BERBEC

Nu sunteti atat de avantajati financiar, cat spera persoana iubita, care se va dovedi foarte curand putin cam profitoare. Cum apare un ghinion, cum dispare si uita sa vina la intalnire. Pentru cei casatoriti, aspectele raman valabile, dar se manifesta cu inselaciuni din partea amicilor. Plini de viata, acesti nativi se dovedesc pana la sfarsitul intervalului un pic cam vulnerabili, mai ales daca au mai trecut prin suferinte hepatice. La sfarsitul intervalului, mult mai cumpatati, vor accepta sa se relaxeze mai mult. Nativele fac achizitii la intamplare si apoi renunta la obiectele respective in favoarea amicelor.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – luni

TAUR

Se poate instala o stare de teama (le merge atat de bine in plan financiar, incat se sperie de propriul noroc si se asteapta sa fie penalizati de soarta). Isi ascund starea miercuri sub o alura agreabila si amabila. Sunt atrasi de cuvintele de duh, de glume si de tandrete. Isi pregatesc joi cu grija interventiile, declaratiile de tot felul, pentru ca apoi sa renunte la orice ingerinta verbala. Unii ii pot crede timizi, altii, un pic prea obositi sau dezinteresati. La sfarsitul intervalului, se bucura si de alt fel de aprecieri, care le rotunjesc bugetul. Nativele considera ca in sfarsit sunt apreciate cum se cuvine.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – sambata

GEMENI

Pot aparea accidente banale, dar validante pentru majoritatea nativilor. Se ineaca pur si simplu, daca incearca sa vorbeasca mai repede ori se ineaca pentru ca sunt lacomi si mananca excesiv. Elementelor marunte li se da o importanta disproportionata miercuri si se iau decizii prin care nativii se autopedepsesc. Nu mai suporta pe nimeni joi in preajma lor, fiindca s-au saturat sa fie in centrul atentiei. Disponibilitatea lor afectiva si emotionala este maxima in continuare. Sunt impresionabili si fac usor atacuri de panica. Se implica in tot felul de activitati care le aduc bani. Nativele sunt ingrijorate de reactiile lor, iar unele ajung la psiholog.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – miercuri

RAC

Nonsalanta si placerea de a trai s-ar putea sa-i conduca pe cai cam neplacute. Crizele biliare sau de stomac pot reaparea in orice moment. Pot sa rezolve miercuri problemele pe care le-au trecut pana acum pe planul doi sau pe care le-au amanat cu sau fara motiv. Sunt avantajati joi toti cei care dau examene. Se normalizeaza relatiile cu colegii si cu sefii directi. Nu mai apar noi frictiuni sau sicane. Li se ofera vineri posibilitatea sa lucreze si sa castige mai mult. Sunt totusi putin mai egoisti decat pana acum. Nativele devin foarte pretentioase cu cei din anturaj si se relaxeaza doar in familie.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – marti

LEU

Marti si miercuri, pot apara mici ghinioane referitoare le achizitionarea total neinspirata a unor obiecte. Toti cei din anturaj se mira joi de accesele de timiditate ale acestor nativi. Acest comportament nu le este caracteristic si va disparea rapid. Cele mai afectate vor fi femeile si Leii tinerei. Sunt in continuare creativi si orgoliosi, asa ca pot fi exploatati de sefii lor. Nu mai pot in schimb sa negocieze si sa deschida alte fronturi de lucru. Scot bani si din piatra seaca si ii descurca si pe altii din incurcaturi financiare. Nativele sunt constiente de valoarea lor, dar reusesc sa para arogante.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – sambata

FECIOARA

Acesti nativi traiesc o stare de revolta continua fata de toti si toate. Isi exprima miercuri direct pretentiile financiare si obtin mai mult sau mai putin din ceea ce spera. Nu se lamenteaza decat in fata rudelor si poate ca le este frica sa nu li se ceara imprumuturi. Barfele si intrigile nu-i impresioneaza, mai ales ca nimeni nu-i intrece in iscarea scandalurilor verbale. Onestitatea le este pusa vineri la indoiala, dar nu le pasa si se apara cu violenta chiar daca sunt vinovati. Isi triaza putinii prieteni care le-au mai ramas. Nativele vor sa faca cu orice pret o calatorie peste hotare.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – duminica

