38 de zile de concurs, 189 de mesaje, 26 de buchete de flori, peste 530 de voturi in aplicatie si sute de like-uri. Asa se traduce in cifre aplicatia "Mesaje Dolce ca in filme", desfasurata de Romtelecom. Am premiat in fiecare zi cel mai inspirat mesaj si am daruit flori femeilor din viata participantilor. A venit momentul sa oferim si marele premiu, un iPad 2, domnului Ciprian Rusu.

Castigator Mesaje Dolce ca in filmeFoto: Smile Media

In perioada 9 martie - 8 aprilie cele mai frumoase mesaje pentru EA au fost premiate cu un buchet de flori insotite de mesajul de multumire. Fiecare mesaj inscris in concurs a intrat in cursa pentru Marele Premiu. Am ajuns la final, iar potrivit numarului de voturi inregistrate, conform Regulamentului, mesajul scris de Ciprian Rusu va fi premiat cu un iPad 2 din partea Romtelecom.

Felicitari si multumim tuturor celor care au intrat in concurs!

Conform Regulamentului, premiul cel mare (IPad 2, 32 GB, WIFI) va fi livrat prin curier, in termen de maxim 30 (treizeci) zile lucratoare de la validarea castigatorului, pe baza datelor declarate de catre acestia dupa contactare. Premiul va fi predat castigatorului impreuna cu documentele aferente fiecarui premiu: certificat de garantie, instructiuni de utilizare, documente tehnice. La ridicarea premiului, castigatorul va prezenta actul de identitate valabil.