BERBEC

Marti, vei gasi solutii noi pentru problemele majore pe care le ai. Vei face eforturi mari, dar vei reusi sa realizezi ceea ce ti-ai propus. Miercuri, cineva te va provoca la o discutie in contradictoriu, insa vei avea rabdarea necesara sa ii explici cu lux de amanunte. Joi, vei comunica cu usurinta si vei avea idei interesante. Este o saptamana potrivita pentru studiu, pentru conversatii lungi, mai ales cu prietenii. Poate te vei hotari si sa mai faci niste cursuri. Cei cu care lucrezi te cunosc mai bine. Mari probleme parteneriale si familiale in week-end. Nativele sunt foarte vorbarete si uita sa-si respecte promisiunile.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – joi

TAUR

Intregul interval, vei fi mult mai sentimental. Familia, casa, sunt foarte importante pentru tine, iar cei din jur te apreciaza pentru calitatile pe care le ai. Miercuri, vei discuta cu o persoana mai in varsta despre probleme comune si ar fi bine sa ii asculti sfaturile! Vineri, este o zi potrivita pentru a te relaxa. Ai putea sa te ocupi de casa, eventual sa o redecorezi. Familia devine si mai importanta pentru tine si vei incerca sa stai tot week-end-ul acasa. Vei comunica cu usurinta si ii vei incanta pe toti cu glume si povesti. Nativele sunt cam confuze, se concentreaza greu si sunt stresate de datorii.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – joi

GEMENI

In aceasta saptamana, vei fi recompensat pentru eforturile facute in ultima vreme. Este o perioada potrivita pentru a face planuri, pentru a-ti organiza mai bine timpul liber. Iti doresti sa fii apreciat si respectat pentru calitatile pe care le ai, pentru cine esti. Iti place sa citesti, sa le impartasesti celor din jur ideile tale. Comunicarea este foarte importanta pentru tine, asa ca vei provoca discutii pe teme interesante. Iti place sa stii tot ceea ce este nou, sa te exprimi, sa le arati celor din jur ce simti. Nativele se implica in tot felul de activitati de care nu sunt responsabile.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – marti

RAC

Vei avea o saptamana minunata! Vei reusi sa realizezi tot ceea ce iti vei propune, vei comunica cu usurinta, char si cu adversarii. Cei din jur iti solicita ajutorul foarte des si trebuie sa faci planuri minutioase pentru a reusi sa ii ajuti pe toti. Miercuri si joi, vei cauta sprijin in familie. Ai incredere in persoanele cu multa experienta si lor le ceri cel mai des sfaturi. Iti place sa te simti in siguranta. Sambata, te vei implica de buna voie ca voluntar intr-o activitate cu scop umanitar. Nativele isi descopera noi talente si incearca sa le "promoveze".

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – sambata

LEU

Marti, vei lua decizii importante si te vei ocupa de probleme familiale. De joi, vei reusi sa realizezi tot ceea ce iti vei propune. Iti place ce faci la serviciu si rezultatele sunt intotdeauna pozitive. Miercuri, vei fi mai serios decat cei din jur. Rudele te vor ajuta mai mult decat de obicei joi. La sfarsitul intervalului, te vei simti in armonie cu tot ceea ce te inconjoara si vei comunica cu usurinta. Duminica, esti prea sobru, iar unii te considera mai matur decat esti. Iti place sa fii disciplinat si organizat. Nativele intra fortat intr-o campanie de analiza si "sinteza" a veniturilor.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – vineri

FECIOARA

Esti foarte energic, poti sa iei decizii rapide si benefice pentru toti. Ii vei influenta pe cei din jur cu aceasta atitudine. Puterea ta de concentrare este impresionanta. Daca esti student, acest lucru te va ajuta foarte mult la examene. La serviciu, vei fi in centrul atentiei, pentru ca vei obtine numai rezultate bune. Te vei confrunta cu schimbari importante, dar te vei acomoda cu usurinta. La sfarsitul intervalului, vei asculta multa muzica impreuna cu prietenii. Daca exista conflicte, se vor aplana de la sine. Nativele devin mai calme si mai lipsite de dorinta de a face schimbari de dragul schimbarii.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – miercuri

