BERBEC

In familie, are loc un eveniment important, care va obliga sa participati la o intalnire oarecum "oficiala". Poate fara intentie, ii pacaliti pe acei amici care va asteapta pana tarziu sa apareti. Joi, amanati intalnirile legate de decizii importante sau de semnarea unor acte. O femeie din anturaj va solicita intreaga atentie si uitati de alte probleme. Vi se cere sa participati la o petrecere, dar nu aveti niciun chef, mai ales in mijlocul saptamanii. Vineri, noua dv. relatie amoroasa devine cunoscuta de toata lumea. Nativele sunt lipsite de simtul masuri, dar le impun celor din jur limite.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – joi

TAUR

Cei din anturaj se baga in viata dv. sentimentala fara retineri. Luati rapid masuri, fara a tine cont de faptul ca si dv. v-ati comportat la fel in situatii similare. Marti, bune posibilitati de afirmare in domeniul in care activati. Primiti oferte atat de avantajoase, incat nu pot fi refuzate si provocati cu buna stiinta incurcaturi la serviciu. Joi, este necesar sa va aparati de adversarii care constituie un aspect important al existentei dv. Pentru ca v-ati saturat sa va spuna altii ce trebuie sa faceti, rupeti toate relatiile. Nativele amana intalnirile programate, fara sa anunte pe nimeni.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – luni

GEMENI

Triumfati prin simpla expunere a unor lucrari particulare. Creativitatea este evidentiata si poate duce la contracte noi, foarte avantajoase din toate punctele de vedere. Joi, apar adversari energici care actioneaza, fara sa se fereasca, impotriva dv. Sunteti mai vulnerabil decat de obicei, doar pentru ca uitati ca dispuneti de metode de aparare. Din punct de vedere financiar, nu apare pentru moment nicio schimbare majora. Beneficiati totusi de aspecte benefice, care va vor permite chiar sa fiti promovati. Nativele fac imprudente investitionale si se declara falite.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – vineri

RAC

Plecati la drum lung si aveti grija sa ascundeti motivul. Familiile se reunesc sau apare doar o mai buna intelegere intre parteneri. Miercuri, va puneti in valoare talentele. Sunt cei mai admirati, indeosebi pentru talentele de care dau dovada in toate situatiile. Li se ofera sansa, chiar in concediu fiind, sa se afirme in noi domenii. Joi, se pot spune despre dv. lucruri nefavorabile, care sa determine o serie de reactii in lant. Vineri, familia va cere sa aveti rabdare si sa amanati un drum stabilit cu persoana iubita. Nativele nu au rabdare cu nimeni, iar celibatarele dau numai raspunsuri negative.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – luni

LEU

Sunt acceptate declaratii false si veti fi tot timpul iritati de comportamentul colegilor. Vi se reproseaza replicile acide de catre persoane lipsite de fantezie. Miercuri, toti nativii sunt mai vulnerabili decat de obicei, in primul rand pentru ca se implica total in activitati ce pot fi amanate sau realizate de altii. Joi, noi idei financiare. Activitati lipsite de noima si program dezorganizat. Vineri, se supun orbeste indicatiilor medicale, sperand ca vor recupera astfel ce au pierdut prin excesele facute. Nativele au tot felul de "pofte", care mai de care mai ciudate.

Zile norocoase – duminica

Zile fatidice – marti

FECIOARA

Participati la evenimente importante, fara a fi invitat, dar va faceti prezenta apreciata. Vi se ofera un fel de promovare sau trebuie sa va asumati unele responsabilitati uitate. Joi, sunteti fortat de imprejurari sa luati decizii rapide, care se vor dovedi ulterior extrem de folositoare pentru toata lumea. Persoana iubita va incurajeaza cam tarziu. De vineri, norocul va surade din nou, dupa mult timp, si ar trebui sa acceptati si pagubele care apar, deoarece vor fi compensate. Iubirea si banii va "infrumuseteaza" viata. Nativele raman nemultumite si dornice de noi schimbari.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – joi

