi, obtineti realizari deosebite in bucatarie, prin procedee mai putin obisnuite. Aveti mai mult curaj decat experienta si nici nu realizati cat de periculos actionati! Vineri, acceptati darurile oferite de amici! Sunteti bine dispus si ii influentati si pe cei din anturaj. Eforturile nativelor nu sunt apreciate nici de persoana iubita, nici de propria familie.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – joi

RAC

Succesele celorlalti va impresioneaza si chiar va demobilizeaza. Preferati ca dv. sa fiti cel mai iubit din familie si faceti eforturi pentru a atrage atentia rudelor. Intregul interval, este de preferat sa nu faceti imprumuturi, chiar daca va doriti foarte mult sa va cumparati un cadou deosebit, de folosinta indelungata. Optimismul si entuziasmul dv. sunt apreciate de prieteni, dar din pacate nu dureaza mult si va intristati din nou. Vineri, cineva din anturaj va cere sfatul intr-o problema de divertisment. Nativele au incredere numai in prieteni, dar descopera ca nu le mai raspund nici la telefon.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – marti

LEU

Desi va simtiti jenat, ii oferiti amanuntele dorite partenerului de cuplu (si cateva in plus). Vi se ofera o recompensa neasteptata miercuri. Sunteti apreciat pentru diplomatia si tactul deosebit cu care stingeti conflictele aparute intre colegi in urma unor dispute profesionale. Joi, optimist si foarte activ, desi vi se confirma aparitia unei complicatii, care, cu toate ca nu este grava, va creeaza tot felul de probleme. Problemele financiare se acutizeaza si trebuie sa faceti economii. Vineri aveti si probleme sentimentale, pe langa absenta invitatilor. Pentru a putea avea liniste in casa, nativele fac niste concesii destul de importante, care insa le irita continuu.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – luni

FECIOARA

Actionati cu finete pentru a rezolva situatia dificila a unor rude apropiate, care insa nu va aproba metodele. Nu acceptati miercuri tonul insultator al tinerilor colegi, in primul rand pentru ca datorita dv. au fost angajati! Joi, vi se ofera un nou serviciu sau un proiect de amploare maxima. Chiar daca prudenta cu care actionati este criticata de unii colaboratori, dv. continuati sa va comportati ca atare si nu aveti decat de castigat. Vineri, evitati discutiile in contradictoriu si tineti-va promisiunile facute rudelor, oricat de greu ar fi! Nativele au bani suficienti, dar muncesc in continuare foarte mult si ii "forteaza" si pe cei apropiati sa faca la fel.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – sambata

BALANTA

Aflati ca cei care v-au ajutat, sperau sa va incurce si va decideti sa le dejucati planurile. Ambitia dv. se manifesta miercuri in domenii in care este greu de prevazut daca va exista vreun avantaj. Oricum, sunteti admirat si incurajat de aproape toata lumea. Joi, consens neasteptat. Va bucurati de sprijinul unor prieteni mai vechi si reusiti sa faceti o surpriza ca in povesti persoanei iubite. Rudele iau o atitudine cam bizara – va critica, dar va si dau bani. Pedant si meticulos, va puteti lua de mana cu o persoana nascuta in zodia Sagetatorului. Intreg intervalul, nativele au ganduri pesimiste, alternativ cu un optimism prea exagerat.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – vineri

SCORPION

Nu mai aveti incredere in nimeni, in primul rand pentru ca aflati ca persoana iubita are secrete pe care nu vi le va dezvalui de bunavoie niciodata. Marti, curiozitate fara margini. Joi, sunteti admirat pentru manierele dv. fara cusur si sunteti dat ca exemplu. Din nefericire, nu rezistati avansurilor unei persoane cicalitoare si o "amendati" aspru. Refuzati sa fiti ajutat in week-end, deoarece nu va place ca altcineva sa va "ravaseasca" lucrurile. Sambata, aveti o parere foarte buna despre dv., numai ca faceti cam multe greseli. Doriti sa faceti foarte multe lucruri si pana la urma nu finalizati nimic. Nativele sunt din ce in ce mai perfectioniste si mai lipsite de masura.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – miercuri

SAGETATOR

Nimeni si nimic nu va poate sta in cale – va convingeti rudele si partenerul de viata sa accepte programul stabilit de dv. Din pacate, intregul interval veti fi peste masura de obosit! Primiti felicitari inaintea unui fel de test, cu toate ca nu participati direct la sustinerea acestuia. Joi, va decideti sa faceti o vizita neanuntata rudelor apropiate. Va vizitati si prietenii, din interes, si descoperiti ca va face placere, in primul rand pentru ca va intalniti cu cei pe care ii iubiti. Primiti vineri bani sau doar o propunere interesanta. Nativele refuza cu mult tact o invitatie care le-ar fi golit buzunarele definitiv.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – joi

CAPRICORN

Raspundeti marti cu entuziasm unei invitatii, pe care o asteptati de multa vreme, dar descoperiti ca nu dispuneti de resurse materiale suficiente. Intregul interval, economii si regrete. Nu aveti timp pentru treburile personale, deoarece, din sentimentalism, actionati miercuri pentru a-i ajuta pe cei din anturaj. Membrii familiei va reproseaza de ochii lumii ca ii parasiti. Vineri, sunteti foarte vesel, iar volubilitatea dv. poate deveni suparatoare, tinand cont ca se datoreaza unor fapte condamnabile. Nativele doar viseaza la o scurta excursie, care ar putea avea loc de abia la sfarsitul lunii viitoare.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – marti

VARSATOR

Nu va gasiti linistea, deoarece aveti senzatia ca ati facut o greseala profesionala marti dimineata. O veti repara insa cu siguranta pana la mijlocul saptamanii. Pentru ca ati pierdut timpul in activitati de divertisment, va trebui sa il recuperati si veti munci mai mult sau mai putin cu spor. Nimeni nu va ajuta joi cu adevarat. Vineri, nu va puteti abtine sa nu va laudati cu invitatiile pe care le-ati primit si aveti surpriza sa vi se atraga atentia de catre rude ca este cazul sa fiti mai rezervat. Foarte sensibile, nativele devin si mai melancolice din pricina unor inadvertente in declaratiile persoanei iubite.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – sambata

PESTI

V-ati cam plictisit de modul in care va petreceti timpul la serviciu de obicei si va lasati cuprins de dorinta de a face o extravaganta. Veti reusi marti, daca cereti ajutor! Este necesar sa aveti o discutie miercuri cu rudele pentru a clarifica indatoririle fiecaruia. Nu trebuie sa menajati pe nimeni, iar vestile pe care le primiti va vor ajuta in viitor. Momentele de luciditate sunt din ce in ce mai dese si la fel tendintele de a va dezvalui avaritia. Nu vi se pare incorect sa nu va achitati datoriile ori sa asteptati sa le plateasca altii. Nativele se decid sa puna la incercare loialitatea persoanei iubite, ca si cand nu le-ar fi dat suficiente dovezi ca nu le insala.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – vineri