BERBEC

Veti cheltui din nou foarte multi bani, pentru ca sunteti anuntat in ultimul moment ca trebuie sa faceti un drum mai lung, exact la mijlocul intervalului. Calm in continuare, dar si foarte sensibil la ceea ce cred ceilalti despre dv. Nu aveti incotro si trebuie sa "imbunatatiti" realitatea joi pentru cineva care este foarte insistent. Aveti mai putin de lucru ca de obicei, dar aveti si multe drumuri de facut (scurte si mai lungi). De prieteni si vecini "binevoitori" nu duceti lipsa! Nativele vor sa se implice in activitati noi si par plictisite.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – sambata

TAUR

Sunteti in pragul unei depresii. Se pare ca aveti din nou probleme cu serviciul, insa prietenii nu va uita si va ajuta cat de mult pot. Lucrurile stau mai rau pentru cei casatoriti (ganduri de despartire, miercuri). Drumuri neplanificate de joi. Inca mai aveti sanse sa recuperati niste sume destul de importante, care va vor permite sa va achitati integral datoriile. Nu sunt excluse unele mici scandaluri vineri din cauza invidiei celor din anturaj. Nu mai aveti timp sa plecati nicaieri din cauza noilor contracte. Nativele se dedica intru totul rezolvarii problemelor membrilor familiei.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – duminica

GEMENI

Reusiti sa va impacati cu toata lumea, doar pentru ca nu mai aveti timp sa despicati firul in patru. Sunteti contactat miercuri de diverse persoane pentru a participa la activitati noi. Se poate spune ca aveti mult noroc la serviciu, dar si prieteni cam ciudati! Cu toate ca aveti foarte mult de lucru (ati inceput in mod sigur o activitate noua), trebuie sa plecati vineri la drum. Este posibil ca tocmai din cauza acestei noi ocupatii sa fie necesar sa stabiliti noi contacte. Parintii sunt mai diplomati! Nativele au rabdare cu toata lumea si sunt admirate pentru diplomatie.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – marti

RAC

Nu vor exista probleme deosebite nici in ceea ce priveste serviciul, nici in ceea ce priveste casnicia. Dimpotriva! Partenerul de viata chiar va ajuta miercuri sa finalizati toate proiectele. Din pacate, va deplasati din ce in ce mai greu si asta va irita. Intreaga saptamana veti primi sume importante cu care doriti sa faceti surprize placute familiei. In casnicie, lucrurile se complica vineri – partenerul este cand foarte calm si tandru, cand prea violent. Atmosfera incarcata de senzualitate duminica! Nativele vor schimbari in tehnicile amoroase!

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – joi

LEU

Va descoperiti talentele cu ajutorul colegilor daruiti cu multe calitati. Primiti si bani, marti si miercuri, faceti multe drumuri scurte si sunteti mai vorbaret decat pana acum. Nativele au noroc maxim si isi "indreapta" situatia familiala prin tandrete! Veti face multe drumuri scurte la o ruda apropiata bolnava, dar nu veti pregeta sa incepeti si o curatenie generala. Sperati ca veti primi ajutor din parte unor prieteni, dar sprijinul lor este de scurta durata. Mai primiti multi bani tocmai sambata!

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – duminica

FECIOARA

Reusiti sa restabiliti o atmosfera mai calma intre dv. si prieteni, dar situatia din propria casa nu va multumeste si exista momente cand parca ati vrea sa plecati unde vedeti cu ochii. Partenerul de viata este intelept, insa si foarte pretentios si imprevizibil. Nu va intelegeti mai deloc miercuri nici cu rudele, nici cu vecinii. Este adevarat ca sunteti si foarte sensibil, numai ca nimeni nu ar rezista criticilor permanente si barfelor "colorate". Din punct de vedere profesional, situatia se reglementeaza. Nativele vor sa se afirme cu orice pret si sa fie apreciate pentru toate calitatile lor.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – miercuri

