BERBEC

Depasiti cu bine toate incercarile la care sunteti supus, numai ca faceti si excese destul de periculoase. De marti aveti incredere in dv. si nu mai asteptati sa fiti ajutat de nimeni. Sunteti cuceritor si faceti glume pe placul tuturor. Se pare ca acumularile financiare va inveselesc si va fac mult mai sociabil decat de obicei. Joi, farmec apreciat si incurcaturi, insa nu aveti stare! Sunteti in miscare continuu si va mai mirati ca cei dragi va reproseaza ca nu le dati atentie. In week-end, aveti foarte mult de lucru si intrati in panica. Nativele sunt apreciate de familie, de colegi si de persoana iubita, dar par la prima vedere nemultumite ori neincrezatoare.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – joi

TAUR

O ruda de sex feminin se afla in pericol si sunteti foarte ingrijorat. Din pacate, chiar daca lucrurile se vor rezolva, veti ramane cu un gust amar. Miercuri, nu este indicat sa le explicati rudelor mai tinere de ce sunteti atat de pretentios. Experienta dv. de viata nu este chiar atat de bogata, incat sa fiti mentor pentru toti! Rudele, vecinii si prietenii va pun rabdarea la grea incercare intregul interval. Nu ar fi de mirare sa "alegeti" o persoana pe care sa o considerati vinovata de tot ce vi se intampla. Nativele tinere se indragostesc iremediabil intr-o maniera foarte romantica.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – marti

GEMENI

Nu actionati decat strict in interes personal. Nu mai dati doi bani pe prieteni, iar cele mai multe rude v-au dezamagit. Miercuri, asteptati producerea unui eveniment iminent. Numai nativii din Pesti va pot anihila puterea de seductie si energia debordanta. In rest, stapaniti situatia (si oamenii) cu usurinta, mai ales ca sunteti si agresiv. Joi, nimic din ceea ce ati planuit nu se indeplineste si descoperiti ca aveti adversari foarte puternici. Vi se cere sa participati la o intalnire pentru a fi pus intr-o situatie dificila. Nativele sunt pline de energie si exuberanta si ii fac pe cei din anturaj sa simta ca pentru moment nimeni nu li se poate impotrivi.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – luni

RAC

Nu lasati sa fie pedepsita o persoana nevinovata, cu toate ca va trebui sa suportati repercusiuni grave. Miercuri, stiti ca sunteti vinovat si acceptati sa fiti penalizat. Chiar daca nu va face placere sa va prelungiti programul, mai ales ca ocupatiile nu va intereseaza, va veti dovedi harnicia din nou. Acasa, va asteapta seara de seara cate o surpriza! Sunteti din ce in ce mai insistent, sperand ca persoanele pe care le iubiti vor deveni mai bune. Va enervati degeaba si renuntati abia vineri. Nativele sunt senzuale si misterioase si ii cuceresc si pe cei mai misogini nativi din jurul lor.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – sambata

LEU

Vi se cere sa fiti mai ponderat in aprecieri, macar cand este vorba de persoanele din anturaj. Faceti observatii care clocotesc de senzualitate nesatisfacuta. De marti, incepeti o noua activitate sau continuati una mai veche, impreuna cu colaboratori cunoscuti de curand. Sunteti permanent nemultumit de venituri si de persoana iubita. Pasiunea va cuprinde pe neasteptate si nu va lasa sa va ganditi decat la eventuale intalniri amoroase. Sunteti cu capul in nori si va certati cu familia. Nativele se indragostesc usor, insa pe primul plan se afla cariera profesionala.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – duminica

FECIOARA

Suportati cu greu criticile prietenilor, mai ales ca dv. considerati ca nu se bazeaza pe realitate. Aveti dreptate si puteti presupune cu siguranta ca sunteti invidiat. Toate "aranjamentele" femeilor din anturaj se acumuleaza si sunteti in pericol sa va pierdeti postul. Pana vineri, situatia se reglementeaza, fara sa faceti eforturi deosebite. Sunteti intreaga saptamana o adevarata sursa de inspiratie pentru colegii dv. Aflati din surse sigure ca trebuie sa faceti un drum lung si primiti pe neasteptate banii necesari. Pe native, lipsa de discernamant a prietenilor, care se lasa influentati de barfele adversarilor lor, le impresioneaza nepermis de mult.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – marti

