BERBEC

Vi se schimba seful direct, iar relatiile profesionale devin brusc mult mai incordate. Starea de nervozitate poate deveni periculoasa marti pentru cei ce au probleme cardiace ori sunt sensibili emotional. Sunteti obligat sa va reorganizati joi activitatile pentru a castiga mai multa "atentie" din partea sefilor. Primiti vineri un ajutor colegial neasteptat. Aveti nevoie de mult calm pentru a rezista la hachitele partenerilor de "afaceri". Depasiti cu mult programul de lucru, fara a fi multumit de rezultate. Nativele dau sfaturi intelepte si reusesc sa readuca pe linia de plutire relatia cu partenerul de cuplu. Au impresia ca cei din jur au mai mult noroc decat ele si se considera dezavantajate.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – vineri

TAUR

Va apreciati situatia profesionala ca instabila doar pentru ca sefii dv. fac aprecieri lipsite de logica. Va decideti sa actionati cu prudenta. Miercuri, va loviti de niste obstacole, care la prima vedere par de nedepasit. Cu curajul dv. caracteristic, le razbiti pe toate pana vineri. Visati in continuare la un post "caldut", eventual de consilier! Trebuie sa va stapaniti accesele de furie cu care sunteti tentat sa reactionati la orice "declaratie" mai putin clara. Excesele sunt penalizate drastic de anturaj. Pot aparea mici conflicte intre mame si copii. Prietenii le sunt pe neasteptate nerecunoscatori. Nativele, optimiste, refuza sa se relaxeze si isi impun vehement opiniile.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – duminica

GEMENI

Va propuneti sa incetiniti ritmul si sa reflectati la un program mai relaxat, care sa va permita sa actionati si in favoarea familiei. Daca insa se mai iveste un contract, il semnati imediat! Desi va certati miercuri cu o prietena, fara niciun motiv intemeiat, aveti si un castig neasteptat la pranz. Surprizele profesionale placute se tin lant joi. Sunteti ajutat de cine nu va asteptati ca sa nu comiteti erori profesionale. Aveti atatea planuri de viitor, incat ar trebui sa apelati la o planificare riguroasa, insa pentru moment amanati iar. Nativele amana venirea unor musafiri si e posibil sa plece din localitate pentru a evita intalniri cu persoanele ce le displac. Vineri, toti vor munci excesiv.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – vineri

RAC

Sunteti ferit de la a face gafe de o colega binevoitoare, care e direct interesata sa va cucereasca bunavointa. Relatiile cu cei din anturaj se echilibreaza, dar acasa inca sunteti "contestat". Considerati ca trebuie sa va faceti rost de timp pentru a asculta confesiunile amicilor. Miercurea este plictisitoare, deoarece auziti cum se vaita toti. Este necesar sa va feriti de excese pentru a nu fi surprinsi de crize biliare. Sunt favorizate activitatile ce tin de calatorii in strainatate. Vineri, nu mai au ochi decat pentru partenerul de cuplu. Fac orice pentru ca acesta sa se simta bine, mai ales daca au de gand sa-i refuze iar cererea de a pleca in concediu. Nativelor, vecinii le fac "surprize" intregul interval.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – miercuri

LEU

Desi nu mai doriti sa faceti deplasari, nu aveti cum sa refuzati marti "ordinul" primit de la sefi. Nu va opreste nimeni sa apelati la colegi, insa se pare ca sunteti prea orgolios. Miercuri, credeti ca veti obtine ce va doriti de multa vreme, daca actionati printr-un avocat. Sunteti pus insa intr-o situatie dificila sau va situati intr-un cerc vicios. Incercati sa le impuneti celor din jur mai multa disciplina, dar depasiti limitele "normale" si sunteti "refuzat". Vor exclude calatoriile pentru a fi aproape de persoana iubita. Toti nativii nu au timp sa accepte vizite, fiind profesional activi permanent. Exista unele pericole pentru nativele insarcinate. Toate nativele au treburi casnice restante.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – marti

FECIOARA

Sunteti indraznet, faceti proiecte originale si le prezentati celor ce sunt recunoscuti ca experti in materie. Gresiti joi daca nu acceptati niciun fel de propunere de modificare si va certati cu sefii. Desi nu vreti sa recunoasteti, o ruda apropiata, de care va leaga amintiri placute, va lipseste si absenta acesteia va creeaza o adevarata durere. Faceti planuri intregul interval cu partenerul de cuplu, dar nu veti avea ultimul cuvant. "Rezistenta" persoanei iubite nu va mira, asa ca veti mai amana redeschiderea "tratativelor". Nativele au mult de lucru si vor incerca sa suplineasca lipsa de timp prin multe cadouri. De joi, sunt tandre cu partenerul de cuplu si fac eforturi de a-i satisface placerile.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – miercuri

