BERBEC

O serie de discutii de la serviciu scot la iveala o multitudine de ipostaze prin care va surprindeti adversarii si partenerii deopotriva. Grija de a nu ramane descoperiti financiar va face sa pareti avar si nepasator cu grijile celor dragi. Preocuparile pentru parinti sunt insa la loc de frunte, asa ca vi se scuza tot ceea ce la prima vedere va inculpa. La sfarsitul intervalului, sunt posibile conflicte cu persoana iubita, ce se produc in conditii de stres. Renuntati la tendinta de a da ordine tuturor! Prin deciziile pe care le iau, nativele reusesc sa-si puna in cap toata familia si apoi considera ca sunt stresate din cauza lor, uitand ca i-au provocat continuu.

Zile norocoase - marti

Zile fatidice - vineri

TAUR

Primiti oferte de toate felurile direct ori prin interpusi. Somerii pot gasi servicii de sezon neasteptat de bune, iar celor angajati li se aduce la cunostinta primirea unor "prime" mult aşteptate. Pot analiza cu usurinta starea lor de sanatate si iau decizii salvatoare. Exista intregul interval discrepante intre ceea ce fac si ceea ce gandesc sau spun ca vor face. Pun la cale cu buna stiinta surprize pentru cei dragi, fara sa stie ce efect vor avea acestea. Fac experiente de dragul de a descoperi ce ascund cei dragi si sunt la randul lor surprinsi de rezultate. Sumele care apar la sfarsitul intervalului sunt insuficiente pentru native, care chiar nu mai stiu cum sa-si achite toate facturile.

Zile norocoase - joi

Zile fatidice - miercuri

GEMENI

Gasiti pentru fiecare din anturaj solutiile necesare sa scape de necazuri, insa dv. ramaneti vulnerabil la interventiile "amicale" ale sefilor. Pot avea sanse sa castige procese prin martori sinceri, aparuti pe neasteptate. Exista riscul sa fie tradati de o femeie din anturaj, care face interventii periculoase din pura rautate. Intrigile si barfele nu vor fi dezamorsate decat peste luni bune de "lupte" bine tintite. Unii nativi nu rezista la precipitarea si inmultirea aversiunilor, altii le vor ocoli prin indiferenta. Nativele isi rezolva toate problemele cu ajutorul rudelor si al prietenilor, care doar pareau ca au uitat de ele.

Zile norocoase - luni

Zile fatidice - sambata

RAC

Se vor exprima direct, cu eleganta, mult calm si diplomatie si vor castiga admiratia colaboratorilor. Se vor "bate" pentru a recupera ultimul banut din datoriile neachitate la timp si nu sunt excluse noi "procese". La mijlocul intervalului, sunt prinsi in evenimente, din care ies cam ciufuliti indeosebi celibatarii. Toti trebuie sa-si respecte promisiunile, chiar daca nu le face deloc placere situatia in care s-au pus singuri. Dorinta de a fi sinceri cu orice risc pana la capat ii salveaza. Nativele descopera ca sunt implicate in prea multe activitati si ca nu mai au cum sa le faca fata tuturor.

Zile norocoase - vineri

Zile fatidice - marti

LEU

Starea de nemultumire si iritare va disparea prin eforturi mari si prin angajarea unor discutii lamuritoare cu partenerul de cuplu. Stiu foarte bine care le sunt defectele si calitatile si nu pot fi pacaliti de cei din anturaj, care vor sa le preia sarcinile, dar si resursele financiare. Sunt prea mandri si prea orgoliosi pentru a nu lua atitudine si pentru a nu-i pedepsi pe toti cei vinovati. Nu pot controla destinul si greselile facute de membrii familiei, iar reactiile vor fi greu de suportat. Celibatarele sunt norocoase si iau decizia sa se casatoreasca! Cereri in casatorie si bani la sfarsitul intervalului.

Zile norocoase - miercuri

Zile fatidice - luni

FECIOARA

Sunt supuse unor presiuni din partea familiei, care in mare parte au la baza o activitate nefinalizata. Li se poate reprosa orice, dar nu lipsa de implicare si absenta dorintei de a lucra. Inspiratia lor si puterea de a decide rapid ii vor scapa de reprosuri si vor reusi chiar sa intoarca totul in favoarea lor. Schimbarea de principii va surveni la mijlocul intervalului si va marca inceputul unei evolutii a destinului acestor nativi. Vor deveni brusc mai eficienti si mai lipsiti de scrupule. Situatia profesionala si cea financiara a nativelor sunt exceptionale, asa ca nu este de mirare ca sunteti inca invidiate si prietenele au disparut ca si cum nu au existat niciodata.

