BERBEC

Desi sunteti protejat de sefii cu care colaborati perfect, e bine sa fiti atent la cei ce vor sa va ia locul! Vi se cer marti bani de catre rude, dar le refuzati, fara explicatii. Pentru dv., relatiile de prietenie sunt mai importante joi decat orice altceva. Va ajutati reciproc financiar si le marturisiti fara restrictii problemele dv. sentimentale. Desi aveti un program incarcat, trebuie sa va faceti timp sa raspundeti si la solicitarile amicilor. In caz contrar, veti avea certuri de lunga durata cu toti cei apropiati. Observati cu neplacere ca se mentin conflictele familiale si cele cu amicii. Nativele considera ca de vina pentru probleme e numai faptul ca bugetul personal este din ce in ce mai limitat si apeleaza la colegi.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – joi

TAUR

Nu intelegeti ce se intampla cu cei din jur si nici treburile personale nu sunt in ordine. Ati renuntat la un "ajutor" de care acum aveti nevoie. Familistii isi "pazesc" joi casa. Majoritatea renunta la amicii care ii cicalesc. Neintelegerile cu persoana iubita devin evidente pentru aproape toata lumea. Atentie vineri mai ales la excesele alimentare! Din cauza oboselii, este posibil sa se instaleze o stare de panica. Cei tineri s-au obisnuit cu provocarile sentimentale si cu activitatile ce presupun numai munca in echipa. Colegii mai noi sunt nemultumiti de dv., dar nu indraznesc sa va reproseze nimic. Pentru native, apar o multime de probleme, iar parintii ori rudele vor sa le rezolve de capul lor.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – miercuri

GEMENI

Descoperiti ca nu mai puteti actiona cu aceeasi libertate de pana acum. Va sunt impuse miercuri restrictii medicale sau situatia financiara devine brusc instabila. Nu va mai ascundeti nemultumirile si preferati sa stati pe la amici, numai acasa nu. Celibatarii exclud orice gand de casnicie. Nu mai dau insa vineri nici la serviciu randamentul dorit. Din pricina exceselor, e posibil sa suferiti de alergii sau de intoxicatii alimentare, cu repercusiuni asupra randamentului profesional. Reveniti la o dieta normala si nu veti mai suferi! Relatia cu persoana iubita a nativelor devine exploziva, pentru ca aceasta nu intelege de ce fac atatea eforturi si cui vor sa dovedeasca cat sunt de capabile.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – luni

RAC

Vi se dau sperante cu privire la un job in strainatate. Miercuri, faceti pe neasteptate afirmatii fara acoperire, iar joi sunt posibile mici conflicte cu persoana iubita. In ciuda optimismului dv., ori poate chiar din aceasta cauza, relatiile colegiale si cele cu sefii directi sunt vineri din ce in ce mai agresive si mai lipsite de o comunicare reala. Durerile de oase se pot permanentiza, daca nu mergeti la medic pentru a primi un tratament corespunzator. Persoana iubita e mai cicalitoare ca niciodata. Incercati sa modificati in bine o relatie sentimentala aflata la inceput. Familistii incearca sa faca un fond pentru zile negre. Nativele constata ca nu mai au timp decat pentru serviciu.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – miercuri

LEU

Faceti marti fapte de caritate pentru colege, dar nu reusiti sa le pastrati secrete. Va implicati total in activitatile profesionale, iar familia critica acest avant cand va "intalniti", asa ca renuntati joi de "buna voie" la o parte din activitate. Ce nu stiu cei implicati e faptul ca nu mai vreti sa faceti nimic gratis. Adevarul va iesi la iveala. Considerati ca cei dragi nu sunt suficient de recunoscatori si va lasati cuprins de revolta. Faceti in continuare investitii, fara sa tineti seama de dorintele celorlalti. Sambata, parca toata lumea se intelege sa participe la campania dv. de afirmare personala. Nativele observa incantate ca propria casa le este plina iar de musafiri mai mult sau mai putin indragiti.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – marti

FECIOARA

Cautati un partener de afaceri mai harnic, care insa se va ivi exact cand va asteptati mai putin. O discutie provocata luni de persoana iubita se sfarseste cu resentimente perene. Chiar daca ii satisfaceti toate poftele, aceasta tot mai are cate ceva de comentat. Majoritatea nativilor nu-si mai bat capul miercuri cu hachitele persoanei iubite. Nu reusiti sa faceti rost de banii de care aveti nevoie si disperarea va impinge la fapte necugetate. Aveti rabdare si, mai ales, nu faceti tocmai acum imprumuturi bancare! Sambata, scapati de aproape toate necazurile, dar nemultumirile fata de persoana iubita raman de neclintit. Nativele reusesc sa se certe oarecum si cu prietenii cei mai fideli.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – duminica

