BERBEC

Sunt excluse toate calatoriile peste hotare, dar nu mai pot fi evitate cele locale, din ce in ce mai multe si mai stresante. Apelati la un vocabular lipsit de subtilitati, sunteti foarte pretentios si fara tactul de pana acum.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

TAUR

Cei mai multi fac excese periculoase si repetate, care le pot afecta starea de sanatate. In acest interval, prevaleaza pasiunile si oricat de mult doresc sa ascunda prin ce trec, au si tendinta imprevizibila de a se lauda. Aventuri secrete.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

GEMENI

Oricat de greu le va fi, acesti nativi isi vor reorganiza viata din aproape toate punctele de vedere. Din ce in ce mai sensibili, imprevizibili si originali, exclud doar aparent placerile din viata lor (nu refuza aventurile erotice).

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

RAC

Exista pericolul ca cea mai mare parte dintre acesti nativi sa se indragosteasca iremediabil de un prieten(a). Inspiratia profesionala maxima poate aduce mult dorita promovare. Unii chiar doresc o calatorie lunga peste hotare.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●●

LEU

Plini de fantezie, dar si foarte energici, incep prin a construi un plan de activitate casnica, pentru a imbunatati aspectul caminului propriu, si sfarsesc prin a reorganiza intreaga viata de familie. Celibatarii se decid sa treaca la atac.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

FECIOARA

Muncesc cel mai mult, cu daruire si abnegatie. Sunt inspirati si… senzuali. Este de preferat ca studentii sa nu refuze bursele de studiu in strainatate, iar patronii sa nu renunte la contractele externe. Celibatarii renunta la orice pretendent.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

BALANTA

Va simtiti bine, desi medicii sustin ca ar trebui sa faceti mai multe analize. Nu sunt excluse neintelegerile cu persoana iubita, ce este si putin invidioasa. Protectorii nu mai au rabdare, mai ales ca situatia dv. financiara este la pamant.

Sanatate – ●●

Bani –●

Dragoste –●

SCORPION

Chiar nu doriti sa faceti o calatorie in strainatate, dar vi se impune o astfel de situatie (ori o deplasare mai lunga in provincie). Relatiile cu persoana iubita raman tensionate, iar cele colegiale se caracterizeaza prin ciocniri de interese.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

SAGETATOR

Familistii care au copii sunt cei mai stresati si nu le vine sa creada ca progeniturile lor se revolta si nu mai accepta sa fie dirijate, cicalite etc. Celibatarii primesc cereri pe care le analizeaza la rece si amana sa dea un raspuns clar.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

CAPRICORN

Desi in continuare se bucura de succese financiare mult invidiate de toti cei din anturaj, acesti nativi se simt permanent supravegheati si au senzatia ca li se pun continuu bete in roate. Celibatarii sunt decisi sa se casatoreasca.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

VARSATOR

Cei mai multi se considera foarte norocosi, cu toate ca nu mai au sansele financiare de pana acum (mai precis, chiar daca acestea apar, banii sunt dirijati catre plata unor "facturi" imense). Toti muncesc cu indarjire maxima.

Sanatate – ●●●

Bani –●●

Dragoste –●

PESTI

Sunt exuberanti, vor sa-si traiasca viata, sa se distreze, sa uite de necazurile lor, dar mai ales de cele ale persoanelor dragi. Celibatarii nici nu vor sa auda de casatorie, iar familistii nu stiu cum sa scape de responsabilitatile casnice.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●