BERBEC

Nu este o saptamana favorabila deplasarilor, in primul rand pentru ca sunteti cam distrat. Este de preferat sa nu promiteti nimic nimanui, deoarece anturajul va incerca sa va exploateze. Va doriti un moment de liniste pentru a putea reflecta la situatia dv sentimentala. Este bine sa va odihniti, sa va relaxati, sa va menajati cat mai mult posibil. Munciti intr-un ritm atat de alert, ca toti cunoscutii isi dau seama ca nu-l veti putea pastra prea mult timp. Atentia si concentrarea vor constitui atuurile dv majore. Nativele doresc foarte multe, fara a se implica in vreun fel.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – luni

TAUR

Oscilati intre doua iubiri ori intre celibat si casatorie. Ati primit atatea sfaturi de la rude si prieteni, incat exista pericolul de a va incapatana sa faceti totul pe dos. Uimiti miercuri anturajul prin naturalete si noutati. Considerati ca nu aveti nimic de ascuns si ca cei din jur se vor bucura pentru dv. Incepeti de joi o reorganizare profesionala. Preferati vineri o disputa in toata regula unor sarutari lesinate si ipocrite. Nu mai aveti incredere in nimeni si faceti greseala sa dezvaluiti public aceasta stare. Nativele sunt din ce in ce mai stresate, dar sunt "salvate" de incapatanarea lor nativa.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – vineri

GEMENI

Situatia familiala se amelioreaza, insa problemele locative va dau din nou mari batai de cap. Rudele nu agreeaza miercuri planurile dv. de viitor si se manifesta destul de agresiv. Foarte multa creativitate si inspiratie joi, la fel ca si dorinta de a va afirma. Va ganditi la viitor intr-o maniera originala, lipsita de inhibitii si ii uimiti pe toti cei apropiati. Vi se iau vineri niste atributii, pe care le considerati o adevarata corvoada. Intorsaturile nu vor produce mari necazuri, ci situatii profesionale oarecum amuzante. Nativele fac haz de necaz si se avanta in noi activitati pentru a scapa de toate datoriile.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – duminica

RAC

Dexteritatea va salveaza de situatiile in care s-ar fi putut produce pagube mari. Miercuri, rupeti deliberat acte ori renuntati la intelegeri contractuale suparatoare. Discutiile de la serviciu sunt suparatoare pentru ca anunta schimbari neplacute. Elementele de ingrijorare sunt exagerate, dramatizate de dv. si criticate de partener. Relatiile familiale se imblanzesc de abia de vineri. Apare respectul intre parteneri si se manifesta o grija tandra. Generozitatea si compasiunea creeaza punti pentru impacare cu toata lumea. Nativele se simt datoare sa "imbunatateasca" viata de familie si pornesc o campanie de "restaurare".

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – miercuri

LEU

Cutezanta manifestata in vederea obtinerii unor revanse se stinge repede si adoptati o atitudine de calm si indiferenta. Indiferent de varsta, acesti nativi vor intra totusi in incurcaturi, incepand de miercuri. Stabiliti aliante care va feresc de discutiile fara rost si de reprosurile fara sens. Amenintarile pe care le primiti joi va trezesc interesul, dar nu si vreun graunte de teama. Este momentul sa va anihilati adversarii si sa le aduceti inainte aminte de cate ori v-au umilit. Va mobilizati toate resursele, iar la sfarsitul intervalului exultati de fericire. Nativele devin mai indraznete, mai lipsite de complexe, si se decid sa ia taurul de coarne!

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – vineri

FECIOARA

Sesizati numai dv. marti aspectele unor probleme profesionale care par banale doar la prima vedere. Este necesar sa aveti multa rabdare sa le explicati si sefilor pericolul. Incep sa apara reprosuri joi din partea colaboratorilor, cauzate de situatii negestionate corect. Aveti insa inspiratie si rezolvati toate problemele cu solutii originale. Este necesar sa remediati vineri relatiile cu prietenii dv. si sa le reluati la un nivel superior. Multi se considera in continuare lezati si renunta la investitia sentimentala de o viata. Nativele par mai calme, insa pun la cale, in secret, planuri de "secesiune" familiala.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – luni

