BERBEC

Exploatati insuficient sansele care apar la inceputul saptamanii si va pare rau cand acestea dispar. Parcurgeti o perioada extrem de incarcata, nu numai financiar, ci si sentimental. Hiperactivitate obositoare, intregul interval. Daca nu incetati sa faceti excese, veti ajunge la probleme cronice de sanatate. Nu-i ascultati pe acei prieteni care va "sfatuiesc" in asa fel incat sa le fie numai lor bine! Vineri, chiar nu va vine sa credeti ca prietenii nu va vor binele si ca va invidiaza. Nativele se aseaza la masa negocierilor pline de incredere, insa sunt foarte repede dezamagite.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – luni

TAUR

Treceti printr-o perioada de melancolie, care se accentueaza o data cu intalnirea intamplatoare pe care o aveti cu o veche iubire. Amintirile revin obsesiv in fiecare zi a saptamanii. Chiar daca vi se pare ca sunteti foarte ocupat, descoperiti ca inca mai exista posibilitatea de a va ocupa si de treburile altora. Miercuri si joi, primiti si dati cadouri costisitoare. Vineri, toate planurile dv. sunt date peste cap de aparitia unei persoane care va obliga sa va achitati datoriile. Nativele au sanse serioase de a cunoaste o persoana care le poate oferi bani si liniste.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – joi

GEMENI

Incercati sa pastrati secretul bunastarii dv. de moment, dar va place sa va si laudati. Nici dv. nu stiti pentru cine faceti atatea pregatiri, tinand cont ca deja preconizati ca veti fi singur seara de seara. Incercarile de a face rost de bani nu au sorti de izbanda miercuri, cand sunteti efectiv strans cu usa. Vi se ofera cadou o gramada de produse din care dati o parte si celor dragi. Gestul dv. ii impresioneaza si vor incerca sa va recompenseze. Nu refuzati recunostinta rudelor! Nativele se minuneaza cat de bine merge relatia sentimentala si o declara oricui vrea sa le asculte!

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – miercuri

RAC

Decis sa spuneti adevarul si numai adevarul, reusiti sa jigniti o persoana draga. Nu este prima oara cand gresiti, dar este prima data cand vi se raspunde in aceeasi maniera. Marti si miercuri, persoanele din anturaj va plictisesc. Nu stiu decat sa comenteze, sa barfeasca, sa piarda timpul. In mod normal, ati participa la discutii, dar acum chiar aveti multa treaba. Primiti in week-end un cadou la care nu va asteptati si aveti o reactie destul de ciudata: in loc sa le multumiti celor dragi, plecati in mare graba. Nativele au tot felul de fantezii si devin foarte creative (nu sunt excluse sarcinile!).

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – miercuri

LEU

Doriti sa le faceti o buna impresie colaboratorilor noi si va agitati intreaga saptamana pentru a-i ajuta sa-si faca rost de ceea ce au nevoie. Inspiratia de miercuri va ramane insa neexploatata. Joi, nu va pare rau ca ati uitat ce ati promis, insa va simtiti descumpanit. Cei din jur va admira pentru spiritul practic si capacitatea de a-i organiza pe ceilalti in asa fel incat dv. sa munciti cat mai putin. Sunt, din pacate, doar aparente greu de contrazis. Vineri seara, va treziti singur, fara niciun angajament. Nativele asteapta in zadar sa fie ajutate si se decid greu sa apeleze la specialisti.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – vineri

FECIOARA

Doriti sa puneti bazele unei prietenii stabile cu persoanele pe care le simpatizati si incercati sa le abordati intr-o maniera originala. Succesul obtinut va intimideaza. Miercuri ori joi, pierderea unor persoane dragi va face sa doriti sa nu mai iesiti din casa. La serviciu si in casnicie, toate merg bine, numai ca dv. nu va puteti obisnui cu noua situatie. Vineri si sambata, refuzati toate invitatiile, dorind sa va petreceti timpul impreuna cu persoana iubita ori cu familia. Nativele sunt foarte nervoase din cauza datoriilor neachitate la timp.

