BERBEC

Analizati cu grija toate posibilitatile de petrecere a timpului liber si incercati sa rezistati reprosurilor persoanei iubite care se simte abandonata. Seara, erotismul fara limite va "ajuta". Vi se propune si o mica excursie in week-end.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

TAUR

Va simtiti obosit la maximum, cand de fapt sunteti deprimat de consecintele afirmatiilor persoanei iubite. Incet-incet, va reincarcati bateriile si seara impuneti schimbari drastice in relatiile de cuplu. Veti aproba orice schimbare.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

GEMENI

Trebuie sa va odihniti si sa va faceti un program care sa includa activitatile care va fac placere si va relaxeaza. O vizita la prieteni poate fi obositoare, insa seara este de preferat sa plecati de acasa. Planificati o calatorie de placere.

Sanatate – ●●●

Bani –●

Dragoste –●●

RAC

Reprosurile primite azi de la cei dragi se vor transforma seara in laude si aprecieri exagerate, care insa va vor remonta psihic si sentimental. Renuntati pentru moment la prezenta amicilor! Banii pe care trebuie sa-i primiti intarzie.

Sanatate – ●●●

Bani –●●

Dragoste –●●

LEU

Faceti apel la spiritul dv. de observatie si descoperiti cate persoane au nevoie de dv. Actionati azi cu placere, pentru ca sprijinul dv. nu va mai fi refuzat in circumstante ciudate si stresante. Se ivesc diverse motive de bucurie.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●●

FECIOARA

Cu perseverenta si multa rabdare, terminati toate activitatile, iar seara va dedicati unui program mult mai placut si mai atragator. Amanati orice vizite si drumuri pentru a ramane cu familia. Economiile dv. sunt insa in primejdie.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●

BALANTA

Doriti sa intariti relatiile dintre membrii familiei si acceptati sa tineti locul unora dintre ei pentru ca acestia sa se bucure de o pauza relaxanta. Seara, este randul dv. sa va "odihniti" cu amicii. Cineva apropiat va critica fara motiv.

Sanatate – ●●●

Bani –●

Dragoste –●●

SCORPION

Deveniti brusc melancolic si tandru dar pentru scurt timp, deoarece o idee deosebita (aproape geniala) va obliga sa reveniti la activitatile profesionale. Exuberanta, energie excesiva si inspiratie. Va resemnati sentimental, dar comentati.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

SAGETATOR

Exact persoana cu care doreati sa va petreceti seara este aceea care se intoarce impotriva dv. si va dovedeste ca este ranchiunoasa. Nu aveti rabdare nici pentru explicatii, nici pentru impacari. Inspiratia dv. este in continuare la cote inalte.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

CAPRICORN

Descoperiti uimit ca va simtiti mai bine cu prietenii, decat cu familia. Le veti rezerva mai mult timp amicilor si va veti simti mai deconectat de la problemele care va preocupa. Prietenii sunt cei care va atrag atentia asupra unor solutii.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

VARSATOR

Va terminati treburile in timp util si raspundeti "chemarii" prietenilor, care de abia asteapta sa va ironizeze amical. Le raspundeti intr-o maniera care va face pe toti mai deconectati, mai relaxati. Idei neasteptate, originale si competitive.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

PESTI

Renuntati la rigoare, seriozitate si pragmatism si va relaxati periculos, facand excese nerecomandate de nimeni. Seara, va doare capul, va este greata si sunteti pe deplin… fericit si prea putin relaxat. Faceti cheltuieli prea mari.

Sanatate – ●●●

Bani –●

Dragoste –●●