BALANTA

Nu aveti cum sa scapati de constrangerile celor care va iubesc, dar puteti sa le puneti bete in roate. Marti, amanati din nou intalnirile pentru clarificari si sunteti multumit. Stiti ca aveti adversari de temut, dar acum aflati ca unii fac parte din familie. Joi, nu va impacientati, deoarece dreptatea este de partea dv. si primiti sprijin financiar suficient. Va rezolvati cele mai stresante probleme cu ajutorul unor relatii influente. Aveti nevoie de protectie si o veti gasi – totul este sa indrazniti sa apelati la momentul potrivit. Nativele dau impresia ca sunt cu capul in nori, insa au planuri de viitor foarte meticuloase si promitatoare.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – vineri

SCORPION

Sunteti surprins de o decizie care va dezavantajeaza, ce apartine unei persoane din familie. Nu sunteti pus in garda de catre nimeni si va infuriati pe buna dreptate. Miercuri, sunteti fortat sa faceti un bilant inainte de termen, pentru ca rezultatele de pana acum vi se par inexplicabil de reusite. Joi, luati parte la o intalnire foarte interesanta. Descoperiti noi afinitati cu persoana iubita, care este mai tandra, dar si mai "bagacioasa". Este posibil totusi sa va declare unele lucruri nu tocmai placute, dar adevarate. Nativele sunt gata sa ia taurul de coarne si vor sa-si spuna parerea sincera cu orice ocazie.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – joi

SAGETATOR

Sunteti rugat sa reparati defectiunile care apar intruna, insa sunteti tentat sa refuzati din pricina recompensei neconvingatoare. Marti, vi se reproseaza dezinteresul repetat. Munciti mult, iar rezultatele sunt la fel de multumitoare ca si pana acum. Joi, sunteti gata sa riscati, nu mai tineti seama de pericole si faceti erori mari. Acceptati vineri niste conditii extrem de ciudate, doar pentru a avea pace si liniste in familie. Sunteti primul care provoaca o noua discutie. Sambata, cei ce va iubesc va inteleg si va iarta. Nativele pregatesc bunatati pentru invitati, dar uita sa-i anunte cand sa vina.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – miercuri

CAPRICORN

Program foarte incarcat intregul interval. Situatie financiara mai buna, dar vi se impune si o deplasare de lunga durata care nu mai poate fi evitata. Persoana iubita ramane acasa fortata de imprejurari. Joi, cei implicati in procese sunt singurii care au parte de castiguri, dar prin proceduri neasteptate. Drumurile scurte sunt cele mai avantajoase, mai ales daca nu plecati singur. Trebuie sa dati dovada de multa rabdare si sa fiti mai insistenti decat pana acum ca sa obtineti o promovare sau macar o recunoastere a meritelor. Nativele sunt laudate de toata lumea, mai putin de persoana iubita.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – luni

VARSATOR

Sunt posibile un fel de "inclestari" profesionale. Ramaneti in urma acestora incrancenati si incapatanati – nimic si nimeni nu va mai intra in voie. Miercuri, rivalitati afirmate. Se simt abandonati, insa vor dovedi ca se descurca foarte bine fara nicio ingerinta cu sau fara bune intentii. Joi, barfele bine intentionate ii amuza si ii relaxeaza. Evenimentele presupun rasturnari majore de situatie. Vineri, dispozitia vitala si programul cotidian exclud total amuzamentul si relaxarea. Ulterior, febra musculara ori dureri de oase. Nativele vad toate defectele partenerilor de cuplu, dar nu renunta la iubirea lor.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – vineri

PESTI

Atrag in continuare atentia celor din anturaj, sunt cuceritori si gata sa ajute pe toata lumea, doar din simpla amabilitate. Marti, vesnic explorator, calatorind neobosit macar prin puterea viselor. Joi, cu toate ca regreta nespus ca nu dispune de timp liber, se va implica in alte noi activitati complicate. Vineri, sunt preocupati de sanatatea parintilor sau a rudelor apropiate, fiind constienti ca nu au cum sa le ajute. Cei mai multi pornesc pe neasteptate in cautarea unei alte slujbe. Nativele se declara multumite de situatia lor, omitand sa dea amanunte.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – marti