Zodiac: Berbec

PRIETENII FRUMOASE SI PARTENERI RECALCITRANTI

Veti iesi in evidenta printr-o intuitie de invidiat si printr-o stare de sanatate excelenta. Veti avea ocazia sa puneti bazele unei averi considerabile, prin mijloace cel mai adesea originale si periculoase. Pana in iulie, nu va veti putea baza pe ajutorul partenerului de cuplu, dar in august iubirea va reveni in inima dv. Veti primi ajutor, pe parcursul intregului an, atat din partea familiei, cat si din partea amicilor.

EA – INTUITIE MAXIMA

Foarte tandre si prietenoase, aveti senzatia ca toata lumea este a dv. doar pentru ca vi se fac promisiuni frumoase. Sunteti constienta ca trebuie sa va pastrati jobul cu orice pret, iar daca sunteti foarte tanara faceti eforturi nenumarate pentru a va angaja. Este adevarat ca aveti o intuitie care ii inspaimanta pe cei din anturaj, pe care nu aveti nici dv. cum sa o explicati. In ciuda parerilor partenerilor si sefilor foarte pretentiosi, mentineti relatiile cu cei mai bizari nativi numai pentru ca sunt prietenii dv.

EL – CONFLICTE DEPASITE

In cazul in care veti avea incredere in intuitia si in capacitatea dv. de a "citi" caracterul celor din anturaj, veti reusi sa iesiti invingator din orice conflicte si neajunsuri. In prima jumatate a anului, trebuie sa invatati sa exploatati calitatile colaboratorilor dv., chiar daca nu va plac deloc si chiar daca va streseaza la maximum. Nu veti accepta sa fiti recunoscut ca lider, dar veti actiona ca atare, impunandu-va prin metode proprii opiniile. Va veti face datoria in orice situatii, respectand conditii greu de suportat.

JOBURI SI CARIERA – JOB STABIL

In niciun caz nu veti renunta la jobul pe care il aveti, mai ales ca doriti sa fiti cat se poate de independent si eventual sa-i sustineti dv. financiar pe cei dragi. Pana in luna iulie, oricat de drastic va fi seful dv., nu veti putea sa-i reprosati nimic, admirandu-l in secret pentru pragmatism si capacitatea organizatorica. Orice schimbare de activitate vi s-ar propune, sunteti pe deplin constient ca nu exista sanse pentru joburi mai bune. De altfel, veti fi suprasolicitat si nu veti dispune nici macar de timpul necesar cautarii unui alt post. Cei mai favorizati sunt nativii care au parteneri din alte tari ori cei care muncesc in strainatate. Din toamna, vor aparea sanse de a va perfectiona ori chiar de a face un stagiu pe alte meleaguri.

BANI - VARFURI DE INCASARI

Instabilitatea veniturilor nu va actiona asupra tuturor categoriilor profesionale. Medicii de exemplu vor castiga mai mult, la fel ca si cei care sunt angajati in sistemul militar sau care lucreaza in companii cu capital mixt ori s-au decis sa munceasca in afara tarii. In urmatorii sase ani, va puteti imbogati sau puteti ajunge la fel de bine la faliment, in parte din pricina tendintei de a fi cam originali, de a accepta riscurile. Vor exista varfuri de incasari in februarie, iulie si august. Este necesar sa va consolidati autoritatea pentru a obtine aprobarile necesare operatiunilor bancare la care visati. Pana in luna iulie, veti intampina o gramada de opozitii tocmai din partea partenerilor dv. (inclusiv din partea partenerului de cuplu).

IUBIRE - FOCURI DIN PAIE

Incepeti anul prin a fi asaltat de tot felul de persoane care sustin ca va adora si cele mai multe sunt chiar sincere. Dv., din fericire, sunteti mult prea rational si indepartati cu intelepciune pericolul de a va distruge cuplul. Mai putin prudenti sunt nativii foarte tineri, care se implica in aventuri care se vor dovedi doar niste focuri din paie. In plus, pana in iulie, partenerul de viata al nativilor casatoriti este foarte pretentios si extrem de irascibil. De abia in luna august aveti toate sansele sa simtiti fiorul adevaratei pasiuni, la care veti raspunde cu patima dv. arhicunoscuta. Septembrie si octombrie le vor oferi celibatarilor ocazii diverse de a avea o nunta asa cum isi doresc.

SANATATE - MEDICAMENTE SALVATOARE

Pe parcursul acestui an, majoritatea nativilor care au suferit in anii precedenti de boli bizare cu simptome diverse, greu de identificat, isi vor gasi medicul care sa le puna diagnosticul real, chiar si fara analize complicate. Unii nativii vor reusi prin intuitia proprie sa se insanatoseasca si sa recapete energia vitala de care au nevoie. In cele mai multe cazuri, va fi nevoie sa depasiti neincrederea in metodele care depasesc medicina traditionala. Vor fi foarte rare cazurile in care va fi nevoie de interventii chirurgicale. Tratamentele alternative vor avea succes deplin si in cele mai complicate situatii. Pentru bolnavii fara speranta, se vor inventa medicamente noi, salvatoare, inca de la inceputul anului.

FAMILIE - EFORTURI MAXIME

Chiar daca, in prima jumatate a anului, partenerul de viata va enerveaza, veti pastra acelasi respect pentru institutia familiei. Din aprilie pana in luna august, veti exagera prin grija pe care o veti arata fata de toti membrii familiei dv. Faptul ca veti incerca sa imbunatatiti comunicarea cu acestia va atrage mai degraba multa nemultumire, in parte din cauza tendintei de a fi prea cicalitor. Nativii care au parinti foarte in varsta ori care sunt bolnavi vor face eforturi maxime pentru a le imbunatati conditiile de viata. Din toamna, situatia se va ameliora pentru toti, mai ales ca in luna septembrie exista sanse sa apara un nou membru in familie. Favorizate in acest an sunt si schimbarile in locuinta ori chiar renovarea totala a acesteia.

PARTENERUL POTRIVIT – CONFORT SI ARMONIE

Sunteti extrem de atras de persoanele pragmatice, care pot prelua toate responsabilitatile familiale. Relatia sentimentala este completata din plin de senzualitate de catre dv. Din aprilie pana in august sunteti arhi indragostit de partenerul dv. de cuplu. Faceti totul pentru a avea confort si armonie in camin.

VACANTE SI CALATORII - CONCEDIU DE VIS

Mai tot timpul veti fi obligat sa faceti multe deplasari scurte, iar anul debuteaza in unele cazuri prin calatorii de lunga durata. Delegatiile se vor aglomera incepand din luna octombrie, iar situatia nu va va face mai deloc placere. Luna august este recomandata pentru un concediu de vis. In general, calatoriile de placere pot fi combinate, in mod fericit, cu afacerile.

PRIETENI - PERSOANE INFLUENTE

Va bucurati, intreg anul, de relatii amicale deosebite si foarte numeroase. Prietenii dv. sunt in majoritatea cazurilor persoane influente, foarte importante si din punct de vedere social. Va place sa credeti ca sunt si foarte prosperi, dar aceasta parere va disparea in luna iulie, cand veti descoperi ca dv. sunteti mai "bogat", mai ales cand este vorba de familie. In general, aveti tendinta sa va pastrati relatiile amicale secrete.