BERBEC

Este posibila producerea unor accidente (alunecari de pamant, prabusiri etc.), in care sa fie implicate mai multe persoane, astfel incat sa fie necesara interventia urgenta a medicilor. Nativii sunt atrasi intregul interval de femeile "focoase" si cochete. Totii trebuie sa se fereasca de declansarea unui conflict, mai ales la vremea pranzului, miercuri. In cazul in care se amesteca si un alt nativ nascut in zodia Berbec, discutiile vor fi nesfarsite – un fel de cearta in care toata lumea vorbeste si nimeni nu asculta. Nativele sunt lipsite de sensibilitate, insa macar au grija sa para tandre.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – sambata

TAUR

Declaratiile de marti ale liderilor politici nascuti in Taur vor fi deosebit de intelepte, iar deciziile care se vor lua in acest domeniu vor avea repercusiuni benefice pentru intreaga societate. Miercuri, la vremea pranzului, va avea loc o intalnire sentimentala importanta. Recrudescenta unor neintelegeri pe plan profesional joi, care insa nu vor afecta in mod direct starea de spirit, va surprinde familia. Vor fi sistate unele proiecte. Toti Taurii vorbesc mult si se poate spune ca sunt fericiti (incep sa primeasca daruri consistente). Nativele sunt supraaglomerate de activitati diverse si stresante.

Zile norocoase – duminica

Zile fatidice – joi

GEMENI

Toti nativii sunt exagerat de amabili cu cei din jur. Pot foarte usor sa fie acuzati miercuri de ipocrizie, cu toate ca sunt sinceri. Toate excesele sunt pedepsite intr-un fel sau altul. Geminienele vorbesc mult si cheltuiesc mai mult decat primesc. Joi, doar nativii se decid sa se separe de partenera de viata, numai ca foarte putini vor mai gandi la fel si peste doua zile. Este posibil sa fie rupte relatiile parteneriale doar cu partenerii Sagetatori. Vineri, calatorii reprogramate si nativi adolescenti in impas. Ambitie exagerata pentru toate nativele intregul interval.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – marti

RAC

Trebuie respectate cu strictete dozele medicamentoase. Sunt posibile intoxicatii marti (cei care stiu ca sunt alergici vor trebui sa fie mai atenti decat de obicei). Cei din primul decan se afirma miercuri in conditii neobisnuite (sunt avantajati militarii si cei din structurile de securitate). Nativii de varsta a treia se grabesc sa faca interventii verbale si intra in incurcaturi, daca se colaboreaza cu Varsatorii in probleme de afaceri. Este posibil joi sa fie aflate secrete care au fost pazite cu grija pana acum. Au impresia ca gandesc logic, dar vor descoperi ca se insala. Nativele devin mai mamoase, indiferent de varsta.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – sambata

LEU

Mai energici, stiu cum sa se organizeze pentru a obtine efecte surprinzatoare. Intregul interval, va puteti baza pe colegii de curand angajati, care vor sa se dovedeasca utili. Prea energic pentru a avea rabdare cu cei din anturaj joi, iar in familie, prea obosit ca sa faceti declaratiile asteptate. Colegii va ofera ajutor vineri, fiind foarte intelegatori. Puneti in practica proiecte care va pot aduce bani, mai ales daca veti colabora cu nativii din Fecioara. Este bine sa nu va implicati in toate activitatile si sa nu faceti excese alimentare. Nativele sunt recalcitrante si cam zgarcite!

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – luni

FECIOARA

Toti nativii recunosc in acest interval meritele colaboratorilor si vor incerca sa aplaneze conflictele in care sunt implicati. Ingrijorare miercuri din pricina starii precare de sanatate a unei rude. Banii vin mai repede si mai usor, de unde nici nu va asteptati. Din ce in ce mai gelosi, se cearta joi cu persoana iubita pentru tot felul de cicaleli. Este indicata totusi mai multa diplomatie in relatiile cu cei din jur. Altercatiile cu prietenii dv. si dorinta de a-i pedepsi apar pe neasteptate. Nativele sunt la fel de critice si de lipsite de masura.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – duminica

