BERBEC

Nu este exclus sa va indragostiti pe neasteptate marti de o persoana total nepotrivita. Miercuri, iubire parasita si lipsa de recunostinta! Joi, relatii sentimentale cu parteneri tineri si discutii in contradictoriu cu colegele. Seara, intalniri amoroase "fructuoase". Vineri, relatiile parteneriale se "diversifica" pentru nativi, in sensul aparitiei unor conflicte din cauza neintelegerii situatiilor care tin de viata de familie. Sensibilitate nejustificata pentru native, intregul interval.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – vineri

TAUR

Sefii au ocazia sa descopere la dv. talente care nici nu banuiau ca exista. Cu cat sunteti mai fidel si mai consecvent, cu atat "actiunile" si credibilitatea dv. vor creste. Miercuri, va cuceriti pana si adversarii prin farmecul pe care il exploatati cu buna stiinta. Magnetismul dv. nu poate fi explicat decat de experienta si dorinta de a va impune! Vineri, trebuie sa participati la o sedinta plictisitoare, la care veti primi noi sarcini profesionale absolut debusolante. Este de preferat sa nu comentati in nici un fel! Intreg week-end-ul, nativii se plimba, iar nativele muncesc.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – marti

GEMENI

Nu mai aveti incredere in persoana iubita, dar nu gasiti o maniera "civilizata" pentru a va desparti. Nimeni nu va ajuta cu adevarat sa depasiti obstacolele aparute. Nu aveti cum sa ocoliti miercuri prezentarea la serviciu a unor subiecte neinteresante. Va supara imposibilitatea de a castiga mai multi bani pentru a va putea ajuta rudele. Luati in calcul joi toate obligatiile pe care le aveti si decideti ca a venit momentul sa va impacati cu cei care v-au creat suparari mari. Plecati in week-end la un drum lung neprevazut! Nativele sunt mai comode!

Zile norocoase – miercuri si vineri

Zile fatidice – joi

RAC

Obtineti in sfarsit ceea ce ati pus la cale de mai mult timp, prin intrigi foarte bine tesute. Nici nu va bucurati, nici nu va intristati, ci mai degraba sunteti indiferent. Joi, entuziasmul dv. ia sfarsit o data cu necesitatea organizarii unei selectii profesionale, de la care nu aveti cum sa lipsiti, deoarece faceti parte din "juriu". Intalniri neplacute vineri, cand dispuneti de prea putini bani si cautati modalitati originale de obtinere a acestora. Ar fi de preferat sa fiti mai modest in ceea ce priveste investitiile pe care le doriti. In week-end, se distreaza doar nativele!

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – luni

LEU

Toata lumea incearca sa va schimbe opiniile, iar senzatia ca depindeti de altii este pentru dv. absolut catastrofala. Va simtiti marti inutil, lipsit de sanse si batut de soarta. Miercuri, sunteti preocupat de revigorarea relatiei dv. cu partenerul intim si faceti tot posibilul sa-i atrageti atentia acestuia asupra sentimentelor dv. Sanse datorate indeosebi tandretei. Vineri, sunteti convins ca ii plictisiti pe cei dragi cu predicile pe care le tineti, dar nu cunoasteti alta posibilitate de a-i influenta. Renuntare dupa interventiile unei rude. In week-end, stres maxim si pentru nativi si pentru native.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – duminica

FECIOARA

Intransigenta luni fata de cei lipsiti de posibilitati financiare si excluderea acestora din afaceri comune, fara nici o retinere. Marti, aprecieri favorabile din partea sefilor. De joi, imprudenta in vorbire si intreruperea unor negocieri importante. Reactii bruste, declaratii necenzurate si agresivitate prin intermediul cuvantului, mai ales in cazul nativelor. Munca multa si lipsa de recunostinta din partea colegilor, pentru nativi. Vineri, excese de tot felul si renuntarea la plecarea in concediu, cu speranta ca veti reusi sa va gasiti alt serviciu. Nativele nu renunta la ironiile usturatoare.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – joi

