BERBEC

"Esecurile" inregistrate azi se datoreaza celor cu care colaborati in absenta partenerilor "consacrati". Toate resursele tale financiare vor fi necesare pentru a sustine total ceva in care crezi cu pasiune.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●●

TAUR

Este de preferat sa nu le faceti reprosuri rudelor, ci sa va retrageti imediat din ultimele proiecte. Nu ezita sa apelezi si la ajutorul prietenilor, deoarece viziunile tale vor lua forma dorita mai repede.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

GEMENI

Noi dificultati, greu de rezolvat din cauza imposibilitatii de a interveni in viata altora. Oricat vei incerca sa afli sentimentele partenerului tau, nu vei reusi decat sa te enervezi mai tare. Decenta.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●●

RAC

Colaboratorii dv. apropiati se imbolnavesc si sunt spitalizati. Sunteti fortat sa actionati singur. Este timpul sa renunti la trecut si sa privesti inainte, chiar fara a obtine ceea ce doreai sa afli.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●●

LEU

Sunteti mult mai influentabil decat pana acum si luati decizii la care va trebui sa renuntati ulterior. Este nevoie sa faci schimbari in viata ta. Preocuparea predominanta se refera la relatiile interumane.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●

FECIOARA

Aveti prea multa incredere in persoane necunoscute si va lasati actele in mainile cui nu trebuie. Te preocupa o rearanjare a mobilei sau poate o schimbare in vestimentatie. Neliniste si iritare.

Sanatate – ●

Bani –●●●

Dragoste –●●●

BALANTA

Asistati la evenimente nefericite, dar care sunt straine de familie si de cunostintele apropiate. Daca vrei sa ai succes, nu ezita sa-ti exprimi in public opiniile si da-ti frau liber imaginatiei.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●

SCORPION

Faceti un efort deosebit si le dati ajutorul cerut celor care de abia si-au facut curaj sa va roage. Cei din jurul tau te vor asculta si vei fi suprins de mesajele pozitive pe care le vei primi imediat.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●●

SAGETATOR

Foarte energic, va decideti sa renuntati la ajutorul colaboratorilor si sa lucrati de unul singur. Vei fi plin de veselie si initiativa. Obtii ceea ce iti doresti, chiar daca acel lucru pare imposibil.

Sanatate – ●●●●

Bani –●●●●

Dragoste –●●●●

CAPRICORN

Pentru moment, luati o hotarare avantajoasa numai pentru dv. si considerati ca sunteti chiar corect. Prietenii tai au o serie de informatii interesante pentru tine, asa ca asculta-i cu mai multa atentie.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

VARSATOR

Nu le lasati adversarilor dv. nici o sansa, pentru ca actionati intr-o maniera foarte inteligenta. Pazeste-te de izolare. Fa tot ce poti pentru a te alatura unui grup, unei echipe etc.! Stres maxim.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●

PESTI

Doar persoana iubita va mai face unele necazuri, incercand in zadar sa va "sensibilizeze" gelozia. Viata banala, calma, este potrivita pentru cei care se simt pe jumatate atat de bine cat te simti tu.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●●