BALANTA

Rabdarea va lipseste intregul interval. Ii puneti miercuri la grea incercare pe colegi, din cauza tendintei de a colabora cu adversarii de pana acum. Nativii sunt foarte activi din toate punctele de vedere. Joi, relatii familiale aproape perfecte. Se pot instala totusi nemultumiri din cauza stresului si a programului care va supraliciteaza. Vineri, este singura zi din aceasta saptamana in care pot primi bani, iar daca intarzie, vor recupera sansele abia luna viitoare. Oamenii de afaceri au sanse de reusita joi si vineri. Nativele nu prea stiu ce vor, insa sunt tandre si foarte senzuale.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – vineri

SCORPION

Mai prietenosi decat de obicei si mult prea preocupati de propriul camin (unii incearca pe toate caile sa-si faca rost de o casa numai a lor), vor bani multi, tocmai cand este sacul gol. Durerile de cap sunt miercuri din ce in ce mai suparatoare. Gandesc rational, au o inteligenta iesita din comun si o capacitate de adaptare invidiata de cei din anturaj. Li se propune vineri o calatorie lunga (unii vor pleca peste hotare) si din aceasta cauza este posibil ca prietenii sa fie invidiosi si sa-i barfeasca. Nativele sunt foarte energice si se impun in fata tuturor.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – luni

SAGETATOR

Conflict cu o prietena iubita, pe care o poate neutraliza insa usor un nativ din primul decan. Sexul este preocuparea cea mai importanta, dar poate deveni periculos miercuri. Vizite absolut necesare joi la o persoana bolnava, spitalizata de mult timp sau imobilizata la pat. Nativii se lasa cuprinsi de ambitie, fara a face insa eforturi deosebite, decat in sensul unor achizitii pe care le place sa le numeasca investitii. Vineri, toti spun lucruri trasnite. Intregul interval, Sagetatorii sunt mai prietenosi, dar si mai confuzi. Nativele par naive, insa tes planuri de razbunare meticuloase.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – joi

CAPRICORN

Norocul profesional le devine potrivnic intregul interval tuturor nativilor, asa ca este de preferat sa nu deschida noi fronturi impotriva adversarilor. Daca au insa un partener Rac, pot sa faca orice vor, cu conditia sa actioneze impreuna. Capricornii primesc totusi bani aproape intregul interval. Toti nativii sunt foarte influentabili joi, mai ales daca este vorba de participarea la unele excese, care le fac rau. In intimitate, folosesc un limbaj aproape trivial, ca un fel de supapa de defulare. Este bine sa se faca un control medical pentru a nu se folosi medicamente in exces. Nativelor nu le mai arde de nimic si vor doar multa liniste.

Zile norocoase – duminica

Zile fatidice – marti

VARSATOR

Cei mai avantajati nativi sunt cei din primul decan, deoarece sunt mai norocosi. Nu sunt in stare sa faca mai nimic in a doua parte a intervalului si chiar este de preferat sa stea in pat. Mai tot timpul filozofeaza, iar daca au un partener intim Taur, devin foarte nervosi. Celibatarii fac cunostinta miercuri cu persoane cu care ar vrea sa se casatoreasca. Nativii care se cununa in acest interval vor avea noroc in casnicie, dar un partener cam libertin. Oricum, este o perioada foarte buna pentru stabilirea relatiilor de orice fel. Nativele nu mai tin cont decat de dorinta lor de independenta.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – sambata

PESTI

Plini de energie si avant, acesti nativi rastoarna casa, dar pot deveni si adevarati aventurieri sentimentali. Firile mai artistice sunt cuprinse miercuri de fiorul creatiei. Relatiile in cuplu sunt sensibil mai bune si mai erotice, inainte de toate. Oamenii mai in varsta este bine sa se bazeze pe tinerii din anturaj si sa le exploateze ideile (oricat de originale). Inca de la inceputul intervalului, nativii barbati vor avea reactii puternice (chiar violente), in mare parte produse de comportamentul partenerei intime. Nativele nu au pretentii noi si considera ca se pot descurca si singure.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – marti​