BERBEC

Stresul va fi pentru dv. o stare din ce in ce mai normala. Exista posibilitatea de a vi se inscena situatii din care sa iesiti iritat si tracasat de multe incurcaturi ilegale. Este necesar sa fiti mai prudenti miercuri si sa nu mai dati frau liber dorintelor, mai ales daca afecteaza si alte persoane din anturaj. In fiecare seara, veti fi atat de obosit, incat nu veti mai avea timp si pentru casa, partenerul de cuplu ori familie. De asemenea, alimentatia va trebui sa respecte o dieta sanatoasa, fara alcool sau tutun. Nativele devin un pic cam ipohondre si apeleaza la tot felul de medici "specialisti".

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – miercuri

TAUR

Intervalul este destul de stresant pentru persoanele care detin functii importante, cu mare putere de decizie. Evenimentele se vor succeda cu rapiditate, fara a va da vreo sansa sa va adaptati la schimbarile radicale ce vor aparea pe neasteptate. Veti avea ocazia la mijlocul intervalului sa faceti investitii, insa nu veti avea timp sa va anuntati partenerul si astfel se vor putea produce conflicte. Se vor intensifica interventiile rudelor in viata dv. si va trebui sa luati o atitudine cam dura. Nativele sunt la fel de incapatanate si nu vor sa renunte la planurile lor de viitor.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – luni

GEMENI

Dupa ce relatiile cu amicii dv. s-au depreciat semnificativ, fara sa fiti vinovat in vreun fel, acum va treziti cu ei pe cap, rugandu-va sa-i iertati ori incercand sa va faca sa va considerati vinovat de greselile lor. Va deplasati mai greu, fie pentru ca nu aveti timp, fie pentru ca apar dureri de picioare ori se strica autoturismul. Nu puteti finaliza miercuri activitati urgente, strict necesare. Blocajele vor disparea de abia in seara zilei de joi pe neasteptate si fara motiv. Veti delega oricum o persoana din familie pentru a finaliza o parte din activitatile comune. Nativele se adapteaza la orice circumstante si inregistreaza noi succese profesionale.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – miercuri

RAC

Veselia si optimismul va coloreaza din nou viata si ii influentati si pe cei din anturaj. Nemultumirile legate de contracte le veti analiza impreuna cu partenerii, colegii si familia, chiar daca nu mai aveti incredere prea mare in nimeni. Mai comunicativ, mai relaxat, priviti miercuri relatiile cu cei din jur cu mult mai multa intelegere si calm. Eliberat de o mare parte din datorii, va revine pofta de viata si doriti sa puneti in practica idei financiare noi. Este de preferat sa renuntati la parteneri si sa aveti curajul sa va implicati singur. Nativele sunt din ce in ce mai cheltuitoare si nu rezista sa faca investitii necesare, dar si foarte impovaratoare.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – sambata

LEU

Dorinta de a va impaca imediat cu una dintre rude ori chiar cu partenerul de cuplu este pentru dv. obsesiva. Nu mai suportati ironiile si reprosurile, insa starea de tensiune este mai mult decat stresanta. Sunteti solicitat miercuri in mai multe locuri in acelasi timp si nu puteti sa refuzati nicio activitate deoarece chiar dv. le-ati proiectat. In plus, nu puteti dispune de un mijloc de locomotie rapid pentru a va deplasa in timp cat de cat util. La sfarsitul intervalului, vi se cer bani de catre toti membrii familiei. Nativele sunt foarte iritate mai tot timpul si nu au deloc rabdare.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – luni

FECIOARA

Aveti noroc ori aveti macar posibilitatea de a reduce drastic pagubele produse de parteneri. Spre deosebire de alte situatii, ascultati miercuri sfaturile celor dragi si le respectati pe cele ale persoanelor cu experienta. Sunteti mult mai modest si aproape ca nu mai sunteti recunoscut pentru ca apetitul de a-i critica pe toti a disparut. Rezerva si prudenta va vor ajuta sa nu luati in seama promisiunile neclare si sa ocoliti persoanele care va pot escroca. La sfarsitul intervalului, faceti experiente culinare. Nativele sunt implicate fara voie in mici scandaluri ori sunt barfite de sefii directi.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – sambata

