BERBEC

Cu toate ca se bucura de o intuitie extraordinara, acesti nativi nu reusesc sa puna in practica decat prea putine din ideile lor, din cauza indeciziei. Sensibilitate maxima, miercuri si joi. Nu au incredere in cei din anturaj, iar pe colaboratori ii invinuiesc pe buna dreptate ca nu-si acopera toate sarcinile de serviciu. Prieteni lipsiti de bun simt vineri. Au necazuri financiare din cauza rudelor cu care lucreaza, fac cheltuieli maxime din pricina unor drumuri repetate, dar sunt si indragostiti pana peste urechi. Nativele se lasa in voia sortii si renunta la cicaleala

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – sambata

TAUR

Desi foarte activi, desi muncesc pe rupte, nu vor inregistra profituri importante pana nu se afirma ca lideri. Nu este exclus sa inregistreze pierderi mari joi, dar se poate afirma ca sunt norocosi, deoarece incheie si contracte foarte avantajoase si au parteneri foarte bogati. Persoana iubita este doar prietenoasa. Devin foarte dinamici de vineri, dar si cu o tendinta revolutionara exagerata – vor sa schimbe totul de dragul schimbarii. Rude recalcitrante si nemultumite in vizite inopinate. Nativelor li se fac propuneri profesionale avantajoase, de care insa nu tin seama

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – marti

GEMENI

Doresc sa se implice in toate activitatile posibile si nu au timp sa le urmareasca finalizarea in bune conditii. Nu vor sa fie ajutati si fac unele greseli majore marti. Vorbesc mult si reprezinta un pericol pentru pastrarea secretelor de serviciu in siguranta joi. Persoana iubita lipseste sau intarzie la intalnire, fara sa anunte. Gelozie, intregul interval. Dau vina pe toata lumea pentru nerealizari, facand abstractie de propriile greseli. Se bucura de succes cei din comert si informatica. Nativele au o capacitate redusa de concentrare in week-end.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – duminica

RAC

Satisfactiile din munca sunt nelimitate. Relatiile cu colegii si superiorii se vor imbunatati continuu, iar subalterni cel putin vor parea mai onesti. Iubire parasita miercuri. Este posibil ca o parte dintre acesti nativi sa nu reziste activitatilor ilicite, pozitiilor sociale la care se ajunge intr-un mod mai putin cinstit, imoralitatii si coruptiei. Tind sa-si hiperevalueze propriilor merite. Cei tineri trebuie sa suporte interventiile parintilor in cele mai intime aspecte ale vietii lor. In week-end, intalniri amoroase. Nativele devin si mai casnice, si mai lipsite de interese sociale.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – luni

LEU

Cu toate ca aveti impresia ca toti cei din anturaj au cate ceva sa va reproseze, descoperiti ca sunteti apreciat mai ales pentru discretia dv. Discutii foarte favorabile marti. Primiti in sfarsit aprobarile pe care le doreati, numai ca de aceasta data nu mai puteti fi usor de multumit sau pur si simplu aveti nevoie de mai mult decat vi se da. Joi, considerati ca cea mai buna metoda pentru a depasi neintelegerile cu subalternii este indulgenta. Va razganditi si veti face totul pentru a modifica actiunile stresante. Nativelor li se fac reprosuri nemeritate mai ales vineri.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – joi

FECIOARA

Dati inapoi de la greu atunci cand in familia dv. apar neintelegeri. Ati renuntat la un mod de viata si descoperiti ca va este din ce in ce mai greu sa-l acceptati pe cel nou. Nu este genul dv. mai ales acum sa visati, ci mai degraba sa actionati si sa-i manipulati pe cei slabi. Faceti o exceptie joi, pentru ca inca mai asteptati niste aprobari de la persoane influente. Preferati sa faceti orice pentru ca cei din jur sa nu realizeze cat de sensibil ati devenit. Nativele isi gasesc nasul - o persoana tanara le „citeste” caracterul si le exploateaza!

