BERBEC

Brusc deveniti altruist, visand ca nu veti mai avea nicio grija. Idei minunate ce au menirea de a stabili contracte prin care sa castigati bani mai usor. Mult mai relaxat din punct de vedere financiar, dar micile "vicii" cer cheltuieli mari.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●●●

TAUR

Cei mai multi primesc mosteniri ori bani din partea rudelor, ce ii ajuta sa depaseasca un prag financiar dificil. Ceilalti raman cu promisiuni si cu speranta ca vor primi candva mostenirile. Ce primiti dispare rapid, ca si cum n-ar fi existat.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

GEMENI

Familistii care au copii se descurca mai greu. Degeaba va zbateti sa mai gasiti si alte surse financiare. Datoriile dv. depasesc cu mult castigurile si va treziti apeland la prieteni, dupa cateva zile de la incasarea drepturilor dv. financiare.

Sanatate – ●●●

Bani –●●

Dragoste –●●●

RAC

Se pot baza pe veniturile partenerului de cuplu, care insa mai are si alte obligatii financiare, la fel de stresante. Munca neplatita corespunzator! Pentru cei care nu au facut economii, aceasta zi este neagra din punct de vedere financiar.

Sanatate – ●●

Bani –●

Dragoste –●●

LEU

Micile sume care au aparut la inceputul zilei se dovedesc total insuficiente, chiar si pentru alimente. Relansarea profesionala mult dorita este buna, dar fondurile bugetare sunt pe duca. Mai bine o duc cei care se ocupa de turism.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●●●

FECIOARA

Disfunctiile hormonale accentueaza sensibilitatea psihica. Este posibila instalarea unor nevroze destul de periculoase, iar activitatea cardiaca se cere supravegheata cu mare atentie. Sensibil la critici, daca acestea vin din partea amicilor.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●●

BALANTA

Aveti senzatia ca bateti pasul pe loc si ca sunteti blocat de suferinte inexplicabile. Apar tot felul de simptome ciudate, dar cele mai periculoase sunt cele care semnaleaza posibile problemele pulmonare. Sunt necesare controale medicale.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

SCORPION

Excesele sexuale le pun in pericol azi starea de sanatate, dar nu iau in seama nicio reactie ori simptom mai putin obisnuit. Seara, se simt storsi, fara vlaga si apeleaza din nou la medici. Labilitate psihica si comportamentala.

Sanatate – ●

Bani –●●●

Dragoste –●●

SAGETATOR

Fac excese erotice, manati de un instinct primitiv si de un partener insatiabil. Sunt in centrul atentiei si se simt fericiti, asa ca exclud indicatiile medicale. Faptul ca traiesc intr-o continua tensiune, nu ii ajuta sa se echilibreze fizic.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●●●

CAPRICORN

Multi sufera din cauza disfunctiilor cardiace ori hepatice. Pentru unii, va fi absolut necesara o interventie chirurgicala de mai multe ori amanata. Ceilalti vor trebui sa respecte tratamente noi ori sa accepte durerile reumatismale.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●●

VARSATOR

Hipertensiunea a devenit "normala" pentru nativii maturi. Pentru toti, apar colici abdominale inexplicabile, care accentueaza gradat disconfortul cotidian. Reusesc insa sa gaseasca un tratament corespunzator pentru simptomele abdominale.

Sanatate – ●

Bani –●●●

Dragoste –●●

PESTI

Aveti intr-adevar incurcaturi, dar nici pe de parte asa cum va place sa le prezentati familiei, ca imposibil de rezolvat. Daca v-ati decide sa acceptati si ajutorul care vi se ofera, ar fi mai simplu. Se acutizeaza durerile reumatismale.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●