BERBEC

Vi se face dreptate in cel mai neasteptat moment. Nu veti fi deloc multumit si veti continua intregul interval sa faceti presiuni pentru a obtine si mai mult. Marti, bunurile profesionale sunt revendicate de partenerii care v-au parasit. Va inflacarati pentru orice cauza nobila care va iese in cale si obtineti noi prietenii, folositoare in urmatoarele doua luni. La sfarsitul intervalului, va revizuiti parerile despre partenerul de viata si plecati intr-un fel de excursie. Nativele sunt tandre, insa li se pare ca sunt bolnave si parca sunt prea blande.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – sambata

TAUR

Vi se pare ca locuinta dv. are nevoie de mai multa atentie si va pierdeti timpul ca sa gasiti pe cineva care sa va ajute sa faceti schimbarile visate. Inspiratia si indemanarea dv. ii lasa cu gura cascata pe toti cei din anturaj si veti prinde curaj sa abordati noi domenii profesionale. Cei tineri sunt avantajati sa-si gaseasca slujbe mai bune, platite destul de agreabil. Sunt atrasi toti de alt tip de activitate, de modificari ale statutului social. Excludeti ambiguitatile din vocabularul dv. pentru a evita incurcaturile ce pot aparea. Nativele se intrec in planuri si transformari locative cu persoane specializate.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – luni

GEMENI

Vor pune o noua piatra de temelie pentru activitati la care nu demult au crezut ca au renuntat pentru totdeauna. Sunt atrasi de sacrificiu si de renuntari si sunt admirati neconditionat de anturaj. Deziluziile afective sunt excluse si devin atat de senzuali, incat isi cam sperie partenerii de cuplu. Flirteaza cu placere si nu este exclus ca cei tineri sa-si schimbe partenerii cu orice ocazie (se indragostesc pe loc). Este posibil sa admita unele ilegalitati pentru a obtine niste contracte atractive. Vor vrea sa invete lucruri noi si vor reusi sa obtina tot ce doresc. Nativele atrag admiratori cam impertinenti, dar se descurca onorabil.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – duminica

RAC

Este posibila producerea unor accidente (alunecari de pamant, prabusiri etc.), in care sa fie implicate mai multe persoane, astfel incat sa fie necesara interventia urgenta a medicilor. Nativii sunt atrasi de femeile "focoase" si cochete. Totii trebuie sa se fereasca de declansarea unui conflict, mai ales la vremea pranzului, miercuri. In cazul in care se amesteca si un nativ nascut in zodia Gemeni, discutiile vor fi nesfarsite – un fel de cearta in care toata lumea vorbeste si nimeni nu asculta. Nativele sunt parca mai descurcarete si mai dornice de afirmare.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – miercuri

LEU

Necazurile cu parintii ale celor tineri se acutizeaza, iar problemele parintilor Lei cu progeniturile lor par ca nu mai au sfarsit. Exista o compensare la nivelul amicitiilor care se dezvolta armonios. Si rudele incearca sa-i ajute pe acesti nativi mult prea orgoliosi. Miercuri si joi, este necesar sa ia in calcul reluarea unui proiect ce se dovedeste foarte promitator din punct de vedere financiar. Vineri, vor face achizitii sau investitii (fiecare dupa marimea pungii). La sfarsitul intervalului, apar dezavantaje si conflicte. Nativele doresc ca cei din anturaj sa nu le contrazica si devin irascibile.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – luni

FECIOARA

Declaratiile liderilor politici din aceasta zodie vor fi deosebit de intelepte, iar deciziile ce se vor lua in acest domeniu vor avea repercusiuni benefice pentru intreaga societate. Luni, la vremea pranzului, vor participa la un fel de conferinta foarte importanta. Sunt foarte directi, insa nu si suficient de sinceri cu cei din anturaj. Vor fi sistate joi unele activitati lucrative. Toti nativii vorbesc mult si se poate spune ca sunt fericiti (incep sa primeasca daruri consistente). Nativele sunt lipsite de modestie si isi impun deciziile prin diverse mijloace.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – sambata