BALANTA

Apreciere defectuoasa a situatiilor de catre native si imposibilitate de a renunta la vise exagerate despre promisiuni mai vechi. Miercuri, implicare in activitati periculoase la prima vedere (indeosebi pentru nativi). Joi, rezultatele financiare vor fi platite in avans, chiar daca vor exista neintelegeri cu sefii. Beneficiati de parteneri seriosi si puternici, care va ameninta cu ruperea relatiilor. Indici de frustrare in viata profesionala, ca urmare a renuntarii la o parte dintre parteneri. Vineri, radicalismul si lipsa de masura nu va ajuta sa depasiti problemele. Nativele continua sa faca eforturi maxime.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – vineri

SCORPION

Agresivitate, indiferenta la orice moderatie, orice indecizie sau slabiciune din partea celor din jur, manifestate indeosebi de nativi. Deveniti mai bland miercuri, la aparitia persoanei iubite. Joi, situatii deosebit de periculoase pentru native, in ceea ce priveste un control birocratic. Va fi necesar sa evitati implicarea in afaceri noi sau sa angajati colaboratori neverificati. Relatiile parteneriale capata mai multa stabilitate. Vineri, mult mai increzator, stabiliti intalniri importante, dar uitati sa le onorati ori doar intarziati prea mult. Nativele vor un nou partener de cuplu.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – joi si vineri

SAGETATOR

Relatii explozive cu sefii mai vechi, chiar daca sunt aducatoare de bani. Miercuri, momente de intuitie maxima, dar si de confuzie, exact cand trebuie sa luati decizii rapide. Este posibila aparitia unor informatii despre adversari, mai ales joi. Noi drumuri si noi parteneri pentru native, care va pun in situatii neasteptate, dar suficient de placute. Comunicare din ce in ce mai dificila a nativilor cu toti cei apropiati. Vineri, multe cheltuieli neprevazute, care va golesc punga si va lasa fara speranta. Nativele vor sa calatoreasca mai mult.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – vineri

CAPRICORN

Doriti din tot sufletul sa intemeiati o noua familie sau (daca sunteti deja casatorit) sa va impacati mai bine cu partenerul de viata. Marti, bilantul financiar nu este prea placut. Joi, va revine ambitia sau, mai bine spus, aceasta se acutizeaza si este posibil sa aveti unele mici probleme cu partenerii de orice fel si indeosebi cu sefii directi. Descoperiti vineri ca va este usor sa cooperati cu colegii mai tineri si va decideti sa ii ajutati si de acum inainte. Sambata, cei care au copii vor avea surprize placute care ii vor incuraja. Nativele uita de familie si se dedica noilor activitati profsionale.

Zile norocoase – luni si vineri

Zile fatidice – marti si joi

VARSATOR

Gasiti marti noi metode pentru a stimula interesul celor din jur pentru realizarea scopurilor dv. Miercuri, va aduceti aminte de greseli din trecut, aveti grija sa nu le mai repetati acum si propuneti un proiect foarte avantajos celor ce fac parte din forul care trebuie sa va dea aprobarile necesare. Joi, aveti emotii, deoarece nu sunteti agreat de catre sefi. Vineri, nu puteti sa-i iertati pur si simplu pe cei care au incercat sa va insele si continuati sa le reprosati mereu si mereu aceleasi greseli. Nativele sunt foarte irascibile intregul interval.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – joi si vineri

PESTI

Nu mai dispuneti de ajutoarele de pana acum, pentru ca prietenii dv. s-au imbolnavit si au ei acum nevoie de sprijin. Starea de oboseala este maxima miercuri. Nu va intelegeti prea bine cu partenerele de care totusi nu va puteti dispensa. Joi, adoptati o atitudine detasata, sperand ca in curand situatia se va schimba de la sine. Sunteti mai pretentios si nu faceti decat sa-i plictisiti pe cei din jur cu ceea ce doriti sa va ofere. Nu va ganditi vineri nici la cat le este de greu, nici ca ati putea fi mai diplomat! Nativii sunt melancolici, iar nativele, tandre.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – miercuri