BALANTA

Devii o persoana inteligenta, foarte energica, care rezolva cu usurinta problemele conflictuale. Iti exprimi sentimentele cu usurinta si tot ce spui este plin de semnificatii, dar iti doresti sa fii mai practic, mai organizat. Iti place sa te implici in aventuri erotice, dar trebuie sa te concentrezi asupra unui contract important. Vei lucra peste program intregul interval. Cauti sa obtii cat mai multe informatii in domeniul in care lucrezi, vrei sa stii toate noutatile. Iti vei face noi prieteni dintre colegi. Nativele sunt extrem de tandre, dar total lipsite de energie.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – joi

SCORPION

Esti foarte generos cu cei din jur intreaga saptamana si faci totul pentru a-i vedea fericiti. Muncesti mult pentru a realiza ceea ce isi doreste persoana iubita, insa iti este teama de esec. Este posibil sa te confrunti cu niste schimbari profesionale. Miercuri si joi, ai tendinta sa fii original si creativ la serviciu. Ii incanti pe cei din jur cu ideile pe care le ai, cu discursurile tale, iar cei din jur se simt in siguranta alaturi de tine. La sfarsitul intervalului, vei avea o atitudine mai ciudata. Nativele sunt admirate si curtate de cei din anturaj, dar prefera solitudinea.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – duminica

SAGETATOR

Marti, vei lua o decizie importanta legata de viata profesionala. Miercuri si joi, vei rezolva cu usurinta problemele cu care te confrunti. Intregul interval, iti place sa faci schimbari, mai ales in propria casa. Mediul in care traiesti trebuie sa fie cat mai confortabil. Vineri, vei fi mai energic, mai dinamic decat de obicei. Esti in competitie cu colegii si iti doresti sa fii primul. Sambata, vei descoperi ca poti fi foarte ordonat, daca vrei. Dupa treburile casnice, te vei intalni cu prietenii. Nativele pot sa intre in incurcaturi sentimentale, cu sau fara voie!

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – miercuri

CAPRICORN

Marti si miercuri, vei renunta la problemele pe care trebuie sa le rezolvi si vei incerca sa faci ceva diferit. De joi, vei avea mai multa imaginatie, te vei implica in activitati aristice. vei fi preocupat de viitorul familiei tale, de cei care sunt singuri si au nevoie de ajutor. Este un interval potrivit pentru a-ti reevalua situatia financiara, pentru a plati taxe si asigurari. La sfarsitul intervalului, ar fi bine sa petreci putin timp singur si sa te gandesti bine ce ar trebui sa faci in viitor. Nativele au tendinta sa faca excese alimentare periculoase pentru silueta lor.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – luni

VARSATOR

Esti foarte practic si stii cum sa iti sfatuiesti colegii, astfel incat sa nu cheltuiasca prea multi bani. Stii ce vrei si reusesti sa-ti rezolvi problemele, fara prea mult efort. Esti foarte responsabil si te vei descurca in orice situatie si asta nu pentru ca detii controlul, ci pentru ca iti faci treaba foarte bine. Vei avea o perioada destul de dificila din punct de vedere sentimental si vei face tot posibilul sa nu devina catastrofala. Sambata, poate te vei hotari sa pleci intr-o calatorie. Nativele sufera, intregul interval, de un fel de dor de duca si se simt "incorsetate".

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – miercuri

PESTI

Este un interval potrivit pentru a lucra doar in echipa. Relatia cu persoanele la care tii devine foarte importanta, te gandesti la casatorie sau un nou parteneriat. S-ar putea sa iti schimbi resedinta pentru a putea profita de o slujba noua, avatajoasa. Ai idei noi si planuri care te vor ajuta sa obtii rezultate mai bune in viitor. Ii intelegi pe toti si esti sensibil la nevoile celor din jur, esti comunicativ si e foarte posibil sa fii pus in pozitia de a ghida sau a le "preda" celor din jur. Nativele ii irita pe cei din jur (mai ales pe cei din familie) cu pretentii si critici.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – marti