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – sambata

BALANTA

Dupa o perioada in care toata lumea v-a cerut sfatul, descoperiti marti ca nu va pricepeti la deblocarea unei situatii banale. Sunteti indecis in privinta noilor parteneri intregul interval. Nu mai suportati sa fiti permanent criticat, mai ales in ceea ce priveste aspectele financiare, la care chiar va pricepeti. Deveniti agresiv joi si gasiti un adversar pe masura. Cand vi se reproseaza lipsa de onestitate, va pierdeti controlul. In week-end, intentiile dv. sunt din cele mai cinstite, deoarece ati vrut sa protejati persoanele iubite. Nativele sunt din ce in ce mai lipsite de simtul masurii si fac excese periculoase.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – duminica

SCORPION

Nu va mai puteti tine in frau ambitia si s-ar putea ca sefii directi sa inteleaga destul de tarziu situatia, atunci cand au demisia dv. in fata. Faceti noi greseli miercuri. De altfel, cu atat de multi dusmani, nu este de mirare ca va treziti cu tot felul de surprize Cu perseverenta si rabdare, veti depasi toate obstacolele, daca acceptati sa fiti ajutat joi. Considerati ca nu ati facut ceea ce trebuia, ca nu ati facut destul sau ca efectiv nu v-ati implicat suficient in viata celor dragi atunci cand a fost necesar. Reprosurile le obsedeaza mai ales pe nativele mature.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – marti

SAGETATOR

Pot aparea reactii negative marti, datorate unor comportamente exagerate, inflationiste, ale partenerilor de afaceri. Contractele noi nu au deocamdata ecoul meritat. Vor face excese in placeri, in cheltuieli, in lux. Relaxarea excesiva provoaca, in cazul lor, imoralitate, anarhie, refuz al regulilor si lipsa de masura. Isi manifesta atat incapacitatea in afaceri, cat si nenorocul financiar, in ciuda activitatii profesionale sustinute. Cu toate acestea nu duc lipsa de fonduri. Nativele sunt pe cale de a se indragosti exact de persoanele care nu le baga in seama.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – vineri

CAPRICORN

Luptele cu concurenta si neintelegerile cu colegii de munca, superiorii si dependentii vor fi la ordinea zilei. Nici familia nu ii mai poate sustine ca pana acum. Nu sunt excluse joi propuneri pentru schimbari ale profesiei, dar si noi acorduri de prietenie cu superiorii, colegii si colaboratorii. Familia ramane insa dezbinata. Vor suferi in primul rand din cauza dependentilor necinstiti sau certurilor in mediul de lucru. Primesc din ce in ce mai putini bani si se sperie de datoriile acumulate. Nativele profita de sansele financiare si uita de intalniri.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – miercuri

VARSATOR

Tendinta de a vorbi prea mult, de a divulga secrete si de a nu lasa pe nimeni sa va contrazica este total contra productiva. Este de preferat sa va gasiti noi aliati. Marti, nu aveti rabdare sa ascultati sfaturile nimanui. Relatiile cu partenerii devin joi severe si critice, fara a avea un motiv clar. Dorinte multe si lipsite de pragmatism. Va treziti ca aveti daune de platit de pe urma unor contracte de munca cam neclare. Posibile boli ale unei rude care va este foarte draga. Numeroase vizite urgente impuse pentru majoritatea nativelor.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – luni

PESTI

Drumuri scurte putine, dar apare si o propunere pentru un drum mai lung (cu autoturismul sau trenul), planuit impreuna cu un partener. Relatiile profesionale sunt calme intregul interval. Incheierile de contracte cele mai promitatoare se desfasoara in propria casa. Originalitatea maxima este accentuata joi de incurajarile persoanei iubite. Proiecte semnate, parafate, incheiate. Posibilitate de a ramane insa in urma cu finalizari de contracte. Colegi optimisti si care va ironizeaza cu drag (atmosfera placuta, constructiva cu toti colaboratorii). Pentru native, intervalul este relaxant, lipsit de stres.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – sambata