Astrologul Hotnews.ro, Tina Rizea ne ajuta sa descifram din misterele anului 2016 si sa aflam ce prevestesc astrele pentru anul care vine, in general, dar si pentru fiecare zodie in parte.

RELATII EXTERNE

Saturn, unul dintre maleficii cei mai duri, va induce multe lectii de viata in toate domeniile, dar mai ales in acordurile mondiale, prin tranzitul sau prin Sagetator. De altfel, aceasta "plimbare" a lui Saturn va mai dura cel putin inca doi ani, asa ca in zadar se va incerca stabilirea de noi relatii avantajoase.

SOCIAL

Pana in luna septembrie, se vor inregistra probleme multiple in ceea ce priveste desfiintarea unor societati economice si, implicit, a locurilor de munca. Din august insa se vor ivi posibilitati incurajatoare, iar numarul de someri va inregistra o scadere la inceput destul de timida. Prezenta lui Jupiter in Casa muncii, va reprezenta aparitia unor sanse nesperate in domeniul economic. Cresterea natalitatii va fi in continua scadere, cu mici sanse de crestere in iulie si august.

POLITICA INTERNA

Cu cat sunt mai nemultumiti oamenii obisnuiti, cu atat reprezentantii politicii romanesti devin mai excentrici, dand la iveala idei din ce in ce mai originale. Incercarile de a pune bazele unor aliante politice nu vor avea finalul dorit, cu toate ca pe perioada verii se fac declaratii optimiste. Din luna septembrie, optimismul exagerat actioneaza ca un fel de anestezic general, partidele politice interpretand eronat semnalele primite de la populatie. Situatia se va pastra intre aceiasi parametri aproape un an de zile, cu surprize destul de neplacute mai ales la alegeri.

CLIMA

In a doua parte a lunii ianuarie si februarie, sunt posibile ninsori si viscol puternic, care vor pune in dificultate mai ales populatia rurala. De-a lungul anului, se va pastra tendinta temperaturilor "originale", dar si aparitia secetei si a inundatiilor in localitati "vecine".

ECONOMIE

Pana la anihilarea terorismului, vor fi afectati toti partenerii, occidentali sau orientali, cu o economie dezvoltata sau lipsiti de posibilitati. Balanta comerciala fiind dezamagitoare, este necesar sa se reorienteze interesul economic catre dezvoltarea consumului intern.

JUSTITIE

Pana in luna octombrie, vor exista situatii de reglare si reparare a unor greseli de natura juridica, acestea implicand atat noi condamnari, cat si eliberari din detentie. Reforma adevarata din justitie va incepe din luna septembrie, o data cu intrarea lui Jupiter in Balanta.

PREVIZIUNILE 2016 PENTRU FIECARE ZODIE :

Berbec

BERBEC

Aproape toti nativii vor incepe anul in forta, ajutati de partenerul de cuplu, exceptie facand in primele doua luni indeosebi cei care activeaza in armata, jurnalistii si comerciantii.(continuare)

Taur

TAUR

Pana in aprilie, cu toate ca muncesc din rasputeri, situatia profesionala a tuturor nativilor este complicata si uneori confuza din diverse cauze. (continuare)

Gemeni

GEMENI

Cei mai multi nativi vor face greseala sa considere ca deja cariera lor este lipsita de "pericole" si prefera sa se perfectioneze in alte domenii, fara a da atentia cuvenita activitatilor de zi cu zi. (continuare)

Rac

RAC

Toti nativii, indiferent de varsta, sunt foarte avantajati, deoarece au ocazia, intreg anul, sa-si consolideze cariera actuala, cu conditia de a nu se grabi, de a nu lua prea multe decizii, de cele mai multe ori imposibil de pus in practica. (continuare)

Leu

LEU

Inceputul anului nu aduce schimbari majore, insa devine foarte vizibila sustinerea venita din partea prietenilor, colegilor, a partenerului de cuplu si a unor protectori foarte puternici. (continuare)

Fecioara

FECIOARA

La inceputul anului, va exista o scurta perioada de relaxare, pe care insa nu o vor agrea mai deloc. Din februarie si pana in mai, statutul lor profesional se va schimba continuu, iar starea instabila a bugetului ii va impinge sa accepte noi si noi joburi, pasagere ori de lunga durata. (continuare)

Balanta

BALANTA

Luna ianuarie si februarie nu le vor aduce decat o mare dorinta de afirmare in orice functie si in orice tip de institutie. Pentru unii nativi aceasta tentatie este pur personala, dar, pentru cei care au copii majori, ambitia se redirectioneaza catre viitorul profesional al acestora. (continuare)

Scorpion

SCORPION

Acesti nativi vor face eforturi uriase la inceputul anului, chiar daca li se atrage atentia, si de partenerul de cuplu si de cei care ii protejeaza, ca nu sunt rasplatiti pe masura. Cei mai multi isi vor neglija pana si familia si progeniturile. (continuare)

Sagetator

SAGETATOR

Ca si in anul precedent, aproape toti nativii vor avea reactii imprevizibile, in sensul unor nemultumiri care apar pe neasteptate, ori a unor stari de exuberanta profesionala inexplicabila. In plus, pana in noiembrie, relatiile colegiale par de tip familial, cu o buna comunicare si lipsite de ranchiuna. (continuare)

Capricorn

CAPRICORN

Majoritatea nativilor vor dori intregul an sa faca o schimbare cat de mica la nivel profesional, fie ca vor schimba serviciul, fie ca vor dori sa-l imbunatateasca. Foarte originali, dar deloc imprevizibili, vor lua decizii de moment, imediat ce nemultumirile se accentueaza. (continuare)

Varsator

VARSATOR

Majoritatea nativilor vor dori intregul an sa se perfectioneze, iar studentii vor putea beneficia de stagii in strainatate. Anul incepe pentru toti Varsatorii cu o mare dorinta de a lamuri problemele profesionale, mai ales ca vor fi nevoiti sa accepte mai multe joburi pana la sfarsitul lui februarie pentru a iesi la liman. (continuare)

Pesti

PESTI

Daca din februarie pana in luna mai vor fi deosebit de favorizati toti cei care activeaza in constructii, arhitectura, chirurgie, psihiatrie si ginecologie, ulterior va prevala dorinta lor excesiva de afirmare in orice domeniu de activitate. (continuare)