BALANTA

Eforturi, dar si succese multiple. Cu alte cuvinte, rezolvati toate problemele profesionale si va intalniti si cu persoana iubita (fara sa uitati de promisiuni!). Joi, toate planurile dv. sunt "penalizate" de piedici pe masura (cu cat sunt mai grandioase, cu atat obstacolele vor fi mai mari). Interveniti continuu, din curiozitate, in viata amicilor. V-ati saturat de toate intrigile adversarilor si actionati fara sa va ganditi la repercusiuni. Situatiile neplacute va tensioneaza, dar nu lasati pe nimeni sa intervina acum. Nativele nu se simt foarte bine si este posibil sa faca un control medical de buna voie.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – joi

SCORPION

Insistentele persoanei iubite va enerveaza si va decideti sa-i puneti cateva intrebari mai dure, care insa v-ar lamuri cat de cat ce sentimente are pentru dv. in realitate. Va simtiti mult mai dinamic si gata sa va luptati cu toti cei ce va barfesc. Este pacat sa va cheltuiti energia astfel, cand aveti inca atatea proiecte nefinalizate. Nu realizati ca sunteti prea darnic si ca puteti pierde foarte repede castigurile obtinute in cascada. In privinta banilor, este bine sa ascultati si sfaturile prietenilor apropiati. Cu toate ca activitatea profesionala a nativelor s-a cam simplificat, sunt salarizate mai mult decat multumitor.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – luni

SAGETATOR

Daca nu v-ati indragostit inca, s-ar putea ca in aceasta saptamana sa intalniti persoana care va va "vizita" in vis. Daca deja sunteti indragostit, este momentul sa actionati cu mult curaj. Cu toate ca ati avea nevoie de bani in plus, sunteti decis sa nu mai colaborati cu cei pe care de curand i-ati refuzat. Joi, incapatanarea dv. ii aduce in pragul disperarii pe cei dragi. Vi se cere sa va decideti si sa nu va mai complaceti in starea de tranzitie in care va "balaciti" de aproape trei luni. Orice amanare va face situatia si mai dificila. Prietenii si rudele nativelor le invadeaza intimitatea si la cele mai nepotrivite ore.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – sambata

CAPRICORN

Sunteti melancolic, iar miercuri va iesi la iveala pesimismul cu care priviti tot ceea ce va inconjoara. Nu este bine sa va resemnati, ci mai degraba sa actionati! Vi se propune o asociere care la prima vedere pare bizara, mai ales ca cel in cauza stie ca nu dispuneti de sume mari de bani. Pentru dv. ar insemna reintegrarea intr-o echipa. Situatia financiara se stabilizeaza, dar faceti in continuare cheltuieli prea mari, fara sa va ganditi ca norocul este trecator. Optimismul poate sa fie uneori contraproductiv. Toate celibatarele vor o nunta ca in povesti si apeleaza la cei mai buni specialisti!

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – vineri

VARSATOR

Va concentrati intreaga energie asupra unui scop nobil, dar care nu va aduce decat prea putini bani. Din fericire, primiti in continuare ajutor din partea rudelor si prietenilor. Activitatea dv. este franata de prietenii care considera ca va stresati excesiv, fara a fi rasplatit. Pastrati secret faptul ca de mult ati rezolvat acest aspect. Toate banuielile dv. devin certitudini si treceti prin momente presarate de admiratia si invidia adversarilor. In week-end, plecati la plimbare cu adversarii din spirit de fronda. Pentru native vor continua sa apara sanse de afirmare profesionala, dar, altruiste ca de obicei, doresc sa profite si cei dragi de acestea.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – miercuri

PESTI

Aveti intrevederi foarte importante intregul interval, care se datoreaza unor intalniri neasteptate. Miercuri, apar cele mai bune sanse pentru a pune la punct un parteneriat nou. Sunteti nevoit sa colaborati cu o persoana lipsita de simtul umorului si foarte intransigenta. Veti trece prin momente penibile si ridicole, dar veti reusi chiar sa va si amuzati. Este nevoie de multa diplomatie pentru a relua relatiile amicale cu cei pe care pana nu de mult i-ati "pus la zid". Poate a venit clipa sa fiti un pic mai altruist! Persoana iubita de native nu prea stie ce vrea, dar se mandreste cu nivelul veniturilor acestora.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – marti​