BERBEC

Pentru nativii maturi se pune problema schimbarii serviciului, primind oferte iesite din comun. Vitalitate puternica marti. Se simt lezati miercuri in sentimentele lor si chiar nu doresc sa renunte la acele aventuri care au devenit pentru ei intre timp sarea si piperul vietii. Joi, lipsa de luciditate ii duce la cheltuieli masive si aparitia unor situatii financiare mai complicate. Sunt exploatati fara mila de cei care sustin ca ii iubesc. Nativele tinere pot ramane insarcinate si chiar doresc acest lucru.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – joi

TAUR

Este de preferat sa nu plecati la drum lung. Starea de confuzie persista, deci este necesar sa nu luati nici decizii importante. Revansa in familie marti, fata de rudele apropiate. Joi, vi se reproseaza increderea pe care continuati sa o aveti in prieteni si rude. Este de preferat sa nu luati in seama pentru moment astfel de nemultumiri superficiale. Vineri, primiti deja propuneri pentru o petrecere de vis si incepeti sa va faceti planuri grandioase, care includ multe persoane interesante din punct de vedere sentimental. Nativele sunt mai "cuminti" si mai putin usuratice.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – miercuri

GEMENI

Va risipiti timpul si nu faceti mai nimic, tocmai cand sunteti suprasolicitat de sefii dv. directi Aveti de infruntat un adversar bine pregatit sa va faca zile fripte. Joi, vi se inapoiaza niste imprumuturi sau sefii recunosc ca nu va ofera cat meritati. Profitati de circumstantele acestei perioade pentru a va recupera toate drepturile! Vineri, relatiile cu persoanele de sex opus inregistreaza o imbunatatire, care totusi nu va multumeste. Vreti mai mult decat vi se ofera si faceti eforturi remarcabile in acest sens. Nativele sunt in continuare preocupate in cel mai inalt grad de cariera lor profesionala.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – duminica

RAC

Faceti in continuare nenumarate greseli de autoapreciere si sunteti admonestat de membrii mai tineri ai familiei. Nu luati o atitudine ferma, ci continuati sa fiti prea modest. Daca doriti sa aveti totusi aliati, incetati joi sa ii mai criticati pe toti cei din anturaj. Cei dragi nu va ajuta, din principiu, asa ca va trebui sa apelati la straini. Va dedicati timpul liber recuperarii unor obiecte sau acte pierdute. Vineri ori sambata, vi se fac declaratii de dragoste, pe care nu le bagati in seama si apoi va pare rau. Nativele sunt lipsite de entuziasm si de energie vitala in egala masura.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – vineri

LEU

Nu sunteti entuziasmat de aprecierile referitoare la aspectul dv. Nu sunteti criticat, dar sperantele erau cu totul altele. Miercuri, pasiunile pastrate pana acum ascunse vor exploda. Atitudinea adoptata de dv. este laudata de toata lumea joi. Nici cei tineri, nici cei in varsta nu va critica, deci sunteti sustinut in tot ceea ce intreprindeti. De vineri, daca doriti sa aveti succes, trebuie sa fiti mai consecvent, sa investiti mai multa energie in terminarea activitatilor restante. Munciti doar ca sa recuperati timpul pierdut. Nativele casatorite vor mai multa ascultare din partea familiei, iar celibatarele din partea celui iubit.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – sambata

FECIOARA

Puneti pe tapet multe chestiuni materiale, in speranta ca scapati de datorii. Laudele rare si tarzii din partea sefilor nu va impresioneaza si actionati dupa propria vointa. Minuni nu se vor intampla si vor fi trezite nemultumiri si reactii de nedorit. Starea de sanatate ramane schimbatoare (indispozitiile stomacale sunt suparatoare). Joi, oboseala maxima ajunge la apogeu, asa ca saptamana de lucru se sfarseste mai devreme. Vineri, cei mai multi fac imprumuturi bancare sau depozite in urma economiilor. Nativele devin un pic mai avare si se gandesc la viitorul indepartat.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – luni