BALANTA

Starea de stres a disparut ca prin farmec si incepeti iar sa va laudati rudele ce v-au chinuit vreme de peste un an. Ar fi bine daca v-ati impune sa va odihniti mai mult! Ati strans de atata vreme nemultumiri, incat este greu de crezut ca s-ar mai putea mira cineva de reactia exploziva pe care o aveti joi in fata celor ce va exploateaza financiar. Sunteti insa fermecator in orice situatie, iar cei din jur va admira fara retinere. Exuberanta dv. e inexplicabila, insa va ajuta sa depasiti barierele si sa obtineti o aprobare. Inspirati, descopera, atat mijloace prin care le pot multumi celor dragi, cat si posibilitati de a-i pedepsi pe cei ce nu le respecta dorintele. Nativele vor sa faca, intregul interval, surprize placute tuturor celor dragi.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – joi

SCORPION

Inca de marti, suportati multe interventii birocratice. Primiti aprobarile necesare prin telefon, dar nu va linistiti pana nu vi se dau asigurari in scris ca puteti incepe schimbarile dorite. Joi, iau asupra lor finalizarea activitatilor partenerului de cuplu si planuiesc calatorii. Mai sentimentali, pot trai aventuri care le aduc iubire, dar si deziluzii. Familia va cere sa va menajati si sa acordati rudelor sansa sa fie alaturi de dv. Acceptati planificarea unei excursii, pentru ca apoi sa o amanati, fara a va motiva deciziile. Serile, lipsa de comunicare! Le dovediti celor din anturaj ca puteti sa rezolvati orice prin forte proprii. Din cauza oboselii, nativele nici nu mai pot vorbi coerent.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – miercuri

SAGETATOR

Inca de luni, nu mai aveti rabdare cu nimeni, chiar daca interesele dv. sunt in joc. Le cereti datornicilor banii, le impuneti celor dragi sa taca si continuati asa toata saptamana. Nu stiti cum sa obtineti profituri mari si sunteti gata sa acceptati propuneri lipsite de fundamentare. Trebuie sa va organizati si sa reluati legatura cu echipa dv. Alergati dupa mai multi "iepuri" odata si va mirati ca nu prindeti nici unul. Vi se dau dovezi ca sunteti iubit si uitati de debandada de saptamana trecuta. Nativele sunt melancolice si nu se mai inteleg deloc cu acei colegi care le tachineaza continuu, doar din simpatie. Pentru unele, calatoriile sunt contramandate pe neasteptate.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – luni

CAPRICORN

Va regasiti marti buna dispozitie in compania unor amici veniti intr-o vizita de curtoazie neanuntata. Va aduceti aminte brusc ca le-ati facut luna trecuta promisiuni ferme si va simtiti oarecum jenat. Miercuri, incercati sa mediati un conflict, de care pana acum nu ati tinut deloc cont. Este posibil sa renuntati joi la interventiile unor prieteni. Nu puteti rata ocazia de a va implica intr-o "afacere" si va neglijati activitatile cotidiene. Vi se reproseaza ca nu sunteti organizat si renuntati la suplimentarea veniturilor. Pierderile de acte sunt la ordinea zilei. Oricat de multa atentie ati primi, considerati ca altii sunt cu mult mai norocosi. Nativele primesc direct oferte de toate felurile.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – joi

VARSATOR

Aveti impresia ca profesional nimic nu se mai schimba si ca ati intrat intr-un fel de rutina plictisitoare. Miercuri, amicii va "salveaza" si va risipesc gandurile negre. Chiar daca nu iesiti in evidenta joi printr-o buna administrare, compensati prin pricepere si multa originalitate. Descoperiti ca va este greu sa-i invatati pe altii sa se integreze. Va simtiti coplesit de atatea activitati la care cei din jur au renuntat in "favoarea" dv. Va incapatanati sa le dovediti ca nu va impiedica nimic sa le finalizati pe toate. Sunteti indragostit de meseria pe care o faceti. Nativele isi exprima cu greutate sentimentele si considera ca ar trebui ca partenerul de cuplu sa le apere de barfele rudelor.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – marti

PESTI

Trebuie sa va concentrati asupra activitatilor si sa excludeti din anturaj nativii ce incearca sa va influenteze pentru a lua decizii in favoarea lor. Impresia ca cei din anturaj incearca sa va exploateze, va convinge ca e bine sa va izolati, dar nu ezitati sa va spuneti parerea direct. Sperantele de joi de a pune bazele unei activitati sunt amanate. Aveti programate multe drumuri, insa va lasati cuprins de melancolie. Sambata, o veste de la un prieten va indispune definitiv si nu mai aveti chef de nimic, dar reluati activitatile pentru a le finaliza dupa propriul plac. Foarte dedicat profesional, refuzati categoric gandul de a deveni parinte. Rabdarea nativelor este pe cale sa cedeze vineri.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – vineri