BALANTA

Tin ca ceea ce cer sa se faca intocmai. Isi valorifica miercuri toate capacitatile si calitatile personalitatii lor si se simt mari oratori. Se risipesc joi toate nesansele, iar falsii prieteni sunt in sfarsit demascati. Apar persoane noi, total necunoscute, care le atrag atentia intr-o maniera originala. Toate sperantele lor cele mai bune prind viata vineri si se simt datoare sa le atraga atentia celor din familie ca au avut dreptate. Crizele de gastrita sau chiar de ulcer pot aparea cand le este lumea mai draga. Nativele cauta cu disperare resurse financiare noi.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – vineri

SCORPION

Relatiile lor de prietenie se dovedesc uzate si incapabile sa mai reziste la incercarile din acest interval. Riscul care apare miercuri sau joi si care se manifesta printr-o eruptie sau alergie se va dovedi de lunga durata. Sunt solicitati din punct de vedere profesionala in mai multe parti si uneori nu prea mai stiu cum sa faca fata. Echilibrati de obicei in munca, sunt de aceasta data aproape de irational. Au senzatia ca au mai multi dusmani decat amici si cam au dreptate. La sfarsitul intervalului, se relaxeaza in familie. Nativele isi exploateaza inteligenta la maximum, dar uita de diplomatie.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – luni

SAGETATOR

Platesc scump faptul ca s-au daruit cu sinceritate. Persoana iubita se dovedeste miercuri rigida, critica si barfitoare. Echilibrul psihic devine fragil – nu le vine sa creada ca cei dragi ii abandoneaza. Din punct de vedere profesional, situatia ramane infloritoare si acest lucru ii ajuta sa se echilibreze cat de cat. Prietenii se arata inca o data gata sa le dea sfaturi bune, pe care nu le-au ascultat si pe care nu le vor auzi nici acum. Se gandesc la concediu, cand de fapt se afla in pragul unui fel de examen greu. Nativele considera ca daca au bani multi este normal sa nu mai fie iubite!

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – miercuri

CAPRICORN

Sunt cooperanti si deschisi, mai ales miercuri, la orice activitate care le pune creativitatea la incercare. De joi, vor ceda in fata persoanelor iubite, ba chiar le vor face concesii si adversarilor. Trebuie sa termine un proiect mult mai dificil decat l-au apreciat la prima vedere. Erorile care apar vineri sunt trambitate de un nativ din Sagetator, care crede ca astfel va ajuta. La sfarsitul intervalului, sunt epuizati pentru ca au muncit si ziua si noapte, fara sa tina seama de resursele vitale limitate. Nativele vor efectiv sa-si ia lumea in cap ca sa scape de insistentele sefilor.

Zile norocoase – duminica

Zile fatidice – luni

VARSATOR

Cei care au cooperat cu dv. si care inca sustin ca fac acest lucru se dovedesc adevarati escroci. Trebuie sa fiti permanent vigilent pentru a nu fi pacalit. Drumurile lungi si calatoriile peste hotare va avantajeaza. Veti incheia miercuri contracte nesperat de multe si de toate feluri. Certurile cu partenerii sunt virulente si nu este exclus sa se ajunga la procese lungi si obositoare. Detaliile sunt foarte importante si veti pierde bani daca nu le dati suficienta atentie. Vineri, vi se ofera explicatii absurde pentru fapte reprobabile. Nativele par lipsite de logica, dar reusesc astfel sa scape mai usor de adversari.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – marti

PESTI

La locul de munca, se ajunge la o ameliorare a situatiei, daca acceptati discutii lamuritoare si reluarea unor studii sau perfectionari. Vor renunta miercuri la posturi lipsite de importanta sociala si accepta bani putini pentru mai multa faima. Sunt atrasi mai ales de institutiile cu parteneri straini, unde orice stagiu presupune si deplasari in strainatate. Toate greselile lor sunt insa penalizate cand se asteapta mai putin. Este necesara corectitudinea inainte de toate. Nu sunt capabili in week-end sa mai asculte nimic despre necazurile altora. Nativele sunt preocupate doar de soarta familiei lor, iar prietenele le acuza de egoism.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – vineri