BERBEC

Pentru moment inca nu sunteti hotarat sa schimbati ceva in activitatea profesionala, iar adversarii vor profita. Anturajul va admira rezultatele, dar nimeni nu va apreciaza pentru diplomatia cu care dezamorsati conflictele aparute in echipa cu care lucrati sau in cazul rudelor venite in vizita. Joi, salvati un coleg dintr-o situatie dificila numai cu ajutorul relatiilor dv. Sambata, familia se pregateste de "sarbatoare" fara sa va anunte si nimeni nu stie ca si dv. pregatiti ceva deosebit. Nativele celibatare sunt pregatite sa se implice in relatii noi.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – vineri

TAUR

Pentru a restabili armonia familiala este necesar sa discutati cu rabdare intregul interval cu toti membrii acesteia si sa incercati macar sa le explicati de ce situatia financiara este din ce in ce mai neclara. Ultimele evenimente din luna trecuta v-au ajutat sa concretizati o serie de actiuni foarte convenabile din punct de vedere financiar, dar acum va aflati din nou in impas. Joi si vineri, puneti capat neintelegerilor cu sefii prin discutii si negocieri interminabile. Nativele isi ofera un week-end dupa placul inimii, doar ca astfel vor semana dihonie intre amici si amice.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – joi

GEMENI

In cazul in care problemele curente nu se refera doar la situatia profesionala, veti avea tensiuni si in familie. Pierdeti timp pretios doar pentru a da o preocupare cat de cat credibila rudelor apropiate. Situatii dificile apar in fiecare zi, mai putin in privinta persoanei iubite. De joi, va relaxati total, exact cand problemele profesionale sunt mai tensionate. Vineri, sunteti foarte optimist si gata sa o luati de la capat, daca se dovedeste ca ati gresit. In week-end, stabiliti o vizita la rude. Nativelor nu le mai convine nimic, mai ales ca au suportat destule pagube.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – miercuri

RAC

Va cuceriti partenerii si castigati bani foarte usor la mijlocul intervalului (datoriile care s-au acumulat insa nu va lasa sa va bucurati prea mult timp de rezultate). Joi, porniti o campanie impotriva celor care v-au dezamagit si sunteti ferm hotarat sa nu le acordati nicio clipa de ragaz si sa fiti fara mila. Vineri, va bucurati de aparitia prietenilor. Persoana iubita va recomanda sa nu le raspundeti afirmativ celor care va cer sa-i ajutati sau doar sa-i "imprumutati" din nou. Nativele comunica din ce in ce mai greu cu rudele si prietenii si devin si mai irascibile.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – joi

LEU

Faptul ca cei din anturaj va acorda mai multa atentie ca pana acum va deschide portile fanteziei. Sunteti credul si credeti ca mai este putin si veti primi rugaminti de impacare! Riscati sa va intoarceti la o iubire mai veche, stiind foarte bine ca nu a avut niciodata vreo sansa. Joi, pasiunea si gelozia dv. reinvie pe neasteptate cu aceeasi intensitate. Nu trebuie sa intrati in panica, deoarece evenimentele care au loc intregul interval va propulseaza intr-o situatie financiara mai buna. Nici nativele nu sunt mai fericite in relatiile afective, insa macar se inteleg bine cu prietenii.

Zile norocoase – duminica

Zile fatidice – vineri

FECIOARA

Vi se reproseaza de catre cei dragi ca sunteti zgarcit. Veti sta din ce in ce mai putin pe acasa, crezand sincer ca veti reusi sa descurcati singur ce au distrus toti colaboratorii dv. pe parcursul saptamanii trecute. Va recapatati brusc capacitatea de a va adapta la problemele noi, care apar pe neasteptate. Nu uitati ca traversati o perioada in care va puteti relansa pe plan profesional si sentimental. Inca de vineri, preferati sa anulati toate activitatile, pentru a petrece mai mult timp cu persoana iubita. Nativele se simt obligate sa ajute toate persoanele care apeleaza la ele ori sunt foarte singure.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – miercuri