BALANTA

Demersurile pe care le faceti au ca punct de pornire o mostenire. Descoperiti marti ca lucrurile sunt mai complicate decat credeati! Prea sensibili si fara rabdare, ar trebui totusi sa apelati la specialisti pentru a iesi din necazurile sentimentale, multe dintre ele legate de posibile aventuri trecute. Joi, migrenele va scot efectiv din circuit. Descoperiti ca melancolia e contra productiva. Nu veti reusi sa terminati lucrarile pe care le-ati programat si mai intervine si o persoana rau intentionata. Celibatarii ajung la concluzia ca e de preferat sa se casatoreasca, pentru ca nu mai vor sa piarda timpul pe drumuri. Nativele se considera exploatate si vor sa fie independente.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – joi

SCORPION

Aveti nevoie de bani si deocamdata nu dispuneti decat de promisiuni nesigure. Nu vreti sa faceti rost de lichiditati apeland la un imprumut bancar si gasiti pana la urma alte resurse. Nu e exclus ca unii sa se indragosteasca miercuri ori sa revina la o relatie amoroasa mai veche. Drumurile de joi se amana ori sunt strict in interes de serviciu. Vi se impune un partener care va displace si, cum puneti mare pret pe prima impresie, e posibil sa nu va puteti acomoda prea curand. Ajungeti sa cereti ajutor de la cine va refuza de obicei. Nativele fac tot posibilul sa stea cat mai putin pe acasa, iar unele chiar reusesc sa se mute pentru o scurta perioada. In week-end, decizii din nou amanate.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – miercuri

SAGETATOR

Gasiti solutii pentru cele mai grave probleme ale celorlalti, dar cand e vorba de cele personale, dati din colt in colt. Vi se propune marti o colaborare pe termen scurt. Nu sunteti multumit de nimic din ceea ce faceti, iar fata de persoana iubita aveti un comportament si mai bizar, dar care deja pare banal pentru dv. Vineri, se ivesc obsesii erotice. Invatati sa manevrati un aparat ce face parte dintr-o tehnologie noua. Noutatile va fascineaza si uitati ca aveti nevoie de bani. Aveti momente cand doriti efectiv sa va luati lumea in cap, dar atunci ati pierde si persoana iubita. Pe native, vestea ca trebuie sa plece la drum nu le ajuta sa devina mai tandre. Toate recuperati acte pierdute.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – marti

CAPRICORN

Primiti vesti ce va demobilizeaza si va creeaza o stare de neliniste. Sperantele dv. se naruie miercuri, iar daca e vorba de o schimbare majora, ar trebui sa o amanati de buna voie. Dati randament minim joi, insa fata de colaboratori manifestati pretentii exagerate. Aveti totusi destula energie sa acceptati orice propunere din partea persoanei iubite. Sunteti stapani pe cunostinte de ultima ora si aveti inspiratie. Cei ce nu au examene sunt supusi unui tir de intrebari din partea sefilor. Ceilalti au neasteptate succese amoroase. Va afirmati din plin personalitatea, atat la serviciu, cat si in familie. Nativele se impun fata de persoana iubita, care tot incearca sa-si dovedeasca utilitatea.

Zile norocoase – duminica

Zile fatidice – miercuri

VARSATOR

Aveti dusmani puternici care vor sa va ia locul. Puteti scapa miercuri, fara a face eforturi, de toti partenerii ce v-au limitat creativitatea si dorinta de afirmare. Nu reusiti sa scapati joi de barfe, intrigi si de colegii ce ar dori sa platiti daune care in realitate nu exista. Aveti nevoie vineri de informatii de arhiva pentru a face un studiu. Trebuie sa restructurati o activitate ce s-a dovedit pana acum nefolositoare. Cei ce va admira va ajuta, doar pentru a sta in preajma dv., sperand de fapt sa va cucereasca. E posibil persoana iubita sa incerce sa le impuna nativelor unele restrictii financiare, iar acest comportament sa declanseze dorinta de a o parasi definitiv si fara regrete.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – joi

PESTI

Incorectitudinile dv. sunt monitorizate de sefi si veti primi "pedepse" pentru fiecare in parte. E de preferat sa va faceti miercuri aliati prin respectarea promisiunilor amanate continuu. Cei ce calatoresc, pot avea joi aventuri sentimentale deosebite ori doar sa li se faca declaratii pasionale. Pentru unii nativi, apar vineri adversari redutabili. Cei tineri se relanseaza intr-o activitate, iar varstnicii reiau relatiile de iubire cu partenerii pe care i-au parasit fara motiv. Aflati tot felul de noutati din familie. Descoperiti pe neasteptate ca la serviciu aveti adversari ce incearca sa va denigreze in fata celor mai prosperi parteneri. Pe native, intelepciunea le ajuta sa depaseasca toate obstacolele.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – luni