BERBEC

Foarte irascibili din cauza volumului mare de activitati si a faptului ca nu sunteti lasati sa lucrati in liniste, puteti intra in conflict atat cu persoana iubita, cat si cu familia. Lipsa de energie suficienta va scoate parca din minti!

Sanatate – ●

Bani –●●●

Dragoste –●

TAUR

Senzuali si foarte sensibili, sunteti multumit de multitudinea de sanse sentimentale. Starea de sanatate devine din ce in ce mai buna, asa ca nu este exclus sa planificati tot felul de calatorii de placere. Vise si sperante.

Sanatate – ●●●

Bani –●●

Dragoste –●●●

GEMENI

Sunteti nemultumit de lipsa relatiilor erotice, sentimentale. Viata vi se pare fara sare si piper, mai ales ca prietenii si amicele lipsesc din diverse motive. Apar sanse pentru o aventura, dar va lipseste energia pentru a le exploata.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

RAC

Mai sentimentali decat de obicei, familistii vor avea discutii foarte „aprinse” cu persoana iubita, deoarece nu mai pot sustine singuri povara activitatilor cotidiene. Sunteti nevoit sa faceti multe drumuri, din care multe fara rost.

Sanatate – ●

Bani –●●●

Dragoste –●●

LEU

Aveti o sanatate problematica, dar sunteti ajutat in continuare de colegi. Familistii trebuie sa isi ajute copiii, iar studentii vor sa schimbe pe neasteptate profilul studiilor. Majoritatea vor pleca la drum fara organizare prealabila.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●●●

FECIOARA

Familistii sunt foarte constienti ca nu pot fi fericiti fara persoana iubita, iar celibatarii, ca este necesar sa se casatoreasca neaparat. Munciti singur, dar cu real folos pentru a imbunatati confortul locuintei proprii.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

BALANTA

Aveti putine motive sa fiti fericiti, dar manifestati necontenit aceasta stare. Veti planifica mici calatorii de placere, probabil insotit de persoana iubita. Ar fi de preferat sa nu va destainuiti amicilor, care au propriile planuri.

Sanatate – ●

Bani –●●●

Dragoste –●●

SCORPION

Cei mai multi considera ca li se da o atentie deosebita din cauza banilor, dar in realitate raspandesc o atractie greu de definit, inconfundabila. Este posibila si aparitia unor probleme de sanatate (hepatite ori pneumonii).

Sanatate – ●

Bani –●●●

Dragoste –●●

SAGETATOR

Excesiv de optimisti, vorbiti mult si nu este exclus ca persoana iubita sa se simta la un moment dat frustrata, marginalizata. Tandri si foarte diplomati, ii ametiti pe toti cei din anturaj cu sarmul dv. cuceritor. Noapte de iubire!

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●●●

CAPRICORN

Puteti esua in relatia cu persoana iubita, in favoarea unor aventuri erotice, care recunoasteti ca este "interzisa". Este posibil de asemenea ca toate relatiile parteneriale sa fie oarecum in pericol (doar cele amicale rezista).

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●

VARSATOR

De obicei tandri, veti face declaratii belicoase si nu va veti pastra calmul nici in fata amicilor ori rudelor apropiate. Soferii trebuie sa fie mai atenti decat pana acum pentru a evita eventualele accidente! Ideile va sunt apreciate de sefi.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

PESTI

Familistii respecta sfaturile amicale si isi educa cu mai multa severitate copiii. Cu toate ca aproape toti au realizari profesionale exceptionale, raman cam nemultumiti si viseaza la lucruri (si persoane) intangibile. Degringolada!

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●●●