Zile norocoase – duminica

Zile fatidice – miercuri

BALANTA

Este necesar sa va stapaniti accesele de furie, chiar daca sunt normale in contextul evenimentelor de marti si de miercuri. Calitatile dv. de organizator nu le pune nimeni la indoiala, doar ca debutati intr-o activitate in care este nevoie de mult calm si chiar de... un talent artistic deosebit. Vineri, vi se ofera noi sanse de a castiga bani, dar aveti tendinta de a cheltui oricat de mult castigati. Este adevarat ca faceti cadouri foarte frumoase, dar uitati cu totul de economii. Nativele intorc casa pe dos si se lasa convinse sa faca achizitii scumpe.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – luni

SCORPION

Ati depasit cea mai neagra perioada a acestui luni, iar de acum inainte urmeaza o perioada de refacere, care nu exclude insa munca sustinuta. Deplasarile sunt insa total contraindicate. Echipa din care faceti parte se autodesfiinteaza joi si va trebui sa gasiti colaboratori noi pentru contractele in curs de derulare. Un nativ din zodia Sagetator va da numai sfaturi bune. Vineri, simtiti nevoia sa va gasiti tot felul de scuze pentru atitudinea nepasatoare fata de suferintele rudelor. Nativele isi reinnoiesc garderoba si isi pun partenerii pe jar prin declaratii inflacarate.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – luni

SAGETATOR

Veti fi nevoit sa faceti zilnic unele cercetari de rutina, care va plictisesc. Miercuri, va asteapta acasa o persoana pentru care aveti o stima deosebita, dar careia ii si datorati bani multi. Joi, vi se aduce la cunostinta noul program de lucru, care contravine intereselor dv. Pentru moment nu aveti cum sa-l modificati, asa ca trebuie sa va adaptati cumva. Chiar daca cei din jur va reproseaza ca sunteti putin cam avar, dv. aveti grija sa nu va lipseasca fondurile necesare investitiilor viitoare. Nativele dau atentie doar relatiei de cuplu si sunt convinse ca familia este cea mai importanta pentru ele.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – miercuri

CAPRICORN

Sunteti gata sa preluati toate sarcinile partenerului de cuplu, numai ca nu prea va pricepeti si mai mult il incurcati. Initiativele dv. sunt primite cu bunavointa de colegi, de sefi, dar nu si de membrii familiei. Va trebui sa consumati multa energie pentru a convinge pe toata lumea. Vineri, va decideti sa-i cooptati pe toti acei colaboratori care isi pierd timpul si energia facand lucruri marunte, fara viitor si platite insuficient. Veti intampina permanent greutati diverse! Nativele se elibereaza de toti partenerii care le refuza dreptul de a-si decide singure soarta.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – duminica

VARSATOR

Va asteptati sa apara multe barfe si incercati sa le contracarati din vreme, mai ales ca sunteti predispus la reactii violente si imprevizibile. Miercuri, nimeni nu va ia in serios "framantarile" si sunteti considerat exagerat. Aprecierile pentru eforturile dv. vor aparea mult mai tarziu. Sunteti coplesit joi de sarcinile profesionale din ce in ce mai complicate, care vi se distribuie de catre sefi. Vineri, va simtiti responsabil pentru soarta cuiva drag, care inca este foarte neputincios. Nativele adopta o dieta alimentara foarte originala, insa nu obtin rezultatele dorite.

Zile norocoase – duminica

Zile fatidice – marti

PESTI

Nu numai viata sentimentala nu decurge asa cum va doriti, in primul rand pentru ca vreti sa faceti prea multe lucruri dintr-o data. Miercuri, seriozitatea dv. si obsesia referitoare la datoria de a munci bine vor duce la instalarea unor migrene persistente. Joi va fi cea mai norocoasa zi, dar nici nu veti baga de seama. Vineri, faceti cunostinta cu o persoana care va va ajuta sa depasiti aceasta perioada de readaptare si va va oferi sansa de a avea din nou incredere in oameni. Melancolie in week-end. Nativele tinere se indragostesc la prima vedere, iar cele mature doresc sa mai faca un copil.

Zile norocoase – joi, vineri

Zile fatidice – luni