BALANTA

Acest interval este mai mult decat interesant, mai ales daca aveti incredere in partener. Norocul apare la mijlocul saptamanii si se pare ca Balantele vor incasa bani, indeosebi daca stiu sa pastreze secretele incredintate. Sunteti tot intervalul un pic prea incapatanati si nu-i iertati pe cei care se opun deciziilor dv. Este foarte posibil ca tocmai acum sa fie descoperite noi talente, mai ales in muzica si dans. Este vorba de posibilitati de afirmare, valabile mai ales pentru cei nascuti in al treilea decan. Nu sunteti degeaba optimisti – primiti din nou bani! Nativele se relaxeaza si considera ca au muncit destul.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – duminica

SCORPION

Scorpionii sunt destul de nervoasi, dar trebuie sa faca mari eforturi pentru a fi diplomati, ca sa nu piarda un spijin financiar major. De miercuri, sunt mai fericiti, deoarece reusesc sa-si achite toate datoriile si pot sa faca investitii de viitor. Cei din al doilea decan se apuca pe neasteptate sa scrie sau au o activitate artistica. Toti nativii sunt intregul interval lacomi si pofticiosi. Nativele vor consuma prea mult alcool, iar nativii vor manca prea mult. Exista pericolul ca medicamentele sa aiba efect contrar, mai ales in cazul diabeticilor.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – sambata

SAGETATOR

Daca pe rudele apropiate Sagetatorii le ajuta neconditionat, pe prieteni ii terorizeaza cu buna stiinta, fiind convinsi ca astfel vor avea succes in a obtine ceea ce isi doresc. Toti nativii primesc miercuri cadouri si fac declaratii de dragoste cui nu trebuie. Orice s-ar intampla, in acest interval exista un echilibru intre toate evenimentele. Sunteti din nou "vedete" vineri, in sensul ca ii ajutati pe toti sa-si rezolve problemele profesionale. Cei din ultimul decan se indragostesc la prima vedere. Nativele sunt mai pretentioase si mai lipsite de scrupule.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – duminica

CAPRICORN

Capriconii primesc la inceputul saptamanii vesti neplacute si, cu toate ca au foarte mult de lucru, vor trebui sa lase totul balta si sa plece la drum. Li se dau informatii miercuri, iar nativele au surprize placute seara. Cei din primul decan se apuca de noi afaceri. Pentru toti nativii, ziua de joi va aduce unele conflicte mari cu prietenii si dorinta de a ii pedepsi exemplar. Din fericire, inregistreaza ulterior succese dupa succese, sunt mai calmi si mai amabili, iar cei tineri clocotesc de planuri. Optimismul exagerat nu-i ajuta in mod special.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – joi

VARSATOR

Vor aparea intregul interval conflicte destul de importante intre sefi si colaboratori sau, mai precis, intre Lei si Varsatori. Poate fi vorba insa si de o stare generala de confuzie si de melancolie, datorate sensibilitatii care actioneaza in forta! Vor avea de suferit miercuri, din cauza nerabdarii si a luarii deciziilor sub imperiul maniei atroce, doar Varsatorii din primul decan (sau acei nativi care au Ascendentul in aceasta "zona" zodiacala). Ceilalti nativi au o stare de rau inexplicabila si colici abdominale. Nativele se axeaza pe consolidarea relatiilor erotice.

Zile norocoase – duminica

Zile fatidice – miercuri

PESTI

Acesti nativi beneficiaza de aspecte benefice, care le vor permite chiar sa fie promovati miercuri (daca nu cumva deja li s-au recunoscut meritele). Pleaca la drum joi si au grija sa ascunda motivul. Familii reunite sau doar buna intelegere intre parteneri vineri. Nativii din al treilea decan sunt intregul interval cei mai admirati, indeosebi pentru talentele de care dau dovada. Nu este exclus sa fie vorba si de dezamorsarea unor diferende de natura artistica. Impreuna cu noii parteneri alcatuiesc intregul interval un "cuplu" de aur. Nativele le dezvaluie partenerilor lor de cuplu calitati noi.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – sambata