BALANTA

Este indicat sa nu renuntati la intalnirile de afaceri sau la reuniunile familiale! Vestile pe care le primiti cu intarziere va permit totusi sa treceti la urmatoarea etapa a proiectelor dv. Aveti nevoie de mai multi colaboratori si de o finantare serioasa ca sa va finalizati ideile. Chiar daca nu reusiti sa va impacati cu verii, cumnatii ori nurorile, va bucurati de o atmosfera familiala armonioasa. Faceti in continuare cheltuieli prea mari, dar sunteti sustinut de cei dragi. Nativele sunt mai optimiste si prietenoase, asa ca se trezesc cu o gramada de noi amici pe cap.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – marti

SCORPION

Foarte energic, dinamic si agresiv, doriti sa le schimbati cu forta viata in bine celor din anturaj. Calmul dv. a disparut de cand cei dragi se vaita intruna! Replicile dure si reprosurile repetate va cam plictisesc. Inca va mai luptati cu intrigile dusmanilor, fara sa stiti insa care sunt acestia. Aparent, va luptati cu toata lumea. Joi, cei apropiati va inteleg si va sustin cum pot. Vineri, aveti planificat un program incarcat, dar se pare ca veti prefera sa va intalniti cu persoana iubita. Nativele sunt stresate in continuare de problemele locative si de lipsa fondurilor financiare.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – sambata

SAGETATOR

De marti, va ajutati colegii si pozati in mare altruist. In realitate, aveti planuri mari, pe care nu le puteti pune in practica singur. Interesele comune rezolva pana la urma totul. In cel mai fericit caz, persoana iubita lucreaza (sau invata) impreuna cu dv. Vi se fac joi "recomandari" care au ca scop scoaterea dv. dintr-un proiect lucrativ. Intregul interval, va puteti baza pe sinceritatea amicilor si pe capacitatea acestora de a actiona in locul dv. Vineri, primiti o invitatie atragatoare. Nativele se agita fara sens si cauta spatiile aglomerate pentru a se simti in siguranta.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – vineri

CAPRICORN

Castigati o suma de bani pe neasteptate si va decideti sa o investiti dupa cum va sfatuiesc rudele apropiate. Sunteti jovial, optimist, si va faceti noi prieteni. Miercuri, le dati un bun exemplu celor cu care lucrati – ii incurajati si le treceti cu vederea micile erori de incepatori, dar considerati ca ar trebui sa va fie mai recunoscatori. Decat sa va mai certati cu cei care nu-si vad de treaba, mai bine renuntati si munciti dv. mai mult. Aceasta atitudine va costa timp si multi bani. Nativele ii terorizeaza pe toti cei dragi si continua sa faca excese alimentare otova.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – joi

VARSATOR

Va simtiti din ce in ce mai bine si sunteti gata sa incepeti noi colaborari, care sunteti convins ca vor fi platite mai bine. Joi, aveti prea multa incredere in promisiuni. Vineri, vreti sa le dovediti celor apropiati ca sunteti in stare sa va descurcati singur. Este adevarat ca va bucurati de o conjunctura favorabila si ca aveti totusi un protector! Acceptati sa-i ajutati pe cei care v-au inselat de nenumarate ori, fara a avea un motiv serios. Sunteti criticat de rude si laudat de multe persoane necunoscute. Nativele vor sa plece intr-o excursie, dar isi aleg cel mai nepotrivit moment.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – joi

PESTI

Nu aveti incredere in ofertele pe care le primiti de la persoane necunoscute, dar veti fi inselat de rude! Marti, vi se cer date amanuntite despre familia dv. si va enervati. Descoperiti cu uimire ca aveti din ce in ce mai putini prieteni, cu toate ca nu le-ati inselat asteptarile niciodata, ba chiar v-ati intors impotriva familiei din cauza lor. Aveti incredere chiar si in cei care tes intrigi cu scopul de a va lua locul la serviciu. Primiti informatii false, pe care nu le controlati, sau acceptati colaborari paguboase. Nativele sunt mai suspicioase, dar incearca in zadar sa-si trieze amicii dupa criterii "sanatoase".

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – marti