BERBEC

In sfarsit, se poate spune ca faceti calatorii de placere si asta probabil numai datorita faptului ca sunteti insotit de o persoana draga. Vi se face un fel de interogatoriu la care raspundeti diplomatic. Nu tineti cont de vreo limita.

Sanatate – ●●●

Bani –●

Dragoste –●●

TAUR

Chiar puteti rasufla usurat, deoarece ati reusit cu adevarat sa scapati de problemele ce cauzau conflicte permanente intre dv. si toti cei dragi. Solutiile sunt originale, dar legale. Adversarii nu asteapta insa decat o mica greseala.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

GEMENI

Despartirile ce se petrec sunt lipsite de stres si dau senzatia de eliberare benefica. Toti nativii trec prin experiente sentimentale inedite, dar decisive pentru viitorul sentimental. Nativele vor exploata la maximum sansa de a fi libere.

Sanatate – ●●●

Bani –●

Dragoste –●●

RAC

Veti gasi tot felul de solutii pentru toate problemele cu care vin sefii dv. Va fi mai greu sa o alegeti pe cea mai buna si va trebui sa apelati la o persoana foarte obiectiva din anturajul profesional. Amicii va insala pe neasteptate.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

LEU

Aflati cu placere ca un membru al familiei dv. se bucura de succes si ca este apreciat de toti sefii dv. Va decideti sa organizati o petrecere prin care sa aiba ocazia se intalneasca cu toti cei dragi. Faceti erori comportamentale grave.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

FECIOARA

Desi v-ati dorit din tot sufletul sa primiti musafiri, sunteti dezorientat pentru ca ati invitat pe cineva si va aparea altcineva. Cum calul de dar nu se cauta la dinti, ar trebui sa va multumiti cu ce aveti. Excesul de energie va fi penalizat.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●●

BALANTA

Este nevoie de toata diplomatia dv. pentru a putea dezamorsa un conflict trecator, lipsit de substanta, dar acut. Rudele revin la sentimente mai bune si va apreciaza din nou pentru talente. Seara, va grabiti, vorbiti prea mult etc.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

SCORPION

Exuberanta dv. depaseste orice limite. Nu va asteptati la castigurile financiare de azi si nici previziunile celor dragi nu sunt pe aproape. Optimismul si bucuria le pot produce surprize celor varstnici. Intrati in conflict cu vecinii.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

SAGETATOR

Ii uimiti pe cei din jur prin amabilitate, mai ales ca nu toate evenimentele de azi sunt placute pentru dv. Este posibil sa provocati o separare, fara sa suparati pe nimeni si fara sa fiti nici dv. stresat. Afirmatii sau activitati originale!

Sanatate – ●●●

Bani –●

Dragoste –●●

CAPRICORN

Luati in seama detaliile si uitati de aspectele importante si necesare pentru a ajunge la o solutie corecta pentru problemele profesionale. Indeosebi nativele pot avea crize biliare. Dupa-amiaza, un drum neprogramat va strica buna dispozitie.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

VARSATOR

Reluati cu multa seninatate relatiile de prietenie cu persoanele pe care nu demult le-ati dezavuat in mod public. Dati dovada de autocontrol, o calitate care nu va este prea des recunoscuta. Cei care au copii sunt luati prin surprindere.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

PESTI

Descoperiti ca nu este atat de simpla cum sperati campania de renovare pe care recunoasteti ca ati demarat-o intr-o perioada total nepotrivita. Unii nativi au noroc si sunt propusi pentru promovare. Tot raul se va sfarsi cu bine.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●