BERBEC

Acesti nativi beneficiaza de aspecte benefice, care le vor permite chiar sa fie promovati (daca nu cumva deja li s-au recunoscut meritele profesionale). Pleaca la drum marti si au grija sa ascunda motivul. Familii reunite sau doar buna intelegere intre parteneri. Nativii din al treilea decan sunt intregul interval cei mai admirati, indeosebi pentru talentele de care dau dovada. Nu este exclus sa fie vorba si de dezamorsarea unor diferende de natura artistica. Impreuna cu Balantele alcatuiesc intregul interval un "cuplu" de aur. Nativele au bune posibilitati de afirmare in domeniul in care activeaza.

Zile norocoase - joi

Zile fatidice - miercuri

TAUR

Vor aparea intregul interval conflicte destul de importante intre sefi si colaboratori sau, mai precis, intre Tauri si Varsatori. Poate fi vorba insa si de o stare generala de confuzie si de melancolie, datorate nevrozei de primavara care actioneaza in forta! Vor avea de suferit din cauza nerabdarii si a luarii deciziilor sub imperiul maniei atroce doar Taurii din primul decan (sau acei nativi care au Ascendentul in aceasta "zona" zodiacala). Ceilalti nativi au o stare de rau inexplicabila (eventuale colici abdominale). Nativele triumfa prin simpla expunere a unor lucrari particulare.

Zile norocoase - marti

Zile fatidice - luni

GEMENI

Gemenii primesc la inceputul saptamanii vesti neplacute si, cu toate ca au foarte mult de lucru, vor trebui sa lase totul balta si sa plece la drum. Li se ofera si bani miercuri, iar nativele au surprize placute seara. Cei din primul decan se apuca de noi afaceri joi. Pentru toti nativii, ziua de luni va aduce unele conflicte mari cu prietenii si dorinta de a ii pedepsi exemplar. Din fericire, inregistreaza succese dupa succese, sunt mai calmi si mai amabili, iar cei tineri clocotesc de planuri. Creativitatea nativelor este evidentiata si poate duce la contracte noi.

Zile norocoase - miercuri

Zile fatidice - vineri

RAC

Daca pe Lei, Racii ii ajuta neconditionat, pe Capricorni ii terorizeaza cu buna stiinta, fiind convinsi ca astfel vor avea succes in a obtine ceea ce isi doresc. Toti nativii primesc cadouri si fac declaratii de dragoste cui nu trebuie. Orice s-ar intampla, exista un echilibru in toate evenimentele. Sunteti din nou "vedete", in sensul ca ii ajutati pe toti sa-si rezolve problemele (mai ales cele profesionale). Cei din ultimul decan se indragostesc la prima vedere. Pentru native, apar adversari energici care actioneaza, fara sa se fereasca, impotriva lor.

Zile norocoase - luni

Zile fatidice - joi

LEU

Acesti nativi sunt destul de nervosi si trebuie sa faca mari eforturi pentru a fi diplomati, ca sa nu piarda un sprijin financiar. Sunt fericiti, deoarece reusesc sa-si achite toate datoriile si pot sa faca investitii in viitor. Cei din al doilea decan se apuca pe neasteptate sa scrie sau au o activitate artistica. Toti nativii sunt intregul interval lacomi si pofticiosi. Nativele vor consuma prea mult alcool, iar nativii vor manca prea mult. Exista pericolul ca medicamentele sa aiba efect contrar, mai ales in cazul cardiacilor. Nativele beneficiaza de aspecte benefice, care le vor permite sa fie promovate.

Zile norocoase - marti

Zile fatidice - vineri

FECIOARA

Acest interval este mai mult decat interesant, mai ales daca aveti incredere in partener. Norocul apare la mijlocul intervalului si se pare ca Fecioarele vor incasa bani, indeosebi daca stiu sa pastreze secretele incredintate. Sunteti toata saptamana un pic prea incapatanati si nu-i iertati pe cei care se opun deciziilor dv. Este foarte posibil ca tocmai acum sa fie descoperite noi talente, mai ales in muzica si dans. Este vorba de posibilitati de afirmare, valabile mai ales pentru cei nascuti in al doilea decan. Nu sunteti degeaba optimisti - primiti bani si vineri! Nativele isi pun in valoare toate talentele.

