BERBEC

Dorinta de a detine multa putere de decizie ramane de actualitate, la fel ca si conflictele cu cei pe care doar dv. ii considerati subalterni. Nu exista nici sanse de promovare, nici de deschidere a unor noi activitati. Vise destramate.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●●●

TAUR

Aveti sperante mari, care insa vor fi destramate, daca nu tineti cont de indicatiile unei femei cu experienta. Azi, nici o sansa, nici o propunere, in schimb actioneaza tendinta de a apela la afaceri ilicite, cu parteneri nesiguri.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●●

GEMENI

Va ascundeti cu grija planurile si nu comunicati nimanui ca sunteti decis sa faceti apel la orice mijloace pentru a provoca o schimbare perfecta doar pentru dv. Sunt avantajati cei ce au afaceri proprii ori care lucreaza in comertul exterior.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

RAC

Mai putin sensibil la critici, dar la fel de visator, renuntati la schimbari, doar pentru ca partenerii va sustin financiar, dupa ce dv. v-ati cheltuit toate fondurile cu generozitate. Dorinta de afirmare este criticata si de prieteni.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●●

LEU

Dezamagit, tensionat si stresat, preferati ca macar cariera sa reprezinte un punct de stabilitate si nici nu concepeti ca acum sa mai faceti vreo schimbare, oricat de benefica ar parea la prima vedere. Lipsa de maleabilitate a colegilor.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●●●

FECIOARA

Daca nu au facut-o pana acum, vor renunta la parteneri, cu riscul de a suporta contracte anulate. Somerii nu au nici o sansa sa se angajeze nici macar provizoriu, iar cei care au afaceri stabile vor prefera sa se odihneasca toata ziua.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●●

BALANTA

Schimbarile cele mai importante vor avea loc in activitatea celor care sunt patroni, pentru ca isi vor schimba partenerii. Ceilalti accepta orice si muncesc din greu in activitati brute. Apar pentru toti mari probleme care cer decizii rapide.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

SCORPION

Toti sunt stresati de schimbarile care sunt impuse de sefi mai mari! Se incheie o etapa prin renuntarea la cea mai mare parte din activitatile de pana acum, avandu-se in vedere dezvoltarea unor noi specializari. Dezavantajati sunt exportatorii.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●●

SAGETATOR

Ceea ce ati visat de atat timp in sfarsit prinde viata! Descoperiti ca nu aveti parteneri potriviti. Cei mai avantajati sunt exportatorii si cei care colaboreaza cu armata. Nivelul cheltuielilor depaseste cu mult fondurile de care dispuneti.

Sanatate – ●●●

Bani –●

Dragoste –●●●

CAPRICORN

Nici macar cadourile nu pot acoperi intreaga valoare a "investitiilor" facute fara a va sfatui cu nimeni apropiat. Ascultati parerile celor din anturaj si considerati ca ati gasit specialistii potriviti pentru a va scoate din marasmul financiar.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●●●

VARSATOR

Faceti imprumuturi pe baza unor sume care nu se stie cand vor aparea. Interventiile prietenilor va dau cosmaruri si nu mai sunteti in stare sa-i contracarati. Nu e bine sa va bazati pe sanse! Norocul pare inexistent, familia nu va sustine…

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●●

PESTI

Colegii profita de imposibilitatea de a va face un plan bugetar coerent. Intuitia e singura care va mai poate ajuta! Puneti in practica noi activitati, semnati contracte, va extindeti aria de activitate si implicit vor aparea castiguri mari.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●