BERBEC

Contrastele pe care le observati in comportamentul celor din anturaj va impiedica sa luati decizii corecte si concrete in ceea ce ii priveste. Ajungeti ca miercuri sa excludeti o parte dintre colaboratori, fiind convins ca demersurile lor sunt ilegale. Evenimentele se precipita la mijlocul intervalului si se vor finaliza cu bine vineri. Sunteti total lipsit de discretie si de altruism, cu toate ca nu va puteti plange ca va lipsesc fondurile. In continuare, faceti multe drumuri scurte, care va impiedica sa plecati in calatoriile mai lungi. Nativele vor parteneri de exceptie si incep o "cautare" fara sfarsit.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – miercuri

TAUR

Aveti tendinta de a va apara excesiv drepturile, de a face gesturi radicale, de a tine discursuri severe. Din punct de vedere financiar, inregistrati un cumul sau mai bine zis un varf de incasari, care insa este insotit din pacate de o gramada de plati. Pozitia dv. in colectivul din care faceti parte se imbunatateste si, chiar daca nu sunteti promovat, vi se recunosc unele drepturi pana acum contestate. Ii cuceriti pe toti vineri prin calitatile dv. si acceptati sa faceti mici deplasari pentru semnarea unor acte importante. Nativele mature pun la cale intreaga saptamana o deplasare la o ruda, iar cele tinere vor cadouri.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – joi

GEMENI

Energici, hotarati, foarte determinati, sunt mai irascibili din cauza cheltuielilor de care parca nu mai pot scapa. Nu este exclus ca unii sa piarda miercuri bani sau acte referitoare la bani. Nu vor ceda joi la rugamintile celor care vor sa-i atraga intr-un fel de cursa sentimentala. Vor sa scape de "vechituri" si de tot ceea ce ii impovareaza, chiar daca este vorba doar de relatii compromitatoare ori enervante. Sunt conditionati vineri de contracte lipsite de viitor si au senzatia ca pierd timpul. Intregul interval, decizii foarte stresante. Nativele, cu toate ca deja au datorii, continua sa faca investitii fara rost!

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – luni

RAC

Evenimentele cotidiene au un impact deosebit in viata acestor nativi care se manifesta cu mai multa incapatanare si mai multa ambitie uneori fara sens. Unii se lupta cu morile de vant, altii se retrag din fata problemelor, macar amanandu-le, daca nu altfel. Au senzatia miercuri ca nimeni nu-i intelege si ca nevoile lor nu sunt luate in seama de cineva. Sunt foarte solicitati de parteneri si dau impresia ca fara ei nu se poate realiza nimic. Joi si vineri, pun bazele unor activitati care le vor schimba viata. In week-end, se odihnesc fara limite si anuleaza toate intalnirile. Nativele sunt preocupate de situatia lor parteneriala si devin cam geloase.

Zile norocoase – duminica

Zile fatidice – miercuri

LEU

Vor avea posibilitatea sa descopere marti cine sunt acei adversari care de aproape doua saptamani raspandesc zvonuri, ii barfesc si ii implica in scandaluri sau intrigi. Sunt avantajati Leii maturi, care isi pot permite sa se ocupe de ceea ce le place si au o energie vitala exceptionala. Cei tineri au prea putina energie si o stare de suferinta fizica inexplicabila. Drumurile lungi ii dezavantajeaza, dar in unele cazuri nu pot renunta la ele. Exuberanta si risipa le vor afecta in continuare tuturor comportamentul si relatiile cu rudele. Nativele sunt prea orgolioase si nu vor sa accepte nici un fel de compromisuri.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – vineri

FECIOARA

Atitudinea duplicitara nu este tipica acestor nativi si cu atat mai mult va iesi in evidenta pe parcursul intregului interval. Forta interioara este sensibilizata de parerile negative ale celor din familie. Se simt obligati miercuri sa ia atitudine si sa penalizeze toate faptele reprobabile ale partenerilor (inclusiv ale celui de cuplu). Chiar si fata de proprii copii devin mai restrictivi si mai critici de joi. Cei care au suferit de boli ale stomacului vor trece prin experiente neplacute – disfunctiile gastrice se inmultesc. Nativele se sperie de orice neajuns si au senzatia ca nu mai scapa de datorii si penalizari.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – sambata