BALANTA

Toti nativii sunt exagerat de amabili cu cei din jur. Pot foarte usor sa fie acuzati de ipocrizie, cu toate ca sunt sinceri. Toate excesele sunt pedepsite intr-un fel sau altul. Balantele vorbesc mult si cheltuiesc mai mult decat primesc. Marti, nativii se decid sa se separe de partenera de viata, numai ca foarte putini vor mai gandi la fel si peste trei zile. Este posibil sa fie rupte relatiile cu partenerii Fecioare. Calatorii reprogramate si turisti in impas. Nativele dau dovada de o ambitie exagerata si contraproductiva.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – miercuri

SCORPION

Trebuie respectate cu strictete dozele medicamentoase. Sunt posibile intoxicatii (cei care stiu ca sunt alergici vor trebui sa fie mai atenti decat de obicei). Cei din primul decan se afirma in conditii neobisnuite (sunt avantajati militarii si cei din structurile de securitate). Nativii se grabesc sa faca interventii verbale si intra in incurcaturi, daca se colaboreaza cu Leii in probleme de afaceri. Este posibil sa fie aflate secrete care au fost pazite cu grija pana acum. Au impresia ca gandesc logic, dar vor descoperi ca se insala. Unele native sunt promovate, altele asteapta sa li se propuna aventuri amoroase.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – vineri

SAGETATOR

Sunteti mai energici (stiti cum sa va organizati pentru a obtine efecte mari cu un efort minim). Intregul interval va puteti baza pe colegii mai tineri, de curand angajati, care vor sa se dovedeasca utili. Prea energic pentru a avea rabdare cu cei din anturaj, iar in familie, prea obosit ca sa mai faceti cuiva observatii. Colegii va ofera ajutor, fiind si foarte intelegatori. Puneti in practica proiecte care va pot aduce bani, mai ales daca veti colabora cu nativii din Capricorn. Este bine sa nu va apucati de toate treburile gospodariei deodata si sa nu faceti excese alimentare, deoarece toti nativii sunt predispusi la ingrasare. Nativele sunt cuprinse de un fel de dor de duca si planuiesc calatorii.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – luni

CAPRICORN

Toti nativii recunosc in acest interval meritele colaboratorilor si vor incerca sa aplaneze conflictele in care sunt implicati. Ingrijorare din pricina starii precare de sanatate a unei rude. Banii vin mai repede si mai usor, de unde nici nu va asteptati. Din ce in ce mai gelosi, se cearta cu persoana iubita pentru tot felul de afirmatii si cicaleli. Este indicata totusi mai multa diplomatie in relatiile cu cei din jur! Altercatiile cu amicele dv. si dorinta de a le pedepsi apar cand nici nu va asteptati – in cele mai placute momente. Nativele nu mai pot amana consultatiile si tratamentele stomatologice.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – vineri

VARSATOR

Rabdarea si diplomatia va sunt straine intregul interval. Ii puneti la grea incercare pe colegi si din cauza tendintei de a colabora cu adversarii de pana acum. Relatiile familiale sunt aproape perfecte! Se pot instala totusi nevroze, oricum apar nemultumiri din cauza stresului si a programului care se schimba permanent. Marti este singura zi din aceasta saptamana in care pot primi bani, iar daca intarzie, vor recupera sansele abia luna viitoare. Oamenii de afaceri au sanse de reusita de luni. Femeile sunt foarte active – au o energie vitala la cote periculos de inalte.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – joi

PESTI

Mai prietenosi decat de obicei si mult prea preocupati de propriul camin (unii incearca pe toate caile sa-si faca rost de o casa a lor), Pestii vor bani multi, tocmai cand este sacul gol. Durerile de cap sunt din ce in ce mai suparatoare joi. Gandesc rational, au o inteligenta iesita din comun si o capacitate de adaptare invidiata de cei din anturaj. Este posibil sa li se propuna o calatorie lunga (unii vor pleca peste hotare) si din aceasta cauza prietenii pot fi invidiosi si ii barfesc. Aproape toate nativele isi "construiesc" o imagine noua, mai atragatoare.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – sambata