Zile norocoase - joi

Zile fatidice - sambata

BALANTA

Iau masuri excesive si ii pedepsesc cu multa usurinta pe membrii familiei ori pe colaboratorii care gresesc. Cei mai multi nativi incep stadii de perfectionare din proprie initiativa. Preocuparile lor majore se refera strict la propria persoana. Starea de sanatate pare sa se complice prin aparitia unor boli de sezon, nevroze ori guturaiuri. Apar sanse deosebite pentru cei care vor sa-si imbunatateasca activitatea profesionala. Brusc, realizeaza ca au nevoie de interventii si relatii, pentru a realiza ce doresc. Pentru native, un concediu este absolut necesar pentru pregatirile familiale, insa nu primesc imediat aprobarea necesara.

Zile norocoase - vineri

Zile fatidice - miercuri

SCORPION

Se accentueaza nemultumirile fata de prieteni, care cer atentie si nu ofera nimic in schimb. Renunta la a mai cere explicatii celor ce gresesc in mod repetat si iau masuri care par mult prea severe, pentru ca nu vor oferi nicio explicatie. Se amelioreaza relatiile familiale, iar comunicarea este mai lejera, dar numai la acest nivel. Viata personala este echilibrata, presarata cu mici bucurii si sperante noi. Nu apar schimbari in starea de sanatate, in afara unui dezechilibru tiroidian. Nativele obtin orice doresc cu eforturi minime. Devin adevarate vedete si nimeni nu indrazneste sa le refuze, oricat de pretentioase ar fi.

Zile norocoase - luni

Zile fatidice - joi

SAGETATOR

Descopera ca au aliati de nadejde care ii scapa de cei ce fac promisiuni fara acoperire. Sunt respectati, pretuiti, si nu mai sunt obligati sa faca permanent compromisuri. Pot sa se ocupe de activitatile lor preferate fara a li se mai atrage atentia ca pierd timpul si asta numai pentru ca au inregistrat deja succese promitatoare. Toate ocaziile sunt exploatate la cel mai inalt nivel, fara a mai apela la ajutoare din afara. La sfarsitul intervalului, primesc apeluri disperate din partea amicilor care trebuie ajutati. Cele mai multe native fac o calatorie de placere ori se inscriu la cursuri in strainatate.

Zile norocoase - marti

Zile fatidice - sambata

CAPRICORN

Trezesc admiratia celor din jur prin asumarea unor obligatii generale. Vor primi felicitari si multumiri care le satisfac orgoliul si dorinta de a se emancipa. Au senzatia ca au reusit sa se impuna si doresc sa continue sa se afirme prin orice fel de mijloace. Nativii maturi sunt surprinsi de schimbarile rapide din bugetul propriu. Toti au probleme cu partenerul de viata care se cearta cu toata lumea, inclusiv cu rudele si vecinii. Fac multe drumuri scurte si le amana pe cele lungi. Nativele, cu ajutorul unei intuitii nelimitate si cu sprijinul unor prieteni si amice, reusesc sa depaseasca toate "incercarile" din acest interval.

Zile norocoase - miercuri

Zile fatidice - vineri

VARSATOR

Incepeti intervalul prin incasari care va ofera ocazia sa scapati de datoriile acumulate pana acum. Legati noi prietenii cu ocazia unor drumuri si aveti grija sa va asigurati ca aceste relatii vor avea viata lunga. Comunicati cu mai multa usurinta, numai ca relatiile parteneriale incep sa va faca probleme, daca nu cumva ati decis deja ca nu mai sunt sperante pentru o buna intelegere. Sunteti poate un pic prea energic la serviciu si puteti fi acuzat din aceasta cauza de agresivitate. Nativele sunt nevoite sa ingrijeasca o ruda bolnava si, cu toate ca isi fac datoria, primesc si reprosuri pentru ca nu au actionat mai din timp.

Zile norocoase - joi

Zile fatidice - luni

PESTI

Nici dv. nu stiti de ce sunteti nemultumit, deoarece nici sentimental, nici financiar situatia nu justifica o astfel de senzatie. Este adevarat ca cei care au copii nu se mai inteleg deloc cu acestia, ca partenerul pare absent si nu se mai implica in nimic, dar decizia de a face un drum foarte lung, prin care sa va departati de tot, este drastica. Sensibilitatea si grija pentru ziua de maine sunt coordonatele principale ale comportamentului lor bizar. Cei care fac excese ori nu renunta la vicii vor avea o stare de sanatate fragila. Relansarea profesionala a nativelor nu mai poate fi amanata, asa ca nu iau in seama nemultumirile partenerului de cuplu ce considera ca isi pierd timpul cu un coleg sub pretextul unei mai bune colaborari.

Zile norocoase - miercuri

Zile fatidice - marti