"De 10 ani sunt in fiecare zi fericit. De 10 ani o am langa mine si nimic nu ma face sa ma simt mai in siguranta. Este EA, iubita mea, sotia mea, mama copiilor mei. Spun lucrurile astea acum, cu voce tare si imi dau seama ca ei, iubitei, sotiei, mamei copiilor mei nu i-am spus niciodata lucrurile astea. Doar sunt barbat, nu?

Mesaje Dolce ca in filmeFoto: Smile Media

Si totusi, am citit de curand o intr-o carte o fraza care mi-a ramas in cap: Femeile iubesc cu urechile, iar barbatii cu ochii. Daca tot le place sa auda vorbe frumoase de la noi, de ce nu o facem? Voi fi mai putin barbat daca i-as spune ca alaturi de EA sunt fericit, ca ma face sa ma simt in siguranta, ca o iubesc? Ma va privi ca pe un copil balai care se fastaceste daca spune ce simte?

Ii aduc flori doar de ziua ei, ii fac ocazional cate o surpriza, mai fugim cate un week end la munte. Probabil ca sunt lucruri care ii fac placere, dar pentru care trebuie sa astepte, sa astepte, sa astepte. Pe cand daca i-as spune in fiecare zi ceva frumos, ceva ce ei i-ar placea sa auda, nu ar mai trebui sa astepte cuminte pentru "nimicurile" pe care eu le fac pentru EA doar atunci cand imi aduc aminte.

Am sa incep chiar acum: <>".

Timite-i si tu un mesaj "ca in filme" femeii din viata ta. Cel mai special mesaj va fi recompensat cu un buchet de flori care va pleca spre cea draga tie! Noi te ajutam sa ii multumesti ca exista in viata ta.

Avem grija si de tine, cel mai votat mesaj va fi premiat cu un iPad la finalul concursului.

Citeste Regulamentul concursului