Zile norocoase - miercuri

Zile fatidice - luni

BALANTA

Reusiti sa restabiliti o atmosfera mai calma intre dv. si prieteni, dar situatia din propria casa nu va multumeste si exista momente cand parca ati vrea sa plecati unde vedeti cu ochii. Partenerul de viata este intelept, insa si foarte pretentios. Nu va intelegeti nici cu rudele, nici cu vecinii. Este adevarat ca sunteti si foarte sensibil, numai ca nimeni nu ar rezista criticilor permanente si barfelor "colorate". Din punct de vedere profesional, situatia se reglementeaza. Nativelor li se ofera sansa, chiar in concediu fiind, sa se afirme in noi domenii.

Zile norocoase - vineri

Zile fatidice - sambata

SCORPION

Va descoperiti talentele cu ajutorul colegilor daruiti cu multe calitati. Primiti si bani, marti si miercuri, faceti multe drumuri scurte si sunteti mai vorbaret decat pana acum. Elevii au noroc maxim si isi indreapta situatia scolara! Veti face multe drumuri scurte la o ruda apropiata bolnava, dar nu veti pregeta sa incepeti si o curatenie generala. Sperati ca veti primi ajutor din parte unor prieteni, dar sprijinul lor este de scurta durata. Mai primiti bani tocmai sambata! Se pot spune despre native lucruri nefavorabile care sa determine o serie de reactii in lant.

Zile norocoase - joi

Zile fatidice - marti

SAGETATOR

Nu vor exista probleme deosebite nici in ceea ce priveste serviciul, nici in ceea ce priveste casnicia. Dimpotriva! Partenerul de viata chiar va ajuta sa finalizati toate proiectele. Din pacate, va deplasati din ce in ce mai greu si asta va irita. Incepeti saptamana prin a primi sume importante cu care doriti sa faceti surprize placute familiei. In casnicie, lucrurile se complica vineri - partenerul este cand foarte calm si tandru, cand agresiv. Atmosfera incarcata de senzualitate duminica! Nativelor li se reproseaza replicile acide de catre persoane lipsite de fantezie.

Zile norocoase - vineri

Zile fatidice - miercuri

CAPRICORN

Reusiti sa va impacati cu toata lumea, doar pentru ca nu mai aveti timp sa despicati firul in patru. Sunteti contactat de diverse persoane pentru a participa la activitati noi. Se poate spune ca aveti mult noroc la serviciu. Prieteni ciudati joi! Cu toate ca aveti foarte mult de lucru (ati inceput in mod sigur o activitate noua), trebuie sa plecati la drum. Este posibil ca tocmai din cauza acestei noi ocupatii sa fie necesar sa stabiliti noi contacte. Parintii sunt din ce in ce mai diplomati! Toate nativele sunt mai vulnerabile decat de obicei.

Zile norocoase - marti

Zile fatidice - luni

VARSATOR

Sunteti in pragul unei depresii. Se pare ca aveti din nou probleme cu serviciul, insa prietenii nu va uita si va ajuta cat de mult pot. Lucrurile stau mai rau pentru cei casatoriti (ganduri de despartire, miercuri). Apar si multe drumuri neplanificate. Inca mai aveti sanse sa recuperati joi niste sume destul de importante, care va vor permite sa va achitati integral datoriile. Nu sunt excluse unele mici scandaluri din cauza invidiei celor din anturaj. Nu mai aveti timp sa plecati nicaieri in weekend din cauza contractelor. Nativele au activitati lipsite de noima si un program dezorganizat.

Zile norocoase - vineri

Zile fatidice - joi

PESTI

Veti cheltui din nou foarte multi bani, pentru ca sunteti anuntat in ultimul moment ca trebuie sa faceti un drum mai lung, exact la mijlocul intervalului. Calm in continuare, dar si foarte sensibil la ceea ce cred ceilalti despre dv. Nu aveti incotro joi si trebuie sa "imbunatatiti" realitatea pentru cineva care este foarte insistent. Aveti mai putin de lucru ca de obicei vineri, dar aveti si multe drumuri de facut (scurte si mai lungi). De prieteni si vecini binevoitori nu duceti lipsa! Nativele se supun orbeste indicatiilor medicale.

Zile norocoase - miercuri

Zile fatidice - marti