BALANTA

Sentimentele fata de prieteni devin de marti mult mai apropiate de ceea ce au fost in trecut. Nemultumirile, indarjirile si dorinta de a rupe relatiile amicale, dispar ca un nor de fum, ca si cum n-ar fi existat niciodata. Cei care dau examene in aceasta perioada au si mult noroc, dar nu reusesc sa obtina note mari, daca ii lasa pe cei din jur sa-i "exploateze" (pur si simplu sa copieze dupa ei). Cei din decanul al doilea sunt mai afectati joi de momentele de vulnerabilitate ale persoanei iubite. Toti sunt foarte gelosi. Nativele lipsesc prea mult de acasa, deoarece s-au implicat in tot felul de activitati.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – marti

SCORPION

Comentariile starnite de deciziile luate de acesti nativi sunt acide si provocatoare. Incercarea de marti de a fi pacaliti se termina oarecum tragic, prin ruperea relatiilor pagubitoare, chiar daca sunt implicate rude. La mijlocul intervalului, este necesar sa tina un regim alimentar strict si sa se fereasca cat mai mult de excese. Starea de oboseala nu mai poate fi trecuta cu vederea, insa vor refuza in continuare concediile la care au dreptul. La sfarsitul intervalului, vor apela la prieteni pentru a fi supliniti. Nativele vor mai mult decat li se ofera si fac cam prea multe greseli.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – sambata

SAGETATOR

Acesti nativi se simt datori sa verifice intregul interval toate "bunele" intentii ale amicilor lor. Vor acumula noi cunostinte, se vor stabiliza profesional prin noi deprinderi tehnice. Renunta la iubire pentru moment, fiind foarte dezamagiti de comportamentul persoanei indragite. Apar aliati secreti joi sau protectori influenti care vor sa-i promoveze cu orice chip (din pacate, acesti nativi deocamdata sunt lipsiti de ambitie). La sfarsitul intervalului, apar posibilitati de asociere la care nu ar trebui sa renunte. Majoritatea nativelor au senzatia ca sunt inselate si prefera sa inceapa o noua relatie.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – luni

CAPRICORN

Vor actiona cu discretie, in parte din cauza nesigurantei sentimentelor pe care le simt. Se vor derula zile pline de resentimente manifestate tocmai fata de prietenii cei mai buni. Gelozia ii orbeste miercuri si ii face sa devina nedrepti. Biologic, trebuie sa depaseasca colicile biliare care vor insoti toate starile afective dificile. S-ar putea sa apara o nevoie de echilibru de abia la sfarsitul intervalului. Profesional se descurca si obtin aprecierile cu care sunt obisnuiti. Totusi, discutii continue la locul de munca! Nativele sunt mai "blande", dar foarte vorbarete si gata oricand sa divulge secrete.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – miercuri

VARSATOR

Energia si originalitatea dv. native se manifesta de aceasta data fara retineri. Intregul interval este benefic pentru postura sociala si profesionala. Munca de pana acum este incununata de succes si pot aparea si gratificatii importante la mijlocul intervalului. Este nevoie de mult calm si de multa modestie pentru a nu-si modifica reactiile comportamentale. Angajarile temporare devin permanente si toate contractele se prelungesc. Se instaleaza de vineri o stare de automultumire destul de periculoasa. Nativele iau taurul de coarne si provoaca discutii familiale despre ce inseamna responsabilitatile comune si separate.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – sambata

PESTI

Au tendinta de marti de a-si restructura intreaga viata. Renunta miercuri la o parte din obiective si se lasa in voia partenerilor. Li se pare dificil sa ia decizii clare si considera ca mai pot amana hotarari absolut necesare. Primesc joi garantiile ca pe o favoare si li se poate reprosa ca sunt mult prea modesti. Starea de sanatate devine instabila vineri, doar pentru ca in casa se produc tot felul de accidente la nivelul instalatiilor. Postura de proprietar li se pare inrobitoare, aducatoare doar de cheltuieli. Nu sunt multumiti nici de ei, nici de cei din jur. Nativele prefera sa plece la cumparaturi, imediat ce tensiunea familiala creste. Celibatarele sunt plictisite de pretendenti.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – luni