BALANTA

Rupeti ultimele relatii de obligatie, impuse de situatiile financiare neclare in care v-ati zbatut de mai mult de cinci luni. Calmul si capacitatea de a va autovindeca prin urmarea unor tratamente naturiste va ajuta sa redeveniti optimist si exuberant. Veti avea o disputa miercuri care incepe ca o discutie nevinovata. Descoperiti ca aveti in anturaj cunostinte lingusitoare care vor sa va capteze atentia pentru a va exploata emotional si financiar. Puteti beneficia vineri de o oferta care va scuteste de drumuri multe. Nativele renunta la protectori, cu riscul de a ramane descoperite, insa le atrage independenta.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – joi

SCORPION

Manifestati solidaritate si compasiune pentru acei amici care trec din nou prin incurcaturi matrimoniale. Renuntati brusc la a-i mai incuraja sa aiba rabdare si va decideti sa fiti martor la divort. Va enerveaza persoanele care va sicaneaza prin intrebari repetate si preferati sa invocati activitati, deplasari, orice v-ar putea plasa in alta parte. Consumati multa energie pentru a face demersurile necesare intrarii in legalitate a unor activitati. La sfarsitul intervalului, relaxare obligatorie. Nativele vor schimbari profesionale si o afirmare mult mai rapida.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – miercuri

SAGETATOR

Sunteti pus pe ganduri de atitudinea persoanei iubite. Ati fost avertizat in nenumarate randuri de catre diverse persoane, numai ca acum nu mai aveti cum sa va mintiti. In sectorul financiar, apar miercuri limitari si legati acest aspect de comportamentul persoanei iubite, fara a gresi prea mult. Prietenii sunt neseriosi si lipsesc ori intarzie si ei la intalniri, asa ca nu este de mirare ca deveniti un pic cam depresiv. O data cu aparitia fondurilor, deveniti iar vedeta grupului din care faceti parte. Nativele planuiesc calatorii lungi si viseaza la cai verzi pe pereti.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – sambata

CAPRICORN

Puneti bazele unui demers pe termen lung, care presupune inceperea unei noi activitati, de cu totul alta factura. Sperati ca veti trezi interesul partenerului de cuplu care continua sa vegeteze si sa se bazeze pe castigurile dv. Problemele casnice si profesionale sunt banale si le rezolvati rapid, fara sa apelati la ajutoare. Cei care au copii au mai multe bucurii prin succesele pe care acestia le vor avea la mijlocul intervalului. Nu sunt bine aspectate procesele si este bine de evitat inceperea unor actiuni judecatoresti. Nativele se implica in finalizarea unor acte prin care pot obtine un fel de prime demne de luat in seama.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – vineri

VARSATOR

Este necesar sa fiti mai vigilent atat fata de partenerul de viata cat si fata de colegi. Ii veti surprinde pe toti criticandu-va si aveti impresia ca sunteti nedreptatit in loc sa considerati situatia ca pe un semnal de alarma. Sunteti provocat miercuri de atitudinea anturajului si adoptati proceduri bizare, neclare. Veti fi surprins vineri in situatii in mod normal jenante, pe care insa dv. le veti aprecia exact pe dos. Trebuie sa actionati, sa va clarificati pozitia sociala, sa va cautati aliati. Nativele renunta la planurile lor revolutionare si spera sa-si recucereasca partenerul de cuplu.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – joi

PESTI

Ingrijorarea dv. este motivata, dar nimeni nu va intelege si aproape toti considera ca exagerati. Parca toti prietenii si rudele dv. au disparut si nu mai puteti lua legatura cu nimeni. Devine evident miercuri ca se feresc de dv. si ca refuza sa va mai impartaseasca experientele lor. Din ce in ce mai sensibil, sunteti circumspect atunci cand joi primiti vesti despre succesul unui membru al familiei. Stabilitatea de la locul de munca va ajuta sa va pastrati optimismul si sa renuntati la speculatii. Nativele au stari inexplicabile de rau, dar pentru moment nu apeleaza la medici.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – luni