H O R O S C O P 2 0 1 6: RAC

JOBURI SI CARIERA

Toti nativii, indiferent de varsta, sunt foarte avantajati, deoarece au ocazia, intreg anul, sa-si consolideze cariera actuala, cu conditia de a nu se grabi, de a nu lua prea multe decizii, de cele mai multe ori imposibil de pus in practica. Sunt oricum mai putin exuberanti decat in anul precedent si mai putin supusi greselilor. Consolidarea nu va fi deloc usoara, va presupune multa munca si o planificare riguroasa. Rezultatele vor fi aparent mici, deoarece totul se va face pas cu pas, fara finalizari uimitoare, iesite din comun. In ianuarie si februarie, nu se vor putea baza pe ajutorul partenerilor, in mare parte din pricina invidiei cu care acestia reactioneaza la bonificatiile cu care sunt rasplatiti Racii. Din aprilie, vor munci cot la cot, convinsi mai mult de seriozitatea decat de "norocul" acestora. Luna mai va fi chiar relaxanta, deoarece vor fi cu siguranta derobati de o parte din activitati. Este foarte greu de crezut ca vor dori sa-si schimbe serviciul, oricat de multe provocari ar aparea. Singurul inconvenient mai important se va referi la dorinta de a se muta mai aproape de sediu (in plus, pot aparea si nenumarate neintelegeri familiale pricinuite de programul prelungit).

BANI

Se poate afirma ca din punct de vedere financiar sunt cei mai norocosi nativi. Rezultatele din lunile februarie si aprilie ii pot face sa-si piarda capul si sa creada ca de acum in colo nu vor mai sti ce inseamna saracia. Sansele sunt multiple, insa, din pacate, nu toti vor sti sa profite de ele la maximum. Luna august va fi ca un corolar pentru majoritatea Racilor, care vor atinge punctul culminant dintr-o perioada cum nu vor mai avea decat de abia peste 12 ani. Li se recomanda cumpatare si multa modestie, pentru a se putea adapta usor la urmatoarea etapa!

IUBIRE

Incep anul prin a face cuceriri, cu sau fara voie. Unii devin plictisiti de avansurile staruitoare ale unor persoane atrase de "prestatiile" lor, altii se amuza si trec mai departe. La sfarsitul lui februarie, de abia reusesc sa pastreze relatiile amoroase la nivelul unor amicitii caldute, din cauza lipsei de timp. In luna aprilie, iau foc si iubesc cu patima, facand excese si colectionand aventuri pasagere. In mai, li se va parea foarte atractiva o relatie de iubire cu o persoana din anturajul profesional. Luna iunie aduce fericire atat pentru familisti, cat si pentru celibatari (cei din urma sunt convinsi ca si-au gasit in sfarsit sufletul pereche). In iulie, cei mai multi sunt atrasi de persoane nascute in alta localitate ori tara ori se implica in aventuri pasionale pe parcursul unor calatorii. In august, le plac persoanele sarguincioase ori unii poate chiar fac o pasiune pentru seful lor. In septembrie, vor sa fie protejati, insa nu rezista flirturilor si aventurilor galante cu persoane cochete. Din octombrie, excesele erotice vor fi la ele acasa, numai ca majoritatea nu se vor mai afisa si vor prefera un retras cuibusor de nebunii. Daca din diverse motive nu se casatoresc pana in noiembrie, celibatarii vor renunta pentru moment la a mai intemeia o familie.

FAMILIE

Nu vor suporta sfaturile rudelor apropiate ori ale parintilor, iar celibatarii care vor dori sa se casatoreasca la inceputul anului vor declansa adevarate razboaie in familie. Aproape toti nativii vor sa se elibereze de tutela si nu-si gasesc locul, chiar daca isi gasesc norocul. In cele mai bune cazuri, sunt cand foarte atasati de familie, cand total absenti ori excesiv de recalcitranti. Sanse pentru instalarea unor relatii mai relaxate vor aparea doar in martie. In luna decembrie, vor fi prea irascibili si nu este exclus sa-si puna in practica, in sfarsit, macar pentru scurt timp, planurile de separare.

SANATATE

Cel mai mare pericol pentru acesti nativi il reprezinta eforturile pe care le fac si starea de oboseala, care odata instalata le va aduce numai prejudicii. Cei care lucreaza in mediu toxic vor fi foarte sensibili pana in luna aprilie. Incepand din aceasta luna pana la sfarsitul anului, pentru unii nativi maturi va deveni obligatorie o interventie la vezica biliara. Disconfortul va fi maxim in octombrie si noiembrie, iar cel mai bine se vor simti in ianuarie si in luna mai. Toti nativii trebuie sa se fereasca de igrasie si de umezeala, iar concediile trebuie programate la mare, in statiuni insorite.

NOROC

Fortuna ii ocroteste intreg anul, cu precadere prin castigurile obtinute prin munca. In luna aprilie, pot avea si alt fel de sanse, insa castigurile sunt mici, asa ca este de preferat sa isi aleaga alte modalitati de a-si cheltui banii. Multi nativi vor fi fericiti in luna septembrie, daca li se va facilita (ori vor castiga) o excursie peste hotare, oricat de scurta va fi. Este posibil sa calatoreasca si in alte perioade, insa fericirea va veni doar in acea luna!

SUCCES

Sa aveti o rezerva de bani care sa va asigure linistea zilei de maine si de anul viitor, sa aveti stabilitate familiala, dar si sa va realizati toate ambitiile profesionale.