BALANTA

Toate aspectele sunt armonice, dar exista riscuri de a fi escrocati de colegi si rude. Chiar daca pierderea nu va fi mare, intervine in cele mai nepotrivite momente. Gratificatiile de la serviciu dispar rapid si fara urma. Joi, cheltuielile sunt maxime. Raman in paguba mai ales daca nu se abtin si cheama in ajutor persoane din familie. Regula generala a acestei saptamani este sa nu apeleze la ajutorul nimanui si pentru nimic. Vineri, sunt atat de energici incat nu au liniste si sunt in continua miscare. Nativele nu au nici ele liniste si sunt cuprinse de presimtiri.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – miercuri

SCORPION

Vor cheltui mult pentru obiecte care nici macar nu le plac. Declanseaza o adevarata campanie a finalizarii activitatilor casnice, cu gandul la o festivitate apropiata. Nici macar cei care pleaca in concediu nu sunt multumiti. Joi, au permanent senzatia ca au fost inselati din punct de vedere financiar de prieteni. Pentru cei maturi, este posibil sa se treaca cu vederea unele datorii importante si aceasta situatie ii face fericiti. Vineri, toti sunt subventionati in maniere diferite. Nativele vor sa fie ajutate si ii cicalesc pe toti cei din preajma.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – joi

SAGETATOR

Indiferenta celorlalti si restrictiile le aduc suficiente momente neplacute pentru a renunta la glume si distractii. Li se impune sa faca o calatorie ravnita de multi altii. Joi, ripostele amicilor le dau un sentiment de nesiguranta si ajung sa nu mai considere ca sunt gata cu proiectele vizate. Starea de oboseala se accentueaza periculos vineri. Rezistenta si tenacitatea ii ajuta sa depaseasca toate obstacolele si chiar pe unii sa obtina succese cu atat mai pretioase cu cat sunt obtinute cu mai multa greutate. Nativele se lasa cuprinse de lene cand este mai multa nevoie de ele.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – duminica

CAPRICORN

Vi se ofera mai multe colaborari si chiar sunteti solicitat sa reluati o activitate de care ati fost "eliminat" luna trecuta cu tam-tam. Miercuri, analizati atent ofertele primite. Dificultatile pot evolua suparator, daca nu le interziceti celor din anturaj sa se mai amestece in treburile dv. Visati la o vacanta, insa va multumiti si cu ce va ofera serile acasa. Vineri, este necesar sa va supravegheati cu atentie reactiile, deoarece puteti intra in conflict cu toata lumea. Vestile pe care le primiti sunt cu adevarat greu de suportat. Nativele cred ca sunt bolnave si merg la medici renumiti.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – vineri

VARSATOR

O data cu impacarea cu persoana iubita toate necazurile dispar ca prin farmec. Un moment de neatentie marti si toate problemele pot reaparea in forta. Aveti nevoie de dezinvoltura! De joi, depasiti situatiile dificile cu usurinta. Aparent nu faceti niciun efort si sunteti apreciat de toata lumea, chiar si de adversarii declarati. Dati sfaturi cam ciudate si apar probleme noi in viata familiala. Cu toate ca va este contestata o parte din activitate, iar rezultatele dv. sunt atribuite altora, sunteti vineri multumit. Sambata, atmosfera familiala dura. Nativele nu se lasa pacalite de complimente si trec la atac, chiar si fara motiv.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – sambata

PESTI

Activitatile profesionale va dau batai de cap si regretati ca ati refuzat orice ajutor pana acum. Deciziile dv. nu sunt luate marti in seama de ceilalti membri ai familiei, dar deja v-ati obisnuit. Miercuri, sunteti foarte suspicios si nu le acordati celor care gresesc niciun fel de circumstante atenuante. Interventiile persoanei iubite in favoarea acestora va enerveaza. Joi, calmul celor din anturaj va influenteaza pozitiv, cu toate ca mai aveti inca momente in care va simtiti debusolat. Vineri, cineva drag primeste o veste rea si va decideti sa-l ajutati. Nativele le cauta nod in papura amicelor si refuza orice intalnire.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – sambata