BALANTA

Aparent nu aveti cum sa ripostati la toate criticile pe care partenerul de cuplu vi le face continuu. Nu minimalizati atitudinea acestuia si platiti pe loc prin ironia dv. muscatoare. O parte din comoditatea dv. dispare miercuri ca un fum, din pricina contradictiilor care apar pe neasteptate in familie. Si la serviciu se pot produce rasturnari de situatie. Beneficiati de noroc prin atentia pe care vi-o acorda joi persoanele influente din anturaj. Timiditatea este contraindicata, la fel ca si multumirile repetate la nesfarsit. Nativele redevin cochete si uita sa mai faca economii pentru fitele celor dragi.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – vineri

SCORPION

Daca apar probleme locative, este de preferat sa nu luati decizii rapide si sa nu apelati imediat la un avocat. Va sperie marti atitudinea unei persoane lipsite de bun simt. Este posibil sa apara complicatii la serviciu si cu fiecare zi parca se amplifica starea de nemultumire. Depindeti de banii altora ori de generozitatea acestora. Sunteti nemultumiti vineri de reactiile pe care le-ati avut si care v-au pus in situatii de inferioritate fata de rude in primul rand. Este vital sa reveniti si sa va cereti scuze. Nativele uita de tot ceea ce ai promis si se dedica numai ascensiunii personale.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – joi

SAGETATOR

Doriti sa va simtiti bine si faceti eforturi de a remedia micile suferinte pe care pana acum nici nu le-ati bagat in seama. Dispar miercuri confruntarile, necazurile financiare etc. Nu ati mai trecut de multa vreme prin situatii atat de benefice, care presupun deschideri de drum care aduc si o evolutie profesionala clara. Motive multe de bucurie joi si in familie. Aveti senzatia ca sunteti privilegiat si aveti datoria sa le spuneti celor din anturaj care le sunt defectele. Nu este bine sa va stricati vineri imaginea de om serios si integru! Nativele sunt pofticioase, fac excese si ajung din nou la… stomatolog!

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – marti

CAPRICORN

Va regasiti aplombul de altadata si aveti forta necesara sa desfiintati blocaje si opozitii. Prietenii va apreciaza marti simtul umorului si va ironizeaza manifestarile de avaritie. Nu intelegeti joi ce vor cei din anturaj de la dv. si asta pentru ca nu sunt sinceri si se pierd in amanunte. Aveti momente cand credeti ca dv. sunteti de vina. Gasiti totusi solutii vineri. Parca toti cei din jur s-au decis sa va ceara cate ceva. Realizati in sfarsit ca nu mai sunteti stapan pe viata si timpul dv. si ca cei din jur s-au obisnuit sa va exploateze. Nativele pun ban pe ban pentru a-si cumpara lucruri numai de firma, cu toate ca sunt atrase mai ales de solduri.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – sambata

VARSATOR

Sunteti exuberant, vesel si relaxat marti. Posibilitatile financiare se imbunatatesc in continuare si parca viitorul vi se pare deja mai luminos, mai putin rece. Primiti vizite neprotocolare aproape in fiecare seara. Se vor amplifica de joi toate neintelegerile cu acei colaboratori pe care i-ati indragit la prima vedere. Inspiratia dv. se va manifesta in tranzactiile cu rudele. Imprudentele repetate se razbuna pe neasteptate. Indiscretiile sunt la ordinea zilei si nu mai stiti cum sa contracarati curiozitatea rudelor apropiate. Nativele se decid sa provoace despartiri pe care le considera definitive.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – miercuri

PESTI

Stiti ca trebuie sa actionati dupa un cod de onoare, insa va este teama sa nu pareti prea brutal. Discretia si diplomatia de marti va vor ajuta sa depasiti retinerile exagerate. Posibilitatea de a fi invingatori intr-o confruntare cu sefii directi va preocupa in cel mai inalt grad. Aveti senzatia ca situatia dv. se va schimba total si parca va este frica. Aveti vineri multiple preocupari domestice, cam prea gospodaresti. Dorinta de a face ordine este exagerata si ajungeti sa aruncati obiecte foarte dragi. In plus, abandonati un proiect la care va gandeati de foarte multa vreme. Nativelor nu le mai convine nimic, sunt pesimiste, melancolice si gata sa renunte la orice le